Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.1.2007 18:17

Custe lidi !!! Posilejte sem vase,verim krasne gutky...tady jsou moje...

30.1.2007 18:24

snakesmanic napsal(a):

kurde Ondras ty se nezdas.....ty moje sice znas ale abys nerekl tak tu je bloodred albin.....stefo

30.1.2007 18:29

stefo napsal(a):
kurde Ondras ty se nezdas.....ty moje sice znas ale abys nerekl tak tu je bloodred albin.....stefo

njn....abych mel trochu prehled jake "hadíky" cesti terariste chovoji...

31.1.2007 12:06

snakesmanic napsal(a):
njn....abych mel trochu prehled jake "hadíky" cesti terariste chovoji...

Taky něco ode mne: Crimson

31.1.2007 12:08

moreliabredli napsal(a):
Taky něco ode mne: Crimson

Albino Aztec

31.1.2007 12:09

moreliabredli napsal(a):
Albino Aztec

Blizzard

31.1.2007 12:12

moreliabredli napsal(a):
Blizzard

Caramel het.Butter

31.1.2007 12:13

moreliabredli napsal(a):
Caramel het.Butter

Creamsicle

31.1.2007 12:15

moreliabredli napsal(a):
Creamsicle

Hypo het.Amber

31.1.2007 12:16

moreliabredli napsal(a):
Hypo het.Amber

Butter

31.1.2007 12:20

moreliabredli napsal(a):
Butter

A ještě jedna Albino Aztec,to jsou asi tak všechny barevné formy,které mám v chovu

31.1.2007 14:57

moreliabredli napsal(a):
A ještě jedna Albino Aztec,to jsou asi tak všechny barevné formy,které mám v chovu

dobry den....mate v klidu gutky.....me nejvic zaujala "creamsicle" je to fakt pekny hadik......chtel bych se zeptat kdy a jestli budou mlade a jaka by byla cena.....predem diky.....snakesmanic

31.1.2007 15:07

snakesmanic napsal(a):
dobry den....mate v klidu gutky.....me nejvic zaujala "creamsicle" je to fakt pekny hadik......chtel bych se zeptat kdy a jestli budou mlade a jaka by byla cena.....predem diky.....snakesmanic

tady jeste moje gutky....omlouvam se za trosku romazane foto ale pres sklo to moc dobre vyftit nejde.......snakesmanic

31.1.2007 15:48

snakesmanic napsal(a):
tady jeste moje gutky....omlouvam se za trosku romazane foto ale pres sklo to moc dobre vyftit nejde.......snakesmanic

Creamsicle budou možná již tento rok,ještě se rozmyslím,jestli samici připustím.Je velikostí tak na hraně.Cena by byla asi 1 200,jako venku.Zdravím

31.1.2007 15:59

moreliabredli napsal(a):
Creamsicle budou možná již tento rok,ještě se rozmyslím,jestli samici připustím.Je velikostí tak na hraně.Cena by byla asi 1 200,jako venku.Zdravím

Tak predem dekuji,jeste o tomto hadu porozmyslim,kdyz tak bych od Vas vzal par(pokud mozno).....je to opravdu moc pekny hadik......snakesmanic

31.1.2007 16:26

moreliabredli napsal(a):

to morelia: opravdu moc pekne!!! zvlaste ti aztec albini, jsou uz uplne jini nez na fotkach ktere mate na webu......mohl byste sem prosim hodit nakou fotku kde by slo videt jak velkou mate tu samici creamsicle.....ja prihodim aktualni velikost moji butter motley......diky stefo

31.1.2007 17:51

stefo napsal(a):
to morelia: opravdu moc pekne!!! zvlaste ti aztec albini, jsou uz uplne jini nez na fotkach ktere mate na webu......mohl byste sem prosim hodit nakou fotku kde by slo videt jak velkou mate tu samici creamsicle.....ja prihodim aktualni velikost moji butter motley......diky stefo

Moje samice Creamsicle má 96 cm,teď jsem jí měřil a fotil

31.1.2007 17:58

moreliabredli napsal(a):
Moje samice Creamsicle má 96 cm,teď jsem jí měřil a fotil

Stejné dilema mám s větší samicí Albino Aztec,ta má 100cm.Je pravda,že se už krásně vybarvila(ostatní azteci také).Vždy jsem dodržoval zásadu,že samice gutat měly více než 100 cm,když jsem je použil do chovu.Minulý rok však jsem měl od samice Crimson dlouhé 75 cm 11 krásných,zdravých mláďat-to ale bylo nechtěné páření.,měl jsem pár společně a nenapadlo mě,že se v podzimních měsících spáří.

