Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.3.2007 21:27

Tak letos první kladení vajec této barevné mutace guttát.

22.3.2007 21:31

jelen napsal(a):

A vejce v inkubátoru.

22.3.2007 22:04

jelen napsal(a):
A vejce v inkubátoru.

Ahoj, gratuluju. Měla bych zájem o samičku, za kolik budou? Terka

22.3.2007 22:40

hekate napsal(a):
Ahoj, gratuluju. Měla bych zájem o samičku, za kolik budou? Terka

Tak tohle je ještě předčasné, může se stát cokoli a z vajec nic nebude.Pokud se to povede, tak dám určitě vědět.

22.3.2007 23:41

jelen napsal(a):
Tak tohle je ještě předčasné, může se stát cokoli a z vajec nic nebude.Pokud se to povede, tak dám určitě vědět.

Kdyby to vyslo, zamlouvam si predem nejakeho pekne rozsukaneho samecka ;)

23.3.2007 10:53

jelen napsal(a):

Určitě bych měla zájem, když se vylíhnou, tak se mi URČITĚ ozvi na mail terinka6@seznam.cz! Díky

23.3.2007 16:00

jelen napsal(a):

Parada chlape.....Uplne super, gratuluju.i tise zavidim...kolik si mel celkem vajec?myslim teda jestli byly i nektere neoplozene a tak....jak velka je ta samice? Nemela tam krabici na kladeni ze ti to nakladla do hoblin,mas stesti zes to vcas zmercil jinak by to taky nemuselo s vajickama dopadnout dobre...Kdyz tak prihod jeste nake fotky....moc diky....a drzim palce!!!!......stefo

Neregistrovaný uživatel

23.3.2007 19:18
Neregistrovaný uživatel

stefo napsal(a):
Parada chlape.....Uplne super, gratuluju.i tise zavidim...kolik si mel celkem vajec?myslim teda jestli byly i nektere neoplozene a tak....jak velka je ta samice? Nemela tam krabici na kladeni ze ti to nakladla do hoblin,mas stesti zes to vcas zmercil jinak by to taky nemuselo s vajickama dopadnout dobre...Kdyz tak prihod jeste nake fotky....moc diky....a drzim palce!!!!......stefo

Dík, samice má 110cm. Vajec bylo 13 z toho 1 neoplozené. O březosti jsem věděl, nechávám je vykládst schválně na hoblinách, jenom je stačí včas navlhčit. Na vejce se nepřilepí žádnej bordel a ještě jsem neměl sebemenší problém.

Přidejte reakci

Přidat smajlík