Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.11.2006 14:55

Na pancieri mojej dvojrocnej hermanky sa vytvorili akoby malinke skvrnky, alebo nitky. Je to tazko vidiet aj volnym okom. Krmim iba bylinami, pouzivam repti glo8, pridavam vapnik.
Snad bude vidiet na tej foto

16.11.2006 16:41

redrum napsal(a):
Na pancieri mojej dvojrocnej hermanky sa vytvorili akoby malinke skvrnky, alebo nitky. Je to tazko vidiet aj volnym okom. Krmim iba bylinami, pouzivam repti glo8, pridavam vapnik.

na fotce neni nic co by tam nemelo byt... nevim, snad jde jen o znaky růstu...

16.11.2006 18:35

paulin21 napsal(a):
na fotce neni nic co by tam nemelo byt... nevim, snad jde jen o znaky růstu...

Ja viem, ale lepsie sa to odfotit nedaMozno, keby si sa pozorne pozrel na pravy okraj fotky priblizne v strede, je tam trochu vidiet akoby skvrnka.

16.11.2006 18:38

redrum napsal(a):
Ja viem, ale lepsie sa to odfotit nedaMozno, keby si sa pozorne pozrel na pravy okraj fotky priblizne v strede, je tam trochu vidiet akoby skvrnka.

Posielam link na slovenske terarium, kde som dal foto vo vyssom rozliseni, tak snad to pomoze.
www.teraristika.sk/phpBB2/viewtopic.php?t=308

19.11.2006 23:41

redrum napsal(a):
Posielam link na slovenske terarium, kde som dal foto vo vyssom rozliseni, tak snad to pomoze.
www.teraristika.sk/phpBB2/viewtopic.php?t=308

Takze nie je nikto kto by mi mohol pomoct?Nikto ste sa s nicim podobnym nestretli?

20.11.2006 07:55

redrum napsal(a):

Ahoj,
sice na té fotce nic nevidím, ale mým mladým horsfieldkám se podobné "ornamenty" na krunýři udělaly také. Bylo to vždy v té nově narostlé části krunýře. Veterinář říkal, že je to způsobeno rychlým růstem a že to nic není a že to zmizí. No a zmizelo to :) .
S.

Přidejte reakci

Přidat smajlík