Custe lidi !!! Posilejte sem vase,verim krasne gutky...tady jsou moje...
snakesmanic
napsal(a):
kurde Ondras ty se nezdas.....ty moje sice znas ale abys nerekl tak tu je bloodred albin.....stefo
snakesmanic
napsal(a):
njn....abych mel trochu prehled jake "hadíky" cesti terariste chovoji...
Taky něco ode mne: Crimson
moreliabredli
napsal(a):
Butter
A ještě jedna Albino Aztec,to jsou asi tak všechny barevné formy,které mám v chovu
moreliabredli
napsal(a):
A ještě jedna Albino Aztec,to jsou asi tak všechny barevné formy,které mám v chovu
dobry den....mate v klidu gutky.....me nejvic zaujala "creamsicle" je to fakt pekny hadik......chtel bych se zeptat kdy a jestli budou mlade a jaka by byla cena.....predem diky.....snakesmanic
snakesmanic
napsal(a):
dobry den....mate v klidu gutky.....me nejvic zaujala "creamsicle" je to fakt pekny hadik......chtel bych se zeptat kdy a jestli budou mlade a jaka by byla cena.....predem diky.....snakesmanic
tady jeste moje gutky....omlouvam se za trosku romazane foto ale pres sklo to moc dobre vyftit nejde.......snakesmanic
moreliabredli
napsal(a):
Creamsicle budou možná již tento rok,ještě se rozmyslím,jestli samici připustím.Je velikostí tak na hraně.Cena by byla asi 1 200,jako venku.Zdravím
Tak predem dekuji,jeste o tomto hadu porozmyslim,kdyz tak bych od Vas vzal par(pokud mozno).....je to opravdu moc pekny hadik......snakesmanic
moreliabredli
napsal(a):
to morelia: opravdu moc pekne!!! zvlaste ti aztec albini, jsou uz uplne jini nez na fotkach ktere mate na webu......mohl byste sem prosim hodit nakou fotku kde by slo videt jak velkou mate tu samici creamsicle.....ja prihodim aktualni velikost moji butter motley......diky stefo
stefo
napsal(a):
to morelia: opravdu moc pekne!!! zvlaste ti aztec albini, jsou uz uplne jini nez na fotkach ktere mate na webu......mohl byste sem prosim hodit nakou fotku kde by slo videt jak velkou mate tu samici creamsicle.....ja prihodim aktualni velikost moji butter motley......diky stefo
Moje samice Creamsicle má 96 cm,teď jsem jí měřil a fotil
moreliabredli
napsal(a):
Moje samice Creamsicle má 96 cm,teď jsem jí měřil a fotil
Stejné dilema mám s větší samicí Albino Aztec,ta má 100cm.Je pravda,že se už krásně vybarvila(ostatní azteci také).Vždy jsem dodržoval zásadu,že samice gutat měly více než 100 cm,když jsem je použil do chovu.Minulý rok však jsem měl od samice Crimson dlouhé 75 cm 11 krásných,zdravých mláďat-to ale bylo nechtěné páření.,měl jsem pár společně a nenapadlo mě,že se v podzimních měsících spáří.
moreliabredli
napsal(a):
Stejné dilema mám s větší samicí Albino Aztec,ta má 100cm.Je pravda,že se už krásně vybarvila(ostatní azteci také).Vždy jsem dodržoval zásadu,že samice gutat měly více než 100 cm,když jsem je použil do chovu.Minulý rok však jsem měl od samice Crimson dlouhé 75 cm 11 krásných,zdravých mláďat-to ale bylo nechtěné páření.,měl jsem pár společně a nenapadlo mě,že se v podzimních měsících spáří.
klasika
moreliabredli
napsal(a):
Creamsicle budou možná již tento rok,ještě se rozmyslím,jestli samici připustím.Je velikostí tak na hraně.Cena by byla asi 1 200,jako venku.Zdravím
dobry den na strankach e-snakes.com jsem videl gutku nazvanou red&orange zajimalo by mne jestli to je to same co cremsicle nebo se jedna o neco jineho.diky za odpoved
snakesmanic
napsal(a):
moje...