31.1.2007 18:13

moreliabredli napsal(a):
Stejné dilema mám s větší samicí Albino Aztec,ta má 100cm.Je pravda,že se už krásně vybarvila(ostatní azteci také).Vždy jsem dodržoval zásadu,že samice gutat měly více než 100 cm,když jsem je použil do chovu.Minulý rok však jsem měl od samice Crimson dlouhé 75 cm 11 krásných,zdravých mláďat-to ale bylo nechtěné páření.,měl jsem pár společně a nenapadlo mě,že se v podzimních měsících spáří.

klasika

1.2.2007 16:26

moreliabredli napsal(a):

dobry den na strankach e-snakes.com jsem videl gutku nazvanou red&orange zajimalo by mne jestli to je to same co cremsicle nebo se jedna o neco jineho.diky za odpoved

1.2.2007 16:53

snakesmanic napsal(a):

moje...

1.2.2007 16:54

snakesmanic napsal(a):

moje...

1.2.2007 16:57

snakesmanic napsal(a):

Ghosty....

1.2.2007 17:02

snakesmanic napsal(a):

moje..

1.2.2007 17:06

snakesmanic napsal(a):

moje

1.2.2007 17:06

snakesmanic napsal(a):

taky..

1.2.2007 17:20

moreliabredli napsal(a):

To moreliabredli: Tak ji trochu natáhni, aspoň na 101 cm. Ne vážně, taky jsem pro, aby se připouštěly guttk nad metr, optimálně okoo metru dvaceti, ale už se nám taky omylem spustila menší samice a taky 8 vajec (velkých) a z nich 8 parádních velkých mláďat. Ale asi je to na úkor dalšího růstu samice. Zpomalí se. A znáš to rovnítko - velká samice = velká snůška (i když taky ne vždy). Takže buď letos cca 10 mladejch (jestli vůbec a s větším rizikem)) anebo příští rok třeba 15 (a více méně v pohodě). No uvaž to. Ahoj. Krokodýl

1.2.2007 17:42

wardog1 napsal(a):
taky..

dobry den na strankach e-snakes.com jsem videl gutku nazvanou red&orange zajimalo by mne jestli to je to same co cremsicle nebo se jedna o neco jineho.diky za odpoved

1.2.2007 20:41

prudas napsal(a):

odpoved mas v tematu \" pareni guttat \"....stefo

1.2.2007 20:44

wardog1 napsal(a):
taky..

Ahoj wardogu1.....mas to pekne!!!! muzu se zeptat od koho je mas a okdud jsi....prihodim jeste neco od sebe-butter motley,albino bloodred a anery striped.....stefo

1.2.2007 21:49

stefo napsal(a):
Ahoj wardogu1.....mas to pekne!!!! muzu se zeptat od koho je mas a okdud jsi....prihodim jeste neco od sebe-butter motley,albino bloodred a anery striped.....stefo

Jsem z Brna a drtivou většinu barevných mutací mám od chovatelů z Rakouska.U nás tech odchovů teprve teď začíná přibývat a importy přímo z USA jsou podle zkušeností těch co je nakoupili hodně ztrátový.:)

1.2.2007 21:53

wardog1 napsal(a):
moje

wardog1 mate pekne gutky....budete mit mlade??predem dekuji za odpovet........ snakesmanic

1.2.2007 21:57

wardog1 napsal(a):
Jsem z Brna a drtivou většinu barevných mutací mám od chovatelů z Rakouska.U nás tech odchovů teprve teď začíná přibývat a importy přímo z USA jsou podle zkušeností těch co je nakoupili hodně ztrátový.:)

opravdu krasni hadi.....a budou teda mladé????snakesmanic

1.2.2007 23:45

snakesmanic napsal(a):
opravdu krasni hadi.....a budou teda mladé????snakesmanic

No letos už čekám první snůšky od ghostů a od silver striped..nebo jak to někdo označuje anery striped..:) proště od těch šedavejch stripedů..poslední fotka..

2.2.2007 08:11

wardog1 napsal(a):
No letos už čekám první snůšky od ghostů a od silver striped..nebo jak to někdo označuje anery striped..:) proště od těch šedavejch stripedů..poslední fotka..

Tak s tim odchovem Ti teda drzim palce!!....A tu informaci ze importy z USA jsou ztratove urcite nemuzu potvrdit.......stefo

2.2.2007 08:30

stefo napsal(a):
Tak s tim odchovem Ti teda drzim palce!!....A tu informaci ze importy z USA jsou ztratove urcite nemuzu potvrdit.......stefo

Já také nedám dopustit na gutky z importu USA,většinou to byly tkaničky,od kterých by se čekalo,že sami nežerou,ale všechno bylo v pohodě a rychle rostly.Na fotce pár klasických stripedů,které už nemám,mám už jen několik mláďat.

