vlasac
napsal(a):
Epicrates cenchria maurus 1.0
Epicrates cenchria maurus 0.1
arutha
napsal(a):
kdybyste se pořádně podívali, tak fotogalerií jakéhokoliv druhu je tady půl servru, nehcápu, proč zakládat další!!!!
Chrysopelea ornata
hadar
napsal(a):
menší samice.Až se samec slíkne tak ho sem taky hodim
hadar
napsal(a):
menší samice.Až se samec slíkne tak ho sem taky hodim
Elaphe taeniura taeniura 1.0
hadar
napsal(a):
Elaphe taeniura taeniura 1.0
1.0 E. t taeniura zrovna je zakalenej
hadar
napsal(a):
1.0 E. t taeniura zrovna je zakalenej
Samice je zrovna zakalená
boa a redsnake
napsal(a):
Jitka s Lexíkem :-)
To není týrání, to je jen Jitka, která miluje svůj kokos :-), už ho má sinalojka :-)
boa a redsnake
napsal(a):
To není týrání, to je jen Jitka, která miluje svůj kokos :-), už ho má sinalojka :-)
Velkej-v té době malej Danny při krmení :-D
boa a redsnake
napsal(a):
Velkej-v té době malej Danny při krmení :-D
Malej Danny
qarrotter

qarrotter

qarrotter
napsal(a):
Lampropeltis getulus californie
.... a při krmení
qarrotter

qarrotter
napsal(a):
.........
to qarrotter:pěkná korálovky,jen myslím že je zbytečné dávat stejné fotky do více diskuzních vláken...
jeden z mojich E. macularius
fenri
napsal(a):
to qarrotter:pěkná korálovky,jen myslím že je zbytečné dávat stejné fotky do více diskuzních vláken...
Taky jedno mexiko
krokodyl
napsal(a):
Bimaculatka
A něco z našich luhů a hájů. Každý jistě pozná.
kladno
napsal(a):
Zdravím.Pěkná Coronella ale zdá se mi úměrou k velikosti ruky nějak velká.Jak byla velká?
No byla taková přiměřená, samička, něco okolo 60 cm. Pro ilustraci ještě jedno foto.
redgi
napsal(a):
moje Olinka...
Tohle je moje Julča. Jinak je to Elaphe obsoleta.
Míra.
b o a
napsal(a):
Nemám bohužel ale pokusím se to napravit hned jak to půjde..
Morelia viridis
grassel ii
napsal(a):
Boa constrictor constrictor
Varanus Exanthematicus
grassel ii
napsal(a):
Varanus Exanthematicus
půl roční morelia viridis
grassel ii
napsal(a):
půl roční morelia viridis
Moje želvička po menší upravě
qarrotter

fenri
napsal(a):
fenri: tak teda promiň
ccerdo
napsal(a):
Tak taky něco .....
Pěkná albertiska. Taky jsem měl s párem zkušenosti, ale se samicí bohužel jen negativní. Něklikrát se takovým způsobem "ucpala", že nakonec muselo dojít k chirurgickému zákroku. Pořád se to vracelo a nakonec se ji nepodařilo zachránit. Samec byl naprosto bezproblémový, jen poněkud "temperamentní", ale to k nim patří. Byla to zvířata neučitého původu, na 99% odchyt. Krokodýl
krokodyl
napsal(a):
Pěkná albertiska. Taky jsem měl s párem zkušenosti, ale se samicí bohužel jen negativní. Něklikrát se takovým způsobem "ucpala", že nakonec muselo dojít k chirurgickému zákroku. Pořád se to vracelo a nakonec se ji nepodařilo zachránit. Samec byl naprosto bezproblémový, jen poněkud "temperamentní", ale to k nim patří. Byla to zvířata neučitého původu, na 99% odchyt. Krokodýl
...
qarrotter

qarrotter

grassel ii
napsal(a):
super, jak jsou staří? Já mám několik jayapur, ale 8 měsíců staré, už jsou to taky docela koně, ale jsou stále ještě žluté, ale už si berou z ruky, byla s nima celkem velká práce! Tomáš
No tak rôzne.Tie yapeny 10mesacne,biaky 3mesacne,sorongy 6rocny par,a ta jaya je umna najnovsia a ma 8mesiacov.
vv
napsal(a):
ahoj verus....ta anakonda je tvoje?......hrozne me to prekvapilo,jeste sem se nesetkal s nekym kdo by anakondu choval.....je to obtizne?....cim ji krmis?.....dekuju za odpoved vv
Morelia viridis Jayapura 7 měsíc
qarrotter

vv
napsal(a):
ahoj verus....ta anakonda je tvoje?......hrozne me to prekvapilo,jeste sem se nesetkal s nekym kdo by anakondu choval.....je to obtizne?....cim ji krmis?.....dekuju za odpoved vv
Achojky....jj to je samec eště máme 2 samice- jedna přes 1m a druhá kolem 2,7m malou krmíme potkany, samce morčaty a velká žere prý i králíky ( nedavno sem si jí koupila) a jsou to anakondy žluté....nz
python
napsal(a):
Toto je můj samec Python regius.
Toto je moje samice Python regius.
python
napsal(a):
Toto je moje samice Python regius.
A tohle jsou jejich mláďata. Bylo jich sedm.
redgi
napsal(a):
moje Olinka...
butter motley,anery striped a amelanistic bloodred.......vice na www.cornsnakes.websnadno.cz
stefo
napsal(a):
butter motley,anery striped a amelanistic bloodred.......vice na www.cornsnakes.websnadno.cz
ARU 0,1
Tak také něco přidámJe to asi pro někoho morbidní,ale přesto krásné.Tuto fotku jsem pořídil u kamarádky v Maďarsku
Krásnej kluk kolik mu je a ta holka poním je taky hezká Jo hold Gumprechti je gumprechti.Mám fotek ještě milion,ale jsou moc velký a sem se nevejdou,pokusím se časem nějaké zmenšit.
Jinak fakt paráda.Odkud je máš možná můžem vyměnít nějaká zvířata,potřebuji si něco nechat do chovu,kvůli krvy,pokud teda máš odchov,ale ty zvířata na fotce jsou tak asi rok starý +- viď
Já jsem NZ 10 Crotalus cerastes
Gumprechťáci jsou od jednoho chovatele s Rakouska a původ zvířat je Andreas Gumprechts Linie, Loei, Thailand.Je pravda že jsou asi tak roční.Ta velká zelená samice to je má vogelačka.Na výměnu nic moc snad jen že tu mám právě dvě samice těch gumprechťaků a jednu samičku vogeli NZ v minulém roce.Ale vůbec se jich nepotřebuji zbavovat snad počase.Tato fotka je jedna stěch samic
.Jínáč ten Protobothrops je Tam Dao Vietnam a C.macrops NP Khao Yai ,Thailand.