Ahoj,
chtěla bych se zeptat, kam v Praze chodíte nakupovat veškeré potřeby pro plazy. Zatím se mi rýsuje pouze teraburza, ale jinak moc nevím o žádné solidní ale nepředražené teraristice. Většinou jsou ty normální krámky, kde mají cenově dostupno a kde mnohdy i prodavači vědí spoustu věcí zaměřené pouze na psy, kočky případně hlodavce. Pro psa už jsem si našla, ale pro plazíka mi chybí takový ten kmenový obchůdek :) a ještě mám jeden dotaz, jestli máte nějaké místo, kde se dají koupit i mladí cvrčci třeba jednou za týden nebo za čtrnáct dní.
díky za vaše odpovědi
kam
kamalka
napsal(a):
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, kam v Praze chodíte nakupovat veškeré potřeby pro plazy. Zatím se mi rýsuje pouze teraburza, ale jinak moc nevím o žádné solidní ale nepředražené teraristice. Většinou jsou ty normální krámky, kde mají cenově dostupno a kde mnohdy i prodavači vědí spoustu věcí zaměřené pouze na psy, kočky případně hlodavce. Pro psa už jsem si našla, ale pro plazíka mi chybí takový ten kmenový obchůdek :) a ještě mám jeden dotaz, jestli máte nějaké místo, kde se dají koupit i mladí cvrčci třeba jednou za týden nebo za čtrnáct dní.
díky za vaše odpovědi
kam
Co zavřeli Ládví a Luka tak snad zůstává jen Miga v Malešicích. Velmi slušný výběr mají v Pet Centru na Černém mostě, ale ty ceny jsou bohužel trochu mimo. Ale od doby, co jsou burzy prakticky každý měsíc, tak většinu věcí řeším tam.
hambun
napsal(a):
Co zavřeli Ládví a Luka tak snad zůstává jen Miga v Malešicích. Velmi slušný výběr mají v Pet Centru na Černém mostě, ale ty ceny jsou bohužel trochu mimo. Ale od doby, co jsou burzy prakticky každý měsíc, tak většinu věcí řeším tam.
Ladví zavreli....?? to je divny este minulej tejden sem tam cvrcky kupoval....s pokud vim,tak stale otevrene je...
xvawe
napsal(a):
Ladví zavreli....?? to je divny este minulej tejden sem tam cvrcky kupoval....s pokud vim,tak stale otevrene je...
Jeden dobrej obchod na Ládví opravdu zavřeli. V centru na Ládví je ještě zverimex EIVO. EIVA mi přijdou dobrý na cvrčky. Teda oni tam taky nejsou nějaký exkluzivní, ale je jich tam rozhodně mnohem víc než cvrčků z Petka. Takže pokud je nouze (a zrovna neni burza), tak cvrky kupuju tam - do většiny jejich obchodů chodí cvrčci 2-3x týdně. Ale zato prodavačky ze zverimexů o plazech neví naprosto nic! Většinou....bohužel
lucienka
napsal(a):
Jeden dobrej obchod na Ládví opravdu zavřeli. V centru na Ládví je ještě zverimex EIVO. EIVA mi přijdou dobrý na cvrčky. Teda oni tam taky nejsou nějaký exkluzivní, ale je jich tam rozhodně mnohem víc než cvrčků z Petka. Takže pokud je nouze (a zrovna neni burza), tak cvrky kupuju tam - do většiny jejich obchodů chodí cvrčci 2-3x týdně. Ale zato prodavačky ze zverimexů o plazech neví naprosto nic! Většinou....bohužel
A zas a opět musím protestovat:-) Jelikož se pár let teraristikou zabývám, dovolím si tvrdit, že dokážu poradit s většinou problémů se kterými zákazníci přijdou. A stejně tak většina osazenstva co tu mám (shodou okolností bývalá skvadra z Luk:-)).
arutha
napsal(a):
A zas a opět musím protestovat:-) Jelikož se pár let teraristikou zabývám, dovolím si tvrdit, že dokážu poradit s většinou problémů se kterými zákazníci přijdou. A stejně tak většina osazenstva co tu mám (shodou okolností bývalá skvadra z Luk:-)).
Aha, na Ládví jsem už delší dobu nebyl, takže o novém obchodě nic nevím. Až půjdu na burzu, tak se skočím mrknout, jak to vypadá.
arutha
napsal(a):
Tak to jste světlé výjimky a budiž Vám to ke cti. Jinak opravdu kam jsem vstoupil,můžu se ztotožnit s tím,že nevěděli lautr nic.
lucienka
napsal(a):
A nevíš ve kterých dnech jim chodí noví cvrčci? Díky za odpoveď.
kamalka
napsal(a):
Ahoj,
díky za vaše odpovědi
kam
Já chodím do Migy v Malešicích. Majitel i obsluha jsou bezva lidi a vždy mi vyšli vstříc.
arutha
napsal(a):
Proto jsem dodala že většinou. Za tím si stojím. I já jsem chvíli dělala ve zverimexu a oči se mi protáčely už první den, když jsem viděla zblízka, v jakých podmínkách jsou zejména plazíci "chováni" a jak je s nimi "odborně" zacházeno. Když jsem dodávala to "většinou" vybavil se mi konkrétně zavřený obchod na Lukách, kam jsem se chodila i ráda dívat a byl to jediný zverimex (z těch, co jsem doteď navštívila), kde o plazech něco věděli a měli i vlastní odchovy. Takže pokud tito lidé teď pracují pro vás, gratuluji
kamalka
napsal(a):
Ahoj,
díky za vaše odpovědi
kam
he he ,tim asi nekdo chtel naznacit ze pokavad chces s chovem terarijnich zvirat poradit tak skus petko na butovicich,pracuje tam jisty honza a je ochotnej pomoci,cvrcky nejlepe v aivu,mivaj ruzne velikosti a kvalitni brouky a prislusenstvi prez net nebo na burzach v kramech jsou ceny bouhzel casto otresne