curtus
napsal(a):
Posílejte sem fotky Vašich letošních odchovu.
Muj letošní odchov
ještě jedna
lampař

lampař
napsal(a):
Emydura kreffti
Pan \"curtus\" kedy bude odchov od tejto?
curtus
napsal(a):
Muj letošní odchov
Ch.quadricornis
knizek
napsal(a):
Dnes.
Tentokrát je nechám u samičky, jsem zvědavý co se bude dít dál.
pardon...
curtus
napsal(a):
Muj letošní odchov
zatím mám pouze malé pogony vitticeps barevná forma Sandfire
hekate
napsal(a):
Ahoj Honzo, gratuluju, to je ta samice, cos mi posílal mailem? Jinak jsem ti napsala už dvakrát, ale nevim, jestli to došlo, jestli ne, tak budu muset pro příště zvolit asi jinej mail nebo co. Terka
Ano, to je ona a tady jsou ti prckové. Ty emaily to fakt hrozný, prakticky co ti pošlu Terezo, to se mi vrací.
knizek
napsal(a):
Ano, to je ona a tady jsou ti prckové. Ty emaily to fakt hrozný, prakticky co ti pošlu Terezo, to se mi vrací.
Čau Honzo, no to je síla.. ach, ty barvičky - na to můžeš lákat ženský jak na motýly . No gratuluju, tušila jsem, že budou pěkný, ale že až takhle... no všechna čest
Terka
curtus
napsal(a):
Muj letošní odchov
...něco trochu obyčejnějšího
knizek
napsal(a):
To je dobře se zde objevuje další odchov, doufám jen, že pokud budou na prodej tak si je pořídí čeští chovatelé.
Mohu mít takovej trošku stupidní dotaz? Sice psohlavce taky chovam, ne zelený, ale něco o nich vim. Vždycky jsem si myslel, že se mladí psohlavci rodí červení a časem se pak přebarví do zelena, ale jak je vidět na fotkách, tak se rodí i zelená mláďata. Mohl by mi někdo teda objasnit, jak to vlastně je, abych byl o něco chytřejší? A kdyžtak sem můžete přidat pár info o odchovu těchhle krasavců, protože bych si je taky jednou rád pořídil. Sice to asi nebude hned, ale jednou snad jo. Díky.
h vysin
napsal(a):
Mohu mít takovej trošku stupidní dotaz? Sice psohlavce taky chovam, ne zelený, ale něco o nich vim. Vždycky jsem si myslel, že se mladí psohlavci rodí červení a časem se pak přebarví do zelena, ale jak je vidět na fotkách, tak se rodí i zelená mláďata. Mohl by mi někdo teda objasnit, jak to vlastně je, abych byl o něco chytřejší? A kdyžtak sem můžete přidat pár info o odchovu těchhle krasavců, protože bych si je taky jednou rád pořídil. Sice to asi nebude hned, ale jednou snad jo. Díky.
Já jsem si to myslel puvodně taky,než jse mě narodili tři zelení.
curtus
napsal(a):
Já jsem si to myslel puvodně taky,než jse mě narodili tři zelení.
Indotestudo elongata
curtus
napsal(a):
Muj letošní odchov
... mám takovej blbej dataz,zač jsou ti nádherní "caninusové"pokud jsou vůbec k mání? a jestli to není tajný
k abel
napsal(a):
... mám takovej blbej dataz,zač jsou ti nádherní "caninusové"pokud jsou vůbec k mání? a jestli to není tajný
Dnes vylíhlý gekon zlatý.
krokodyl
napsal(a):
Ahoj Ccerdo, co je to za krajtule, nějak se mi je z toho obrázku nedaří identifikovat.
M.spilota variegata.... takhle vypadají jejich roční sourozenci
ccerdo
napsal(a):
M.spilota variegata.... takhle vypadají jejich roční sourozenci
koukám, že se nějak ztratil obrázek , tak ještě jednou....včera
ccerdo
napsal(a):
koukám, že se nějak ztratil obrázek , tak ještě jednou....včera
Boaedony
curtus
napsal(a):
Muj letošní odchov
Eublepháři
curtus
napsal(a):
Muj letošní odchov
Muj prvni odchov...Guttaty ze spojeni butter motley a normal het albino...Celkem 13 ks ze 13 vajec...7albinu....5 samic z toho 4 jsou albino...Po rozkrmeni bude nabidka na mem webu www.cornsnakes.websnadno.cz....diky stefo
curtus
napsal(a):
Muj letošní odchov
109 dnů od POS se mi opět narodili Salmoni ...
curtus
napsal(a):
Muj letošní odchov
... ještě jedna ...
curtus
napsal(a):
Muj letošní odchov
... 12.5.2007 ... si píšu do deníčku jako Šťastný den ... 17 mláďat (10 salmonů x 7 normálních) + žádné neoplozené vejce. Mějte se krásně ...