2.2.2007 19:27

stefo napsal(a):

Zdar , moje hypo het Amber

2.2.2007 19:30

cepelino napsal(a):
Zdar , moje hypo het Amber

a Amber

2.2.2007 20:56

cepelino napsal(a):
a Amber

Krásné kousky.Naposledy jsem je viděl,když měly asi25 cm.Jen tak dál.Mám ještě někde fotku toho samečka Amber v té délce,zkusím ji najít.Zdravím

11.2.2007 13:02

snakesmanic napsal(a):

nejak to tady utichlo....tak pro oziveni anery striped vanishing pattern.....stefo

20.3.2007 17:29

stefo napsal(a):
nejak to tady utichlo....tak pro oziveni anery striped vanishing pattern.....stefo

tak to je muj prcek 52cm.co je to za poddruh???

20.3.2007 22:31

morty1 napsal(a):

Ahoj, podle této fotky to vypadá na Crimson, ale není to poddruh ale barevná forma

21.3.2007 10:16

cepelino napsal(a):
Ahoj, podle této fotky to vypadá na Crimson, ale není to poddruh ale barevná forma

e.guttata

21.3.2007 14:58

morty1 napsal(a):

zdar.....Crimcon to podle me neni......sice nevim jaka je to varianta ale Crimson asi ne,ten vypada trosku jinak...to je vsak muj nazor a Crimson to byt muze,ale pochybuju,spis ne... snakesmanic

21.3.2007 15:38

snakesmanic napsal(a):

naše EMORYiky

21.3.2007 15:40

seagal napsal(a):
naše EMORYiky

náš prcek

21.3.2007 15:54

snakesmanic napsal(a):
zdar.....Crimcon to podle me neni......sice nevim jaka je to varianta ale Crimson asi ne,ten vypada trosku jinak...to je vsak muj nazor a Crimson to byt muze,ale pochybuju,spis ne... snakesmanic

ahoj, může to být taky MIami -phase ale mate mě malý podíl černé barvy spíš bych se přikláněl k hypo variantě Miami ,což je crimson ale můžu se plést.Myslím si, že to bude jedna z těchto variant ale je to pouze můj názor , navíc je to mladé haďatko takže se uvidí časem jak se vybarví.

21.3.2007 16:38

morty1 napsal(a):

Patriku za kolik si tu gutku poridil?

21.3.2007 17:36

snakesmanic napsal(a):
Patriku za kolik si tu gutku poridil?

Ve zverimexu na kulataku v Praze.Ale tam maj fakt dobry guttky i se o ne dobre staraji a maj je zdravi,coz je hlavni

21.3.2007 17:41

morty1 napsal(a):

ja jsem se ale ptal za KOLIK si ji poridil.....

21.3.2007 17:50

snakesmanic napsal(a):
ja jsem se ale ptal za KOLIK si ji poridil.....

ou sorry 650-,

21.3.2007 19:13

morty1 napsal(a):
ou sorry 650-,

Mmm.....diky......takze u me pravdepodobnost na crimsona pomalu ale jiste ubyva protoze nedavno jsem videl inzerat s malymi crimsony(prodej) a cena za kus byla 1500,-kc......ale gutka je to pekna..... snakesmanic

21.3.2007 19:36

snakesmanic napsal(a):
Mmm.....diky......takze u me pravdepodobnost na crimsona pomalu ale jiste ubyva protoze nedavno jsem videl inzerat s malymi crimsony(prodej) a cena za kus byla 1500,-kc......ale gutka je to pekna..... snakesmanic

podle druhé fotky se už přikláním více k Miami ,na cenu se nedívám ,protože neznalí lide jsou schopni prodat velice zajimavé věci za nízké ceny ale každopádně souhlas, je velice pěkná

21.3.2007 19:46

morty1 napsal(a):
Ve zverimexu na kulataku v Praze.Ale tam maj fakt dobry guttky i se o ne dobre staraji a maj je zdravi,coz je hlavni

Ano,souhlasim s cepelinem asi to bude Miami.....je mala az bude vetsi,poznat variantu bude o mnohem snadsi......snakesmanic

23.3.2007 09:46

cepelino napsal(a):
podle druhé fotky se už přikláním více k Miami ,na cenu se nedívám ,protože neznalí lide jsou schopni prodat velice zajimavé věci za nízké ceny ale každopádně souhlas, je velice pěkná

tak diky. No me se taky moc libi,krasne zere a je to peknej burtik, ale trapi me ze je to docela agresor.Mam ho od vanoc.