snakesmanic
napsal(a):
moje...
snakesmanic
napsal(a):
Ghosty....
snakesmanic
napsal(a):
moje..
snakesmanic
napsal(a):
moje
snakesmanic
napsal(a):
taky..
moreliabredli
napsal(a):
To moreliabredli: Tak ji trochu natáhni, aspoň na 101 cm. Ne vážně, taky jsem pro, aby se připouštěly guttk nad metr, optimálně okoo metru dvaceti, ale už se nám taky omylem spustila menší samice a taky 8 vajec (velkých) a z nich 8 parádních velkých mláďat. Ale asi je to na úkor dalšího růstu samice. Zpomalí se. A znáš to rovnítko - velká samice = velká snůška (i když taky ne vždy). Takže buď letos cca 10 mladejch (jestli vůbec a s větším rizikem)) anebo příští rok třeba 15 (a více méně v pohodě). No uvaž to. Ahoj. Krokodýl
wardog1
napsal(a):
taky..
Ahoj wardogu1.....mas to pekne!!!! muzu se zeptat od koho je mas a okdud jsi....prihodim jeste neco od sebe-butter motley,albino bloodred a anery striped.....stefo
stefo
napsal(a):
Ahoj wardogu1.....mas to pekne!!!! muzu se zeptat od koho je mas a okdud jsi....prihodim jeste neco od sebe-butter motley,albino bloodred a anery striped.....stefo
Jsem z Brna a drtivou většinu barevných mutací mám od chovatelů z Rakouska.U nás tech odchovů teprve teď začíná přibývat a importy přímo z USA jsou podle zkušeností těch co je nakoupili hodně ztrátový.:)
wardog1
napsal(a):
No letos už čekám první snůšky od ghostů a od silver striped..nebo jak to někdo označuje anery striped..:) proště od těch šedavejch stripedů..poslední fotka..
Tak s tim odchovem Ti teda drzim palce!!....A tu informaci ze importy z USA jsou ztratove urcite nemuzu potvrdit.......stefo
stefo
napsal(a):
Tak s tim odchovem Ti teda drzim palce!!....A tu informaci ze importy z USA jsou ztratove urcite nemuzu potvrdit.......stefo
Já také nedám dopustit na gutky z importu USA,většinou to byly tkaničky,od kterých by se čekalo,že sami nežerou,ale všechno bylo v pohodě a rychle rostly.Na fotce pár klasických stripedů,které už nemám,mám už jen několik mláďat.
stefo
napsal(a):
kurde Ondras ty se nezdas.....ty moje sice znas ale abys nerekl tak tu je bloodred albin.....stefo
Zdar , moje hypo het Amber
cepelino
napsal(a):
a Amber
Krásné kousky.Naposledy jsem je viděl,když měly asi25 cm.Jen tak dál.Mám ještě někde fotku toho samečka Amber v té délce,zkusím ji najít.Zdravím
snakesmanic
napsal(a):
nejak to tady utichlo....tak pro oziveni anery striped vanishing pattern.....stefo
stefo
napsal(a):
nejak to tady utichlo....tak pro oziveni anery striped vanishing pattern.....stefo
tak to je muj prcek 52cm.co je to za poddruh???
cepelino
napsal(a):
Ahoj, podle této fotky to vypadá na Crimson, ale není to poddruh ale barevná forma
e.guttata
snakesmanic
napsal(a):
naše EMORYiky
snakesmanic
napsal(a):
zdar.....Crimcon to podle me neni......sice nevim jaka je to varianta ale Crimson asi ne,ten vypada trosku jinak...to je vsak muj nazor a Crimson to byt muze,ale pochybuju,spis ne... snakesmanic
ahoj, může to být taky MIami -phase ale mate mě malý podíl černé barvy spíš bych se přikláněl k hypo variantě Miami ,což je crimson ale můžu se plést.Myslím si, že to bude jedna z těchto variant ale je to pouze můj názor , navíc je to mladé haďatko takže se uvidí časem jak se vybarví.
snakesmanic
napsal(a):
Patriku za kolik si tu gutku poridil?
