Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.3.2007 17:34

Potrebuji pomoc vylihli se mi chamici a nechteji zrat uz mi dva umreli a nechci aby umreli dalsi muzete mi nekdo pomoct prosim

26.3.2007 18:06

bbanikovec napsal(a):
Potrebuji pomoc vylihli se mi chamici a nechteji zrat uz mi dva umreli a nechci aby umreli dalsi muzete mi nekdo pomoct prosim

cim si ich krmila ?? maly chameleoni sa rozkrmuju s drzofiliami

26.3.2007 18:26

horo napsal(a):
cim si ich krmila ?? maly chameleoni sa rozkrmuju s drzofiliami

dal jsem jim prvni octomilky a oni je nechteli a ted jsem jim dal cvrcky mikro a taky to nechcou

26.3.2007 19:01

bbanikovec napsal(a):

Na rozkrmení cham. jem. dáváme cvrčky domácí nebo banánové ve velikosti mikro tj do 0,5 cm a úspěch je 100%. Tmavé a tvrdší druhy cvrčků nedoporučuji.

26.3.2007 19:55

dusan napsal(a):
Na rozkrmení cham. jem. dáváme cvrčky domácí nebo banánové ve velikosti mikro tj do 0,5 cm a úspěch je 100%. Tmavé a tvrdší druhy cvrčků nedoporučuji.

Dal jsem jim tam ty domaci mikro

27.3.2007 06:39

dusan napsal(a):

Rosim to 3x dene a dneska rano jsem se podival a umira dalsi chamik nevim cim to vubec je .Poradte

Přidejte reakci

Přidat smajlík