27.3.2007 13:29

seagal napsal(a):
náš prcek

Nový přírůstek -Candy Cane(red and white),trio 1,2 sourozenců k dispozici

27.3.2007 14:17

moreliabredli napsal(a):
Nový přírůstek -Candy Cane(red and white),trio 1,2 sourozenců k dispozici

pani.to je zajimava guttka.Jakym krizenim vznikla???

27.3.2007 14:35

snakesmanic napsal(a):

Taky jednu posílám

27.3.2007 14:36

bead napsal(a):
Taky jednu posílám

a ještě jednou

28.3.2007 14:50

bead napsal(a):
a ještě jednou

tak je to tu zas naky mrtvi tak pridam este otky Mortyho

28.3.2007 14:51

morty1 napsal(a):
tak je to tu zas naky mrtvi tak pridam este otky Mortyho

pardon,za tak maly obr.

30.3.2007 17:36

morty1 napsal(a):
pardon,za tak maly obr.

Moje guttka

31.3.2007 08:22

nika napsal(a):
Moje guttka

a moje snow

5.4.2007 09:38

moreliabredli napsal(a):
Blizzard

Kde jsi sehnal bílýho hada?

5.4.2007 13:23

snakesmanic napsal(a):

:-)

12.4.2007 19:36

seagal napsal(a):
:-)

Zdravim,mam mensi problem...jedna z mych guttat ma na krku supiny bez pigmentu(viz foto) jeste sem nic takoveho nevidel,ale zere uplne v pohode,nedavno se svlekala a svlecka byla krasna,v celku...dekuji za Vase rady...snakesmanic

13.4.2007 11:04

snakesmanic napsal(a):
Zdravim,mam mensi problem...jedna z mych guttat ma na krku supiny bez pigmentu(viz foto) jeste sem nic takoveho nevidel,ale zere uplne v pohode,nedavno se svlekala a svlecka byla krasna,v celku...dekuji za Vase rady...snakesmanic

Ahoj, trochu mi to připomíná zbarvení piebald u Python regius, ale jenom hádam. Kdyby měla předtim zranění, tak by možná mohla bejt ztráta pigmentu z toho, ale to asi nebude ono... Terka

13.4.2007 12:54

hekate napsal(a):
Ahoj, trochu mi to připomíná zbarvení piebald u Python regius, ale jenom hádam. Kdyby měla předtim zranění, tak by možná mohla bejt ztráta pigmentu z toho, ale to asi nebude ono... Terka

ahoj,zraneni nikdy nemela byla uplne v pohode kdyz jsem ji privezl,nevim v cem delam chybu...zacalo se ji to stavat pomalu, asi tak predminuly mesic,je jsem myslel ze ji to zmizi pri svleku ale nic....jinak je krasna,vlastne krasny....zere 1-2 mysky tydne,svlecku jeste nemel potrhanou....snakesmenic

13.4.2007 13:35

snakesmanic napsal(a):
ahoj,zraneni nikdy nemela byla uplne v pohode kdyz jsem ji privezl,nevim v cem delam chybu...zacalo se ji to stavat pomalu, asi tak predminuly mesic,je jsem myslel ze ji to zmizi pri svleku ale nic....jinak je krasna,vlastne krasny....zere 1-2 mysky tydne,svlecku jeste nemel potrhanou....snakesmenic

A stává se to se svlekem, že je to čim dál tim víc výraznej flek? Četla jsem o tom v ATčku (nebo ve Fauně?), nevim, už je to dávno, že měl krajtu mřížkatou a postupně se svleky jí blednul ocas, až ho měla skoro bez vzorku a barvy... Psal, že kdyby se to někomu taky stalo, že má napsat...

13.4.2007 19:14

hekate napsal(a):
A stává se to se svlekem, že je to čim dál tim víc výraznej flek? Četla jsem o tom v ATčku (nebo ve Fauně?), nevim, už je to dávno, že měl krajtu mřížkatou a postupně se svleky jí blednul ocas, až ho měla skoro bez vzorku a barvy... Psal, že kdyby se to někomu taky stalo, že má napsat...