Ve zverimexu na kulataku v Praze.Ale tam maj fakt dobry guttky i se o ne dobre staraji a maj je zdravi,coz je hlavni
snakesmanic
napsal(a):
Mmm.....diky......takze u me pravdepodobnost na crimsona pomalu ale jiste ubyva protoze nedavno jsem videl inzerat s malymi crimsony(prodej) a cena za kus byla 1500,-kc......ale gutka je to pekna..... snakesmanic
podle druhé fotky se už přikláním více k Miami ,na cenu se nedívám ,protože neznalí lide jsou schopni prodat velice zajimavé věci za nízké ceny ale každopádně souhlas, je velice pěkná
cepelino
napsal(a):
podle druhé fotky se už přikláním více k Miami ,na cenu se nedívám ,protože neznalí lide jsou schopni prodat velice zajimavé věci za nízké ceny ale každopádně souhlas, je velice pěkná
tak diky. No me se taky moc libi,krasne zere a je to peknej burtik, ale trapi me ze je to docela agresor.Mam ho od vanoc.
seagal
napsal(a):
náš prcek
Nový přírůstek -Candy Cane(red and white),trio 1,2 sourozenců k dispozici
snakesmanic
napsal(a):
Taky jednu posílám
bead
napsal(a):
a ještě jednou
tak je to tu zas naky mrtvi tak pridam este otky Mortyho
snakesmanic
napsal(a):
:-)
seagal
napsal(a):
:-)
Zdravim,mam mensi problem...jedna z mych guttat ma na krku supiny bez pigmentu(viz foto) jeste sem nic takoveho nevidel,ale zere uplne v pohode,nedavno se svlekala a svlecka byla krasna,v celku...dekuji za Vase rady...snakesmanic
snakesmanic
napsal(a):
Zdravim,mam mensi problem...jedna z mych guttat ma na krku supiny bez pigmentu(viz foto) jeste sem nic takoveho nevidel,ale zere uplne v pohode,nedavno se svlekala a svlecka byla krasna,v celku...dekuji za Vase rady...snakesmanic
Ahoj, trochu mi to připomíná zbarvení piebald u Python regius, ale jenom hádam. Kdyby měla předtim zranění, tak by možná mohla bejt ztráta pigmentu z toho, ale to asi nebude ono... Terka
hekate
napsal(a):
Ahoj, trochu mi to připomíná zbarvení piebald u Python regius, ale jenom hádam. Kdyby měla předtim zranění, tak by možná mohla bejt ztráta pigmentu z toho, ale to asi nebude ono... Terka
ahoj,zraneni nikdy nemela byla uplne v pohode kdyz jsem ji privezl,nevim v cem delam chybu...zacalo se ji to stavat pomalu, asi tak predminuly mesic,je jsem myslel ze ji to zmizi pri svleku ale nic....jinak je krasna,vlastne krasny....zere 1-2 mysky tydne,svlecku jeste nemel potrhanou....snakesmenic
snakesmanic
napsal(a):
ahoj,zraneni nikdy nemela byla uplne v pohode kdyz jsem ji privezl,nevim v cem delam chybu...zacalo se ji to stavat pomalu, asi tak predminuly mesic,je jsem myslel ze ji to zmizi pri svleku ale nic....jinak je krasna,vlastne krasny....zere 1-2 mysky tydne,svlecku jeste nemel potrhanou....snakesmenic
A stává se to se svlekem, že je to čim dál tim víc výraznej flek? Četla jsem o tom v ATčku (nebo ve Fauně?), nevim, už je to dávno, že měl krajtu mřížkatou a postupně se svleky jí blednul ocas, až ho měla skoro bez vzorku a barvy... Psal, že kdyby se to někomu taky stalo, že má napsat...
hekate
napsal(a):
A stává se to se svlekem, že je to čim dál tim víc výraznej flek? Četla jsem o tom v ATčku (nebo ve Fauně?), nevim, už je to dávno, že měl krajtu mřížkatou a postupně se svleky jí blednul ocas, až ho měla skoro bez vzorku a barvy... Psal, že kdyby se to někomu taky stalo, že má napsat...
