Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.2.2007 19:17

Zdravím, chováte někdo krajty běloreté, bělohubé, Albertisovy a jak se jim to ještě hezky česky říká, zkrátka liasis albertisi? Chováte ještě nějaké další liasisky? Myslím, že na fóru jich moc není, což je velká škoda- máte-li fotky svých miláčků rodu liasis a jejich ubikací, sem s nimi! Za inspiraci v podobě větších nádrží právě pro l.albertisi budu rád.
Přikládám pár fotek svých mladých...

28.2.2007 19:18

emesh napsal(a):
Zdravím, chováte někdo krajty běloreté, bělohubé, Albertisovy a jak se jim to ještě hezky česky říká, zkrátka liasis albertisi? Chováte ještě nějaké další liasisky? Myslím, že na fóru jich moc není, což je velká škoda- máte-li fotky svých miláčků rodu liasis a jejich ubikací, sem s nimi! Za inspiraci v podobě větších nádrží právě pro l.albertisi budu rád.

a další...

1.3.2007 00:59

emesh napsal(a):

Botrochilus ( Liasis ) boa

1.3.2007 01:00

anakonda napsal(a):

Liasis mackloti mackloti

1.3.2007 01:02

anakonda napsal(a):
Liasis mackloti mackloti

Liasis savuensis

1.3.2007 01:05

anakonda napsal(a):
Liasis mackloti mackloti

Liasis savuensis podruhé

1.3.2007 11:30

emesh napsal(a):
a další...

Ahoj emeshu, odkud máš ty mladý albertsky a jakou mají povahu? Já mám už tříletky a jsou to potvory neobadane

1.3.2007 16:01

ccerdo napsal(a):
Ahoj emeshu, odkud máš ty mladý albertsky a jakou mají povahu? Já mám už tříletky a jsou to potvory neobadane

čus, jsou z Jihlavy- musím říct, že ačkoli ke mně přišly taky s pověstí nervních bestijek(pán říkal, že startují , i když člověk jen projde kolem), tady u mě jsou zlaté... Nechají se vzít i od největšího neumětela a rozhodně nekoušou... Prostě zlatíčka- zatím mají 50cm, tak by se to dalo ještě zvládat, ale doufám, že jim ten klid zůstane...
Jak rychle mám počítat, že porostou?

1.3.2007 16:08

anakonda napsal(a):

wow- odkud a za kolik? povaha, podmínky... tohle je celkem raritka...

2.3.2007 19:42

emesh napsal(a):
wow- odkud a za kolik? povaha, podmínky... tohle je celkem raritka...

nevím, které myslíš, na podobné otázky odpovím pouze mejlem

3.3.2007 14:01

anakonda napsal(a):
nevím, které myslíš, na podobné otázky odpovím pouze mejlem

Myslel jsem to k botrochilus boa, nevím, proč to skočilo až dolů... Každopádně až tak, že bych tě obtěžoval mailem, mě to zase nezajímá

8.3.2007 11:27

emesh napsal(a):
čus, jsou z Jihlavy- musím říct, že ačkoli ke mně přišly taky s pověstí nervních bestijek(pán říkal, že startují , i když člověk jen projde kolem), tady u mě jsou zlaté... Nechají se vzít i od největšího neumětela a rozhodně nekoušou... Prostě zlatíčka- zatím mají 50cm, tak by se to dalo ještě zvládat, ale doufám, že jim ten klid zůstane...
Jak rychle mám počítat, že porostou?

Emesh: Já je mám od srpna loňského roku a mají cca 130-150 cm z bezpečnostních důvodů je moc nedráždím (neměřím), jinak samec mi udělal 3 svleky a samice jde do 4 svl. u mne. Takže rostou jak z vody!!!

8.3.2007 11:29

ccerdo napsal(a):
Emesh: Já je mám od srpna loňského roku a mají cca 130-150 cm z bezpečnostních důvodů je moc nedráždím (neměřím), jinak samec mi udělal 3 svleky a samice jde do 4 svl. u mne. Takže rostou jak z vody!!!

Tak ještě jednu, kluk je dnes po svleku, tak se leskne jak.....

Přidejte reakci

Přidat smajlík