Hojik,da se to rict....dalsi svlek si pohlidam abych to vedel na 100%...na toho chlapika mi kontakt dat muzes....predem dekuji...snakesmanic

14.4.2007 11:32

snakesmanic napsal(a):
Hojik,da se to rict....dalsi svlek si pohlidam abych to vedel na 100%...na toho chlapika mi kontakt dat muzes....predem dekuji...snakesmanic

zdarec,tak jsem tu zas...vcera jsem ji to namazal tea tree kremem...ty supiny j zacinaji schnout tak po tom kremu je to lepsi(ze ji to tak neschne)ovsem je horsi po kazdem papani...jak otevira tlamicku tak se ji to natahne a tim padem se to pomalu tahne na cele telo.....mam ji davat holata????prosim poradte....snakesmanic

15.4.2007 16:22

snakesmanic napsal(a):
zdarec,tak jsem tu zas...vcera jsem ji to namazal tea tree kremem...ty supiny j zacinaji schnout tak po tom kremu je to lepsi(ze ji to tak neschne)ovsem je horsi po kazdem papani...jak otevira tlamicku tak se ji to natahne a tim padem se to pomalu tahne na cele telo.....mam ji davat holata????prosim poradte....snakesmanic

Jde jenom o šupiny bez pigmentu, nebo jsou nějak narušený? Kdyby byly jenom bez pigmentu, tak b to neměl bejt problém, ale jestli vysychaj, tak to je blbý, nespálila se třeba někde? Jenom hádam. Terka

16.4.2007 19:39

hekate napsal(a):
Jde jenom o šupiny bez pigmentu, nebo jsou nějak narušený? Kdyby byly jenom bez pigmentu, tak b to neměl bejt problém, ale jestli vysychaj, tak to je blbý, nespálila se třeba někde? Jenom hádam. Terka

Hoj,noo zacina ji to schnout a tak ji koupu ve vlazne vode a mazu ji to tea tree kremem...ale velke zmeny nevidim....je to treba mozne nevhodnym substratem ale jine guttaty se mi zdaji v pohode....zkusi ho vymenit a uvidime....zatim dikes joo a dala by si mi kontakt na toho chlapika??co mel podobny problem s mrizkou nebo skym....diky snakesmanic

17.4.2007 08:58

snakesmanic napsal(a):
Hoj,noo zacina ji to schnout a tak ji koupu ve vlazne vode a mazu ji to tea tree kremem...ale velke zmeny nevidim....je to treba mozne nevhodnym substratem ale jine guttaty se mi zdaji v pohode....zkusi ho vymenit a uvidime....zatim dikes joo a dala by si mi kontakt na toho chlapika??co mel podobny problem s mrizkou nebo skym....diky snakesmanic

Ahoj.. Ten kontakt nevim, je to už asi dva roky zpátky, to jsem už někam zahrabala. A neni to třeba plíseň? Máš je na mulčovací kůže, nebo co to je..? To by jim vadit nemělo, i když v tom je dost broučků, ale v tom bych problém neviděla... Zkus na to heřmánek. Terka

17.4.2007 10:13

snakesmanic napsal(a):

https://www.ifauna.cz/rubriky/ clan_show.php?id=2747&r=3

17.4.2007 18:58

ado napsal(a):
https://www.ifauna.cz/rubriky/ clan_show.php?id=2747&r=3

caues,diky "adovi" ale podle toho clanku je muj problem rozlisny....supiny zacinaji schnout,ovsem zda se mi,jako by se to zastavilo a nesiriro se to dal....ale supiny zacinaji schnout..neznate prosim nejakou masticku kterou bych to mohl mazat??ta moje nezabira.....diky snakesmanic

17.4.2007 19:08

snakesmanic napsal(a):
caues,diky "adovi" ale podle toho clanku je muj problem rozlisny....supiny zacinaji schnout,ovsem zda se mi,jako by se to zastavilo a nesiriro se to dal....ale supiny zacinaji schnout..neznate prosim nejakou masticku kterou bych to mohl mazat??ta moje nezabira.....diky snakesmanic

napadá mě Framikoin

17.4.2007 19:26

hekate napsal(a):
napadá mě Framikoin

framikoin???to slysim poprve...co to je??

17.4.2007 20:08

snakesmanic napsal(a):
framikoin???to slysim poprve...co to je??

tuto masticku máme,mamka ji nasla tak to zkusim...jeste zkusim ten hermanek...zatim diky...snakesmanic

23.4.2007 17:44

snakesmanic napsal(a):
tuto masticku máme,mamka ji nasla tak to zkusim...jeste zkusim ten hermanek...zatim diky...snakesmanic

ty ghostky sou super.dybi mel nekdo mali tak sem pisnete

muj hadek Morty

24.4.2007 19:27

morty1 napsal(a):
ty ghostky sou super.dybi mel nekdo mali tak sem pisnete

muj hadek Morty

Je to tu zase nějaké utichlé tak posílám e.g.snow striped
Jinak albino cebu motley dřív zmiňovaný se bude svlékat,tak uvidíme,pak se ozvu....zdraví snakesmanic