Petr Bambousek | Boas.orchidej.com
curtus
napsal(a):
Muj letošní odchov
Zase o dvě hermannky na světě víc.
legu
napsal(a):
Zase o dvě hermannky na světě víc.
T. kleinmanni NZ 14.5. a 15.5. 2007
krokodyl
napsal(a):
T. kleinmanni NZ 14.5. a 15.5. 2007
El. bimaculata NZ 19.5.2007
kodl
napsal(a):
B.c.imperator Mexiko
E .macularius ,farebná forma MackSnow .
petersveter
napsal(a):
E .macularius ,farebná forma MackSnow .
A ešte jeden
curtus
napsal(a):
Muj letošní odchov
Agama kocicinska
curtus
napsal(a):
Muj letošní odchov
EM - zajímalo by mě co je to za barvu jsem zvědavá co z toho vyleze nemá na sobě ani žlutou tečku.
petersveter
napsal(a):
Bude to snow alebo mack snow ,aky su rodičia ? (farebné mutácie )
Nedávno sa mi vyliahlo také isté zo spojenia Mack Super Snow x Tremper Albino
curtus
napsal(a):
Muj letošní odchov
Letošní
curtus
napsal(a):
Muj letošní odchov
Směska :)
curtus
napsal(a):
Muj letošní odchov
Ghosti
sysel
napsal(a):
letošní:
... tak se to konečně vylíhlo, výměna " krve" vítana
k abel
napsal(a):
... 6 ks, doba inkubace 127 dní při teplotě 26 - 30°C.
k abel
napsal(a):
...
curtus
napsal(a):
Muj letošní odchov
Moje 1.mládě - gekončík Hemitheconyx caudicinctus
mitratus
napsal(a):
Moje 1.mládě - gekončík Hemitheconyx caudicinctus
Tak už je to tady :) v přepravce mám sedm guttátích miminek, dvě amelánka, ostatní hetero, zbytek se líhne. To je radosti Terka
hekate
napsal(a):
Tak už je to tady :) v přepravce mám sedm guttátích miminek, dvě amelánka, ostatní hetero, zbytek se líhne. To je radosti Terka
ještě jeden
hekate
napsal(a):
ještě jeden
Lampropeltis getula sticticeps-první odchov v Evropě,1 mládě,sameček
moreliabredli
napsal(a):
Lampropeltis getula sticticeps-první odchov v Evropě,1 mládě,sameček
Morelia viridis Biak
knizek
napsal(a):
Morelia viridis Biak
nebylo třeba prostřihávat žádné vejce
curtus
napsal(a):
Muj letošní odchov
Letosni prazdninova nadilka hortulanu se opravdu vydarila. Oba rodice jsou tribarevni (Molurus a Strajaka na strankach http://corallus.orchidej.com/), uvidime, jak se mladata dobarvi casem...
strajaka
napsal(a):
Letosni prazdninova nadilka hortulanu se opravdu vydarila. Oba rodice jsou tribarevni (Molurus a Strajaka na strankach http://corallus.orchidej.com/), uvidime, jak se mladata dobarvi casem...
Konečně nadešel čas i na můj druhý vrh.
hekate
napsal(a):
Konečně nadešel čas i na můj druhý vrh.
a ještě jeden
curtus
napsal(a):
Muj letošní odchov
Taky přispívám svojí trochou do mlýna
hadar
napsal(a):
Gratuluji.Řekl bych,že Kofiau je první odchov v Čr.Gratuluji
M. Viridis v pořadí zhora dolů jsou Kofiau,Merauke a Aru
frank
napsal(a):
ještě detail
Ještě bych měl uvést, že se jedná o odchov Boiga dendrophila..Přikládám i foto rodičů.
frank
napsal(a):
Ještě bych měl uvést, že se jedná o odchov Boiga dendrophila..Přikládám i foto rodičů.
Python curtus curtus
retarda
napsal(a):
dobry den!
gratuluji k odchovu:)
smím se zeptat, zda jsou nejaka mladata k dispozici a za jakou cenu?
Dekuji za odpoved
suchanek.honza@seznam.cz
novorozená albolábřata v chovné skupině dospelých 1,3
lampař

cislo.5

frank
napsal(a):
Krásní hadi.Pro mne nejzajímavější odchov v této diskuzi.Múžu se zaptat na rodiče?Jsou z importu?
cislo.5

cislo.5
napsal(a):
Krásní hadi.Pro mne nejzajímavější odchov v této diskuzi.Múžu se zaptat na rodiče?Jsou z importu?