Hojik,da se to rict....dalsi svlek si pohlidam abych to vedel na 100%...na toho chlapika mi kontakt dat muzes....predem dekuji...snakesmanic
snakesmanic
napsal(a):
Hojik,da se to rict....dalsi svlek si pohlidam abych to vedel na 100%...na toho chlapika mi kontakt dat muzes....predem dekuji...snakesmanic
zdarec,tak jsem tu zas...vcera jsem ji to namazal tea tree kremem...ty supiny j zacinaji schnout tak po tom kremu je to lepsi(ze ji to tak neschne)ovsem je horsi po kazdem papani...jak otevira tlamicku tak se ji to natahne a tim padem se to pomalu tahne na cele telo.....mam ji davat holata????prosim poradte....snakesmanic
snakesmanic
napsal(a):
zdarec,tak jsem tu zas...vcera jsem ji to namazal tea tree kremem...ty supiny j zacinaji schnout tak po tom kremu je to lepsi(ze ji to tak neschne)ovsem je horsi po kazdem papani...jak otevira tlamicku tak se ji to natahne a tim padem se to pomalu tahne na cele telo.....mam ji davat holata????prosim poradte....snakesmanic
Jde jenom o šupiny bez pigmentu, nebo jsou nějak narušený? Kdyby byly jenom bez pigmentu, tak b to neměl bejt problém, ale jestli vysychaj, tak to je blbý, nespálila se třeba někde? Jenom hádam. Terka
hekate
napsal(a):
Jde jenom o šupiny bez pigmentu, nebo jsou nějak narušený? Kdyby byly jenom bez pigmentu, tak b to neměl bejt problém, ale jestli vysychaj, tak to je blbý, nespálila se třeba někde? Jenom hádam. Terka
Hoj,noo zacina ji to schnout a tak ji koupu ve vlazne vode a mazu ji to tea tree kremem...ale velke zmeny nevidim....je to treba mozne nevhodnym substratem ale jine guttaty se mi zdaji v pohode....zkusi ho vymenit a uvidime....zatim dikes joo a dala by si mi kontakt na toho chlapika??co mel podobny problem s mrizkou nebo skym....diky snakesmanic
snakesmanic
napsal(a):
Hoj,noo zacina ji to schnout a tak ji koupu ve vlazne vode a mazu ji to tea tree kremem...ale velke zmeny nevidim....je to treba mozne nevhodnym substratem ale jine guttaty se mi zdaji v pohode....zkusi ho vymenit a uvidime....zatim dikes joo a dala by si mi kontakt na toho chlapika??co mel podobny problem s mrizkou nebo skym....diky snakesmanic
Ahoj.. Ten kontakt nevim, je to už asi dva roky zpátky, to jsem už někam zahrabala. A neni to třeba plíseň? Máš je na mulčovací kůže, nebo co to je..? To by jim vadit nemělo, i když v tom je dost broučků, ale v tom bych problém neviděla... Zkus na to heřmánek. Terka
snakesmanic
napsal(a):
https://www.ifauna.cz/rubriky/ clan_show.php?id=2747&r=3
ado
napsal(a):
https://www.ifauna.cz/rubriky/ clan_show.php?id=2747&r=3
caues,diky "adovi" ale podle toho clanku je muj problem rozlisny....supiny zacinaji schnout,ovsem zda se mi,jako by se to zastavilo a nesiriro se to dal....ale supiny zacinaji schnout..neznate prosim nejakou masticku kterou bych to mohl mazat??ta moje nezabira.....diky snakesmanic
snakesmanic
napsal(a):
caues,diky "adovi" ale podle toho clanku je muj problem rozlisny....supiny zacinaji schnout,ovsem zda se mi,jako by se to zastavilo a nesiriro se to dal....ale supiny zacinaji schnout..neznate prosim nejakou masticku kterou bych to mohl mazat??ta moje nezabira.....diky snakesmanic
napadá mě Framikoin
snakesmanic
napsal(a):
tuto masticku máme,mamka ji nasla tak to zkusim...jeste zkusim ten hermanek...zatim diky...snakesmanic
ty ghostky sou super.dybi mel nekdo mali tak sem pisnete