24.4.2007 19:31

snakesmanic napsal(a):
Je to tu zase nějaké utichlé tak posílám e.g.snow striped
Jinak albino cebu motley dřív zmiňovaný se bude svlékat,tak uvidíme,pak se ozvu....zdraví snakesmanic

Omlouvám se za chyby,je to albino cube motley

29.4.2007 19:06

snakesmanic napsal(a):
Omlouvám se za chyby,je to albino cube motley

Ahoj,tak kdyz jsem dnes prijel domů,cube byl svliknuty......Vubec nemuzu rict ze se to zhorsilo,spis naopak.....Predtim to mel uschle,ted se mu ty uschle supiny "odstranily",zustaly jen ty bez pigmentu,a zda se mi ze se to zmensilo.....Uvidime casem jak to pujde,fotky dodam pozdeji....snakesmanic

8.5.2007 17:45

snakesmanic napsal(a):
Ahoj,tak kdyz jsem dnes prijel domů,cube byl svliknuty......Vubec nemuzu rict ze se to zhorsilo,spis naopak.....Predtim to mel uschle,ted se mu ty uschle supiny "odstranily",zustaly jen ty bez pigmentu,a zda se mi ze se to zmensilo.....Uvidime casem jak to pujde,fotky dodam pozdeji....snakesmanic

Sameček Candy Cane,kterého jsem si nechal do chovu

8.5.2007 17:48

moreliabredli napsal(a):
Sameček Candy Cane,kterého jsem si nechal do chovu

A samice

15.5.2007 09:04

moreliabredli napsal(a):
A samice

Nevíte, jaká je tato?

http://www.elaphe.info/photos/arten/ guttata1DB.jpg

15.5.2007 16:01

snakesmanic napsal(a):

ahoj,nevíte někdo co za formu je tohle...? byl to můj první hadík,koupil mi ho kamarád na burze,prý za 1 200. nikdy sem se o to moc nezajímala,ale teď začínám uvažovat,že bych mu pořídila samičku takže....

18.5.2007 01:34

snakesmanic napsal(a):

Ještě asi 14 dní a polezou mláďata...když všechno pujde dobře...:)))

18.5.2007 18:33

snakesmanic napsal(a):

Tak to je moje gutka a doufam, ze nebude vadit, ze ji couha jen ocasek

1.6.2007 17:18

snakesmanic napsal(a):

cau

1.6.2007 17:19

snakesmanic napsal(a):

cau

1.6.2007 17:20

snakesmanic napsal(a):

cau

2.6.2007 14:48

snakesmanic napsal(a):

Ahojte vespolek
kolika let se Vám dožily Vaše žofky? Svého samečka mám téměř 21let, kupoval jsem jej jako ročího na burze v Novém Jičíně na podzim 1986. Dle dostupných informací se dožívají 18-24let, jiné zdroje uvádějí max. 22let. Ten můj nikdy nezimoval, není to žádný macek(pouhých 120cm), krmení měl po většinu života střídmé - 2 myšky jednou měsíčně. Přesto se i ve svých necelých 22letech svléká pravidelně, zbarvený je stejně krásně jako zamlada. Nevím jak u různých barevných mutací, ale u původních forem můžete podobně dlouhý čas s nimi prožít i Vy

2.6.2007 21:53

milhaus napsal(a):
Ahojte vespolek
kolika let se Vám dožily Vaše žofky? Svého samečka mám téměř 21let, kupoval jsem jej jako ročího na burze v Novém Jičíně na podzim 1986. Dle dostupných informací se dožívají 18-24let, jiné zdroje uvádějí max. 22let. Ten můj nikdy nezimoval, není to žádný macek(pouhých 120cm), krmení měl po většinu života střídmé - 2 myšky jednou měsíčně. Přesto se i ve svých necelých 22letech svléká pravidelně, zbarvený je stejně krásně jako zamlada. Nevím jak u různých barevných mutací, ale u původních forem můžete podobně dlouhý čas s nimi prožít i Vy

Hoj,tak pridavam ty slibene fotky,nejak jsem na to uplne zapomel...Cube se svliknul a svlecka byla trosku potrhana(viz foto,predposledni a posledni svlecky cuba) ...jinak posilam fotky krku a predem omluvte kvalitu fotek....snakesmanic

2.6.2007 21:56

snakesmanic napsal(a):
Hoj,tak pridavam ty slibene fotky,nejak jsem na to uplne zapomel...Cube se svliknul a svlecka byla trosku potrhana(viz foto,predposledni a posledni svlecky cuba) ...jinak posilam fotky krku a predem omluvte kvalitu fotek....snakesmanic

...

