Zdravim!
Mam dotaz. Je to sice asi blbost, ale ja vazne nevim jak na to! Mam me jesterky v akvarku, jsou totiz jeste male. A ted jsem jim koupil terarko, ale nevim jak mam dat do terarka zarovku. Je cele sklenene a pouze nahore je perforovany plech. Skrz vsak kabel neprojde a vrtat do toho nechci, abych neprisel o zaruku. Jak to delate vy? Predem dekuju za odpovedi! Drakor
lampař

drakor
napsal(a):
Zdravim!
Mam dotaz. Je to sice asi blbost, ale ja vazne nevim jak na to! Mam me jesterky v akvarku, jsou totiz jeste male. A ted jsem jim koupil terarko, ale nevim jak mam dat do terarka zarovku. Je cele sklenene a pouze nahore je perforovany plech. Skrz vsak kabel neprojde a vrtat do toho nechci, abych neprisel o zaruku. Jak to delate vy? Predem dekuju za odpovedi! Drakor
Myslím, že většina lidí propíchne do toho plechu dírku. Většinou je měkký a zvládneš to třeba důlčíkem. Když ne tak provrtat. Jestli se Ti do toho fakt nechce, pak leda přiskřípnout drát do dveří.
lampař
napsal(a):
Myslím, že většina lidí propíchne do toho plechu dírku. Většinou je měkký a zvládneš to třeba důlčíkem. Když ne tak provrtat. Jestli se Ti do toho fakt nechce, pak leda přiskřípnout drát do dveří.
To přiskřípnutí bych nedělal. Teda pokud to nebudou fakt tenké dráty. Takhle jsem přišel o gekona. Nedovřená mezera ho lákala a on se dostal ven.
drakor
napsal(a):
Zdravim!
Nejlépe se dotázat na porušení záruk přímo výrobce. Díra pro instalaci ve větracím plechu by neměla být závadou. Na podobné věci se vyplatí dávat pozor už v okamžiku koupě - někteří výrobci osazují terárka hliníkovou trubičkou přilepenou na víku a vyvedenou vybroušenou dírou vzadu. Jinak vrtačka, vrták č.5-6 podle kablíku a do toho....