Na pancieri mojej dvojrocnej hermanky sa vytvorili akoby malinke skvrnky, alebo nitky. Je to tazko vidiet aj volnym okom. Krmim iba bylinami, pouzivam repti glo8, pridavam vapnik.
Snad bude vidiet na tej foto
redrum
napsal(a):
Na pancieri mojej dvojrocnej hermanky sa vytvorili akoby malinke skvrnky, alebo nitky. Je to tazko vidiet aj volnym okom. Krmim iba bylinami, pouzivam repti glo8, pridavam vapnik.
na fotce neni nic co by tam nemelo byt... nevim, snad jde jen o znaky růstu...
redrum
napsal(a):
Ja viem, ale lepsie sa to odfotit nedaMozno, keby si sa pozorne pozrel na pravy okraj fotky priblizne v strede, je tam trochu vidiet akoby skvrnka.
Posielam link na slovenske terarium, kde som dal foto vo vyssom rozliseni, tak snad to pomoze.
www.teraristika.sk/phpBB2/viewtopic.php?t=308
redrum
napsal(a):
Ahoj,
sice na té fotce nic nevidím, ale mým mladým horsfieldkám se podobné "ornamenty" na krunýři udělaly také. Bylo to vždy v té nově narostlé části krunýře. Veterinář říkal, že je to způsobeno rychlým růstem a že to nic není a že to zmizí. No a zmizelo to :) .
S.