2.6.2007 22:09

snakesmanic napsal(a):
...

Předminulá svlečka - e.g. albino cube motley

2.6.2007 22:14

snakesmanic napsal(a):
Předminulá svlečka - e.g. albino cube motley

Poslední svlečka ze dne 24.5.2007 - e.g. albino cube motley

2.6.2007 22:19

snakesmanic napsal(a):
Poslední svlečka ze dne 24.5.2007 - e.g. albino cube motley

A tady snow striped 1,0 ... omluvte zapnuty blesk...

14.7.2007 10:44

snakesmanic napsal(a):
A tady snow striped 1,0 ... omluvte zapnuty blesk...

Amelano Aztec- tak se to povedlo,dnes ráno 13 vajec

14.7.2007 14:11

moreliabredli napsal(a):

Gratuluji!

14.7.2007 16:52

snakesmanic napsal(a):
Gratuluji!

Gratulujem Moj samec ,import USA pod označením Reverse Okeetee

15.7.2007 07:52

petersveter napsal(a):

Letošní ghosti...

17.7.2007 19:13

wardog1 napsal(a):
Letošní ghosti...

Prispejemaj ja kdyz uz su tu ty guttky.Tohle je ma E.g.g.-maly uprchel!

22.7.2007 13:04

moreliabredli napsal(a):

Moje motley stripedka dnes dopoledne nadhernych 16 vajicek(po butter motley samci)...stefo

22.7.2007 13:07

stefo napsal(a):
Moje motley stripedka dnes dopoledne nadhernych 16 vajicek(po butter motley samci)...stefo

A jeste muj albino bloodred v akci s kamaradovou blizzardkou...Jak je videt vubec mu neprekazi, ze je zakaleny....stefo

22.7.2007 13:07

stefo napsal(a):

Super snůška,Tomáši!

22.7.2007 13:13

moreliabredli napsal(a):
Super snůška,Tomáši!

tak tohle byla hodne rychla odpoved ...moc diky!

22.7.2007 17:27

stefo napsal(a):
tak tohle byla hodne rychla odpoved ...moc diky!

parada!!!!gratuluju cim nejdriv ti to musim prit zkolaudovatsuper!!!!

23.7.2007 09:25

petersveter napsal(a):

Zdravím Peter.
Mohl by jste mi prosím Vás dát nějaký kontakt na Vás? Např. e-mail nebo ICQ, potřeboval bych se vás něco zeptat.

11.8.2007 01:16

snakesmanic napsal(a):
parada!!!!gratuluju cim nejdriv ti to musim prit zkolaudovatsuper!!!!

Tak aby to tu neutichlo...
Amelano+Guttata

11.8.2007 01:18

die3 napsal(a):
Tak aby to tu neutichlo...
Amelano+Guttata

....

12.8.2007 20:51

snakesmanic napsal(a):

Zdravím, posílám ty svoje. Začínám s chovem hadů, tak se učím. Obě jsou ze zverimexu, každá z jiného. Měl by jim být něco přes měsíc, obě se mi v sobotu v pohodě svlékli. Jen mě zajímá, jestli mají obě stejnou barvu (pojmenování), protože jedna má po celé délce těla stejné "čtverečky" a ta druhá je taková rozpitá. Nikdy bych neřekla, že budu mít doma hada, ale úplně jsem se do těhle dvou zamilovala

12.8.2007 20:54

odberryho napsal(a):
Zdravím, posílám ty svoje. Začínám s chovem hadů, tak se učím. Obě jsou ze zverimexu, každá z jiného. Měl by jim být něco přes měsíc, obě se mi v sobotu v pohodě svlékli. Jen mě zajímá, jestli mají obě stejnou barvu (pojmenování), protože jedna má po celé délce těla stejné "čtverečky" a ta druhá je taková rozpitá. Nikdy bych neřekla, že budu mít doma hada, ale úplně jsem se do těhle dvou zamilovala

Jo, zapomněla bych, že by to měli být užovky červené, ale to asi každý z vás zkušenějších (na rozdíl ode mě) stopro poznal

12.8.2007 22:20

odberryho napsal(a):
Jo, zapomněla bych, že by to měli být užovky červené, ale to asi každý z vás zkušenějších (na rozdíl ode mě) stopro poznal

ta na pravo je normal a ta druha....
no neviem pripomina mi to formu zig zag ale fakt neviem- skus pridat nejaku lepsiu fotku, mozno je to len daka netradicnejsia kresba
Su to "surodenci"?

13.8.2007 06:37

die3 napsal(a):
no neviem pripomina mi to formu zig zag ale fakt neviem- skus pridat nejaku lepsiu fotku, mozno je to len daka netradicnejsia kresba
Su to "surodenci"?