muj hadek Morty
morty1
napsal(a):
ty ghostky sou super.dybi mel nekdo mali tak sem pisnete
muj hadek Morty
Je to tu zase nějaké utichlé tak posílám e.g.snow striped
Jinak albino cebu motley dřív zmiňovaný se bude svlékat,tak uvidíme,pak se ozvu....zdraví snakesmanic
snakesmanic
napsal(a):
Omlouvám se za chyby,je to albino cube motley
Ahoj,tak kdyz jsem dnes prijel domů,cube byl svliknuty......Vubec nemuzu rict ze se to zhorsilo,spis naopak.....Predtim to mel uschle,ted se mu ty uschle supiny "odstranily",zustaly jen ty bez pigmentu,a zda se mi ze se to zmensilo.....Uvidime casem jak to pujde,fotky dodam pozdeji....snakesmanic
snakesmanic
napsal(a):
Ahoj,tak kdyz jsem dnes prijel domů,cube byl svliknuty......Vubec nemuzu rict ze se to zhorsilo,spis naopak.....Predtim to mel uschle,ted se mu ty uschle supiny "odstranily",zustaly jen ty bez pigmentu,a zda se mi ze se to zmensilo.....Uvidime casem jak to pujde,fotky dodam pozdeji....snakesmanic
Sameček Candy Cane,kterého jsem si nechal do chovu
moreliabredli
napsal(a):
Sameček Candy Cane,kterého jsem si nechal do chovu
A samice
moreliabredli
napsal(a):
A samice
Nevíte, jaká je tato?
http://www.elaphe.info/photos/arten/ guttata1DB.jpg
snakesmanic
napsal(a):
ahoj,nevíte někdo co za formu je tohle...? byl to můj první hadík,koupil mi ho kamarád na burze,prý za 1 200. nikdy sem se o to moc nezajímala,ale teď začínám uvažovat,že bych mu pořídila samičku takže....
snakesmanic
napsal(a):
Ještě asi 14 dní a polezou mláďata...když všechno pujde dobře...:)))
snakesmanic
napsal(a):
Tak to je moje gutka a doufam, ze nebude vadit, ze ji couha jen ocasek
snakesmanic
napsal(a):
cau
snakesmanic
napsal(a):
Ahojte vespolek
kolika let se Vám dožily Vaše žofky? Svého samečka mám téměř 21let, kupoval jsem jej jako ročího na burze v Novém Jičíně na podzim 1986. Dle dostupných informací se dožívají 18-24let, jiné zdroje uvádějí max. 22let. Ten můj nikdy nezimoval, není to žádný macek(pouhých 120cm), krmení měl po většinu života střídmé - 2 myšky jednou měsíčně. Přesto se i ve svých necelých 22letech svléká pravidelně, zbarvený je stejně krásně jako zamlada. Nevím jak u různých barevných mutací, ale u původních forem můžete podobně dlouhý čas s nimi prožít i Vy
milhaus
napsal(a):
Ahojte vespolek
kolika let se Vám dožily Vaše žofky? Svého samečka mám téměř 21let, kupoval jsem jej jako ročího na burze v Novém Jičíně na podzim 1986. Dle dostupných informací se dožívají 18-24let, jiné zdroje uvádějí max. 22let. Ten můj nikdy nezimoval, není to žádný macek(pouhých 120cm), krmení měl po většinu života střídmé - 2 myšky jednou měsíčně. Přesto se i ve svých necelých 22letech svléká pravidelně, zbarvený je stejně krásně jako zamlada. Nevím jak u různých barevných mutací, ale u původních forem můžete podobně dlouhý čas s nimi prožít i Vy
Hoj,tak pridavam ty slibene fotky,nejak jsem na to uplne zapomel...Cube se svliknul a svlecka byla trosku potrhana(viz foto,predposledni a posledni svlecky cuba) ...jinak posilam fotky krku a predem omluvte kvalitu fotek....snakesmanic
snakesmanic
napsal(a):
Hoj,tak pridavam ty slibene fotky,nejak jsem na to uplne zapomel...Cube se svliknul a svlecka byla trosku potrhana(viz foto,predposledni a posledni svlecky cuba) ...jinak posilam fotky krku a predem omluvte kvalitu fotek....snakesmanic
...
