Vim, ze v poslednich par tydnech sem bylo dano hodne fotek techto krasnych hadu. Ovsem chci Vas vsechny poprosit, zda li mate fotky tak cca rocnich kusu, treba i starsich a mohli byste je sem dat. Na forme nezalezi. Mam na mysli fotky takove, ze kterych by sla odhadnout z fotek "pomerova" velikost hadu .... Mam na mysli treba fotku hada se zaberem na terarko a pod, proste takhle nejak .... Ne detailni zaber na viridisku, i kdyz jsou nadherni. Diky vsem za pochopeni.
agent
napsal(a):
Vim, ze v poslednich par tydnech sem bylo dano hodne fotek techto krasnych hadu. Ovsem chci Vas vsechny poprosit, zda li mate fotky tak cca rocnich kusu, treba i starsich a mohli byste je sem dat. Na forme nezalezi. Mam na mysli fotky takove, ze kterych by sla odhadnout z fotek "pomerova" velikost hadu .... Mam na mysli treba fotku hada se zaberem na terarko a pod, proste takhle nejak .... Ne detailni zaber na viridisku, i kdyz jsou nadherni. Diky vsem za pochopeni.
Zde je asi jeden a půl roku starý Sorong. Kresba je již finální, ale barvy se budou ještě přibližně půl roku zvýrazňovat.
knizek
napsal(a):
Zde je asi jeden a půl roku starý Sorong. Kresba je již finální, ale barvy se budou ještě přibližně půl roku zvýrazňovat.
Přibližně stejně staré zvíře, ale Biak. Tady není ještě nic jasné.
knizek
napsal(a):
Obě zvířata jsou dlouhá něco málo přes metr.
Dobrý večer.
Pane Knížek, to jsou ty Vaše samice Biaků (zřejmě sourozenci výše uvdeného) a nejde mi do hlavy, jak to, že vy ho máte ještě v červené fázi. Dělám někde chybu?
Pro orientaci špalík na kterém visí má v průměru 3 cm. (pro ty kteří neznají staré vlasové vlhkoměry).
ccerdo
napsal(a):
Dobrý večer.
Pane Knížek, to jsou ty Vaše samice Biaků (zřejmě sourozenci výše uvdeného) a nejde mi do hlavy, jak to, že vy ho máte ještě v červené fázi. Dělám někde chybu?
Pro orientaci špalík na kterém visí má v průměru 3 cm. (pro ty kteří neznají staré vlasové vlhkoměry).
Biaci se přebarvují nejdéle ze všech forem viridisek, končeného zbarvenídosahují kolem 2-3 roka života, naopak třeba od Arun kde mnohdy už v roce jsou přebarvený. Prostě čekej a oni se časem dopřebarví.
ccerdo
napsal(a):
Díky za rychlou odpověď, ale mě už moc červený nepříjdou.
Yapenbiak NZ 12/05
ccerdo
napsal(a):
Díky za rychlou odpověď, ale mě už moc červený nepříjdou.
Je sorry, četl jsem to v rychlosti a nějak se mi to zamotalo, ale to nic nemění na odpovědi, dopřebarvení taky nejsou, prostě u některých to jde rychleji u některých jedinců pomaleji.
Možná záleží i na teplotě, vlhkosti, prostředí, druhu krmných živočichů a látkách v nich, prostě to přesně říct nejde, chtělo by to vzít několik desítek jedinců a každého chovat za trochu jiných podmínek, ale na to nemá nadšený terarista vetšinou peníze, čas ani místo a že by někdo o tom udělal studii pochybuju.
ccerdo
napsal(a):
Dobrý večer.
Vyfotil jsem to stylově, tady je sourozenec. Já mnohem méně krmím, chci aby byla páteř jasně zřetelná.
knizek
napsal(a):
Vyfotil jsem to stylově, tady je sourozenec. Já mnohem méně krmím, chci aby byla páteř jasně zřetelná.
Novy prirastok,irian jaya
romantt
napsal(a):
Jaya
Morelia viridis 11 měsíců, je velká jako 1,5 roku starý kus, je hodně žravá. Omlouvám se za kvalitu fotografie. Tomáš
grassel ii
napsal(a):
Morelia viridis 11 měsíců, je velká jako 1,5 roku starý kus, je hodně žravá. Omlouvám se za kvalitu fotografie. Tomáš
11 měsíců
romantt
napsal(a):
Jaya aktualne
Ahoj Romane,
tak to je fakt nádhera , to je prostě nádherný kousek. Už aby se i ty moji začali taky přebarvovat
, zdraví Ládin. Mrkni na náš odvhov Wamen u Míry na webu. www.chondros.unas.cz
www.greentreepython.estranky.cz
corallus
napsal(a):
Ahoj Romane,
tak to je fakt nádhera , to je prostě nádherný kousek. Už aby se i ty moji začali taky přebarvovat
, zdraví Ládin. Mrkni na náš odvhov Wamen u Míry na webu. www.chondros.unas.cz
www.greentreepython.estranky.cz
Ahoj.Ďakujem.Snažím sa, aby sa mali čo najlepšie.S pozdravom Roman Slovensko. PS:Idem Ti to omrknúť.
romantt
napsal(a):
Ahoj.Ďakujem.Snažím sa, aby sa mali čo najlepšie.S pozdravom Roman Slovensko. PS:Idem Ti to omrknúť.
Dnes ráno
mmonika
napsal(a):
Jaya WF
Ahoj, jestli je tvoje Jaya samice, měl bych pro ní suuuuuper ženicha, taky z importu, ale už dlouhou dobu v zajetí.
corallus
napsal(a):
Ahoj, jestli je tvoje Jaya samice, měl bych pro ní suuuuuper ženicha, taky z importu, ale už dlouhou dobu v zajetí.
Ještě jednou chlapeček.
corallus
napsal(a):
Ještě jednou chlapeček.
Dik Lado za ponuku,ale mam aj zenicha.Tu je:
mmonika
napsal(a):
Dik Lado za ponuku,ale mam aj zenicha.Tu je:
Taky neco:-)