Tak zkusím tuhle. Sourozenci to nejsou, jedna je přímo ze zverimexu, normal je ze školy, kde chovají různé hady a plaze. Ta se zvláštní kresbou by měla být o týden mladší, ale roste rychleji a po 14ti dnech je o malinko větší,než ta starší.

13.8.2007 06:40

die3 napsal(a):
Su to "surodenci"?

ještě jedna, možná to bude trochu zřetelnější na téhle

13.8.2007 12:04

odberryho napsal(a):
ještě jedna, možná to bude trochu zřetelnější na téhle

Podla mna to moze byt ta forma zig zag (ale neni to 100%). Mal by sa vyjadrit niekto kto ma viac skusenosti
Ale sa mi velmi paci mozem sa spytat za kolko si ju kupila?

13.8.2007 12:10

die3 napsal(a):
Podla mna to moze byt ta forma zig zag (ale neni to 100%). Mal by sa vyjadrit niekto kto ma viac skusenosti
Ale sa mi velmi paci mozem sa spytat za kolko si ju kupila?

Inak tejto forme sa hovori aj Attec ale vazne neviem ci je to ona.

13.8.2007 13:01

die3 napsal(a):
Inak tejto forme sa hovori aj Attec ale vazne neviem ci je to ona.

oprava-Aztec,hore je preklep

13.8.2007 14:15

die3 napsal(a):
oprava-Aztec,hore je preklep

Tak to jste mě dostali. Takhle podle fotky poznat něco, o čem jsem ani neslyšela . Je koupená v zvěrimexu Sirius za 690,- . Ale asi je tam prodal taky nějaký začátečník, protože to je standardní cena za normalku v zvěrimexu a já bych řekla, že tahle je líbivější (alespoň mě připadá rozkošná a tak si myslím, že by měla stát víc. Ale fakt se v tom nevyznám.

13.8.2007 16:37

odberryho napsal(a):
Tak to jste mě dostali. Takhle podle fotky poznat něco, o čem jsem ani neslyšela . Je koupená v zvěrimexu Sirius za 690,- . Ale asi je tam prodal taky nějaký začátečník, protože to je standardní cena za normalku v zvěrimexu a já bych řekla, že tahle je líbivější (alespoň mě připadá rozkošná a tak si myslím, že by měla stát víc. Ale fakt se v tom nevyznám.

No ja nie som ziadny odbornik, mne to len ako Aztec pripada, lebo neviem ci sa aj v normalnej forme vyskytuju nejake anomalie-mozno ano, ale mal by to posudik niekto kto s tym robi uz dlhsie.Ta cena -to fakt nie je vela. Ale ak by ste v nasledujucich rokoch mali mladatka tak by som mala zaujem, nech to je uz normal alebo cokolvek. Ale ak si obrazok pozrie niekto s "tunajsich" chovatelov 100% urci co to je.

16.8.2007 06:31

die3 napsal(a):
No ja nie som ziadny odbornik, mne to len ako Aztec pripada, lebo neviem ci sa aj v normalnej forme vyskytuju nejake anomalie-mozno ano, ale mal by to posudik niekto kto s tym robi uz dlhsie.Ta cena -to fakt nie je vela. Ale ak by ste v nasledujucich rokoch mali mladatka tak by som mala zaujem, nech to je uz normal alebo cokolvek. Ale ak si obrazok pozrie niekto s "tunajsich" chovatelov 100% urci co to je.

Jsou to takoví vykukové

16.8.2007 08:28

odberryho napsal(a):
Jsou to takoví vykukové

Aj ta moja mala rada vykukuje.Zaujima ju vsetko co sa deje vonku ale ak sa niekto priblizi- hlavicka zrazu zmizne

16.8.2007 08:30

die3 napsal(a):
Aj ta moja mala rada vykukuje.Zaujima ju vsetko co sa deje vonku ale ak sa niekto priblizi- hlavicka zrazu zmizne

... a tu sa este vosla cez dierku kvetinaca

16.8.2007 08:32

die3 napsal(a):
... a tu sa este vosla cez dierku kvetinaca

...

24.8.2007 15:01

die3 napsal(a):
...

zdarec,pridavam mojeho noveho chovence samici anery het snow a het striped... pozdeji dodam fotky z krmeni...

24.8.2007 16:29

snakesmanic napsal(a):
zdarec,pridavam mojeho noveho chovence samici anery het snow a het striped... pozdeji dodam fotky z krmeni...

Jinak ještě moje samice snow striped-krmení...

Přidejte reakci

Přidat smajlík