snakesmanic
napsal(a):
...
Předminulá svlečka - e.g. albino cube motley
snakesmanic
napsal(a):
Předminulá svlečka - e.g. albino cube motley
Poslední svlečka ze dne 24.5.2007 - e.g. albino cube motley
snakesmanic
napsal(a):
Poslední svlečka ze dne 24.5.2007 - e.g. albino cube motley
A tady snow striped 1,0 ... omluvte zapnuty blesk...
snakesmanic
napsal(a):
A tady snow striped 1,0 ... omluvte zapnuty blesk...
Amelano Aztec- tak se to povedlo,dnes ráno 13 vajec
snakesmanic
napsal(a):
Gratuluji!
Gratulujem Moj samec ,import USA pod označením Reverse Okeetee
petersveter
napsal(a):
Gratulujem Moj samec ,import USA pod označením Reverse Okeetee
Letošní ghosti...
wardog1
napsal(a):
Letošní ghosti...
Prispejemaj ja kdyz uz su tu ty guttky.Tohle je ma E.g.g.-maly uprchel!
moreliabredli
napsal(a):
Amelano Aztec- tak se to povedlo,dnes ráno 13 vajec
Moje motley stripedka dnes dopoledne nadhernych 16 vajicek(po butter motley samci)...stefo
stefo
napsal(a):
Moje motley stripedka dnes dopoledne nadhernych 16 vajicek(po butter motley samci)...stefo
A jeste muj albino bloodred v akci s kamaradovou blizzardkou...Jak je videt vubec mu neprekazi, ze je zakaleny....stefo
snakesmanic
napsal(a):
parada!!!!gratuluju cim nejdriv ti to musim prit zkolaudovatsuper!!!!
Tak aby to tu neutichlo...
Amelano+Guttata
snakesmanic
napsal(a):
Zdravím, posílám ty svoje. Začínám s chovem hadů, tak se učím. Obě jsou ze zverimexu, každá z jiného. Měl by jim být něco přes měsíc, obě se mi v sobotu v pohodě svlékli. Jen mě zajímá, jestli mají obě stejnou barvu (pojmenování), protože jedna má po celé délce těla stejné "čtverečky" a ta druhá je taková rozpitá. Nikdy bych neřekla, že budu mít doma hada, ale úplně jsem se do těhle dvou zamilovala
odberryho
napsal(a):
Zdravím, posílám ty svoje. Začínám s chovem hadů, tak se učím. Obě jsou ze zverimexu, každá z jiného. Měl by jim být něco přes měsíc, obě se mi v sobotu v pohodě svlékli. Jen mě zajímá, jestli mají obě stejnou barvu (pojmenování), protože jedna má po celé délce těla stejné "čtverečky" a ta druhá je taková rozpitá. Nikdy bych neřekla, že budu mít doma hada, ale úplně jsem se do těhle dvou zamilovala
Jo, zapomněla bych, že by to měli být užovky červené, ale to asi každý z vás zkušenějších (na rozdíl ode mě) stopro poznal
odberryho
napsal(a):
Jo, zapomněla bych, že by to měli být užovky červené, ale to asi každý z vás zkušenějších (na rozdíl ode mě) stopro poznal
ta na pravo je normal a ta druha....