Ono se to vždycky objeví úplně jinde než chci.Mám na mysli ty "dendrophily".
cislo.5
napsal(a):
Ono se to vždycky objeví úplně jinde než chci.Mám na mysli ty "dendrophily".
Ahoj, ty dendrophyly jsou fakt krásný. Mohl bys mi prosim poslat na mail pár info o chovu a tvojhe zkušenosti s nima, jako povaha, problematiky chovu a podobně? Taky můžeš připojit pár věcí o toxicitě, pokud máš nějaký vlastní zkušenosti, tak to bude super. Díky moc. Jinak krásný zvířata. Už víš za kolik budou?
h vysin
napsal(a):
Ahoj, ty dendrophyly jsou fakt krásný. Mohl bys mi prosim poslat na mail pár info o chovu a tvojhe zkušenosti s nima, jako povaha, problematiky chovu a podobně? Taky můžeš připojit pár věcí o toxicitě, pokud máš nějaký vlastní zkušenosti, tak to bude super. Díky moc. Jinak krásný zvířata. Už víš za kolik budou?
děkuji všem co gratulovali.Taky nikdy nevim, které příspěvky patři k mým fotům, dokud to nikdo nenapíše, že jde o dendrophily. Jinak připravuji malý článek na svém webu, kam se můžete podívat a zkoušet, zda jsem ho už konečně dopsal, neboť se stále nedostává času. http://area51.estranky.cz
frank
napsal(a):
děkuji všem co gratulovali.Taky nikdy nevim, které příspěvky patři k mým fotům, dokud to nikdo nenapíše, že jde o dendrophily. Jinak připravuji malý článek na svém webu, kam se můžete podívat a zkoušet, zda jsem ho už konečně dopsal, neboť se stále nedostává času. http://area51.estranky.cz
Tak ty jsou fakt úžasný. Gratuluji Pavle!!!
hadar
napsal(a):
To:frank (Frank) : Dobrý den gratuluji k dendrophilám.Vaše stránky jsem už někdy předtím viděl a ve fotogalerii máte Tropidolaemus wagleri-samec,ale je to na 100% samice.
díky za upozornění. Mě to taky přišlo jako samice,ale spoléhal jsem na určení od původního majitele. To však znamená, že jsem bez samce a budu se muset po nějakém někde poohlídnout..
sysel
napsal(a):
letošní:
Jedna zajimava hermanka, albinka, bohuzel se vyklubala predcasne, s prilis velkym zloutkem, ktery se zkazil, takze toto byly jeji posledni snimky post mortem...
curtus
napsal(a):
Muj letošní odchov
Mix hermanek a marginat...
curtus
napsal(a):
Muj letošní odchov
A jeste jedno mrne se klube na svet...geochelone elegans
slunda
napsal(a):
Jedna zajimava hermanka, albinka, bohuzel se vyklubala predcasne, s prilis velkym zloutkem, ktery se zkazil, takze toto byly jeji posledni snimky post mortem...
Jeste jedna zajimavost, dvoje dvojcata testudo marginata v jednom hnizdu (6 vajec). Bohuzel opet ne se stastnym koncem....Zbyle 4 byly uplne normalni a v pohode.(65 dana inkubace na 30C)
curtus
napsal(a):
Muj letošní odchov
Tak malý příspěvek i ode mě
petrov
napsal(a):
úroda rhinocerosek
Je jim teprve tyden a uz se umeji krasne vyhrivat
nikoltall
napsal(a):
Je jim teprve tyden a uz se umeji krasne vyhrivat
Dva v jednom
venomous
napsal(a):
taky prispeji :)) Schvalne, kdo uhodne, co to je :)))
hardcore
napsal(a):
taky prispeji :)) Schvalne, kdo uhodne, co to je :)))
bohuzel lepsi foto nemam, nechtel jsem dnes narozenyho prcka hned stresovat
hardcore
napsal(a):
bohuzel lepsi foto nemam, nechtel jsem dnes narozenyho prcka hned stresovat
Phels. mad. mad.
sauria
napsal(a):
Phels. mad. mad.
Bohužel ne vždy se daří,tohle jsou dnes narozená Corallus caninus amazon basin po jeden a půl měsíci přenášení všechna mládata byla mrtvá.
divisreptiles
napsal(a):
Bohužel ne vždy se daří,tohle jsou dnes narozená Corallus caninus amazon basin po jeden a půl měsíci přenášení všechna mládata byla mrtvá.
jako cena utěchy Surinam NZ 8/07