Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.4.2005 00:07

Zdravím všechny želvaře. Tak se mi zdá, že po úspěšném zimování jde na mého želváka jaro. Protože nemá partnerku, rozhodl se namluvit si trenažér. Pořád na něj leze a píská u toho a už to dělá asi týden. Přejde ho to samo bez nějaké újmy na zdraví?
Dík za odpovědi.

2.4.2005 18:47

irab napsal(a):
Zdravím všechny želvaře. Tak se mi zdá, že po úspěšném zimování jde na mého želváka jaro. Protože nemá partnerku, rozhodl se namluvit si trenažér. Pořád na něj leze a píská u toho a už to dělá asi týden. Přejde ho to samo bez nějaké újmy na zdraví?
Dík za odpovědi.

Chtělo by to holku,nebo budeš mít malý trenažérky. Po čase ho to přejde bez újmy na zdraví.

7.4.2005 12:30

irab napsal(a):
Dík za odpovědi.

Rodiče mají taky želváka,taky má podobné choutky,jenomže to "dělá" s placatým kameněm.Nikdy se mu nic nestalo.Doporučil bych mu sehnat nějakou slečnu.

8.4.2005 00:07

irab napsal(a):
Dík za odpovědi.

Želvák je vskutku pěkný chlapík. Mohl bych mu nabídnout samici k napáření.
Milan

Přidejte reakci

Přidat smajlík