no neviem pripomina mi to formu zig zag ale fakt neviem- skus pridat nejaku lepsiu fotku, mozno je to len daka netradicnejsia kresba
Su to "surodenci"?
die3
napsal(a):
no neviem pripomina mi to formu zig zag ale fakt neviem- skus pridat nejaku lepsiu fotku, mozno je to len daka netradicnejsia kresba
Su to "surodenci"?
Tak zkusím tuhle. Sourozenci to nejsou, jedna je přímo ze zverimexu, normal je ze školy, kde chovají různé hady a plaze. Ta se zvláštní kresbou by měla být o týden mladší, ale roste rychleji a po 14ti dnech je o malinko větší,než ta starší.
die3
napsal(a):
Su to "surodenci"?
ještě jedna, možná to bude trochu zřetelnější na téhle
die3
napsal(a):
oprava-Aztec,hore je preklep
Tak to jste mě dostali. Takhle podle fotky poznat něco, o čem jsem ani neslyšela . Je koupená v zvěrimexu Sirius za 690,- . Ale asi je tam prodal taky nějaký začátečník, protože to je standardní cena za normalku v zvěrimexu a já bych řekla, že tahle je líbivější (alespoň mě připadá rozkošná a tak si myslím, že by měla stát víc. Ale fakt se v tom nevyznám.
odberryho
napsal(a):
Tak to jste mě dostali. Takhle podle fotky poznat něco, o čem jsem ani neslyšela . Je koupená v zvěrimexu Sirius za 690,- . Ale asi je tam prodal taky nějaký začátečník, protože to je standardní cena za normalku v zvěrimexu a já bych řekla, že tahle je líbivější (alespoň mě připadá rozkošná a tak si myslím, že by měla stát víc. Ale fakt se v tom nevyznám.
No ja nie som ziadny odbornik, mne to len ako Aztec pripada, lebo neviem ci sa aj v normalnej forme vyskytuju nejake anomalie-mozno ano, ale mal by to posudik niekto kto s tym robi uz dlhsie.Ta cena -to fakt nie je vela. Ale ak by ste v nasledujucich rokoch mali mladatka tak by som mala zaujem, nech to je uz normal alebo cokolvek. Ale ak si obrazok pozrie niekto s "tunajsich" chovatelov 100% urci co to je.
die3
napsal(a):
No ja nie som ziadny odbornik, mne to len ako Aztec pripada, lebo neviem ci sa aj v normalnej forme vyskytuju nejake anomalie-mozno ano, ale mal by to posudik niekto kto s tym robi uz dlhsie.Ta cena -to fakt nie je vela. Ale ak by ste v nasledujucich rokoch mali mladatka tak by som mala zaujem, nech to je uz normal alebo cokolvek. Ale ak si obrazok pozrie niekto s "tunajsich" chovatelov 100% urci co to je.
Jsou to takoví vykukové
odberryho
napsal(a):
Jsou to takoví vykukové
Aj ta moja mala rada vykukuje.Zaujima ju vsetko co sa deje vonku ale ak sa niekto priblizi- hlavicka zrazu zmizne
die3
napsal(a):
Aj ta moja mala rada vykukuje.Zaujima ju vsetko co sa deje vonku ale ak sa niekto priblizi- hlavicka zrazu zmizne
... a tu sa este vosla cez dierku kvetinaca
die3
napsal(a):
...
zdarec,pridavam mojeho noveho chovence samici anery het snow a het striped... pozdeji dodam fotky z krmeni...
snakesmanic
napsal(a):
zdarec,pridavam mojeho noveho chovence samici anery het snow a het striped... pozdeji dodam fotky z krmeni...
Jinak ještě moje samice snow striped-krmení...