grassel ii
napsal(a):
A co Tě zajímá ohledně chovu a odchovu. Tento týden nascenuju fotky, který jsem uděl s kámošem v přírodě, budeš čučet!!!!!!!! Grassel
Ahoj tady jsou fotky, které jsem slíbil, ale prosím všechny co choděj na tento web! Nekopírujte je, jde o soukromé fotografie!!!! Děkuji Grassel
grassel ii
napsal(a):
Ahoj tady jsou fotky, které jsem slíbil, ale prosím všechny co choděj na tento web! Nekopírujte je, jde o soukromé fotografie!!!! Děkuji Grassel
Morelia spilota variegata ,,chovná samice,,
grassel ii
napsal(a):
Morelia spilota variegata ,,chovná samice,,
Morelia spilota variegata
grassel ii
napsal(a):
I když by zas nebyl takovej problém se tam podívat, protože už tam dlouho žije kamarád, tak bohužel ne! Fotili jsme to před dvěma měsíci v Březinách u Děčína na kopci. Grassel
keltmen
napsal(a):
Tak tuto nádheru jsem si koupil v Ostravě na burze...
ZADREC lidi dík za fota tady je ještě jednou moje k.k.
vlasac
napsal(a):
Tak co bys chtel, kdyz to je kobercovka.
to je moje samice
bugs bunny
napsal(a):
za kolik jsi ji koupil,chtěl bych si pořídit taky takového mazla
Mláďata od mámi nahoře budou tak za 1500 korun. Již je zazimovaná a tak v lednu bude pářená. Koncem srpna příštího roku budou mláďta k odběru. Na přiložené fotce jsou loňská mláďata.Tomáš 774271183
sysel
napsal(a):
zeby australstí hadi zimovali v létě ?
Grasele ty jsi komik!!! Me se libí jak ty všemu rozumíš ale zároven ničemu!!! V Austrálii je v prosinci největší teplo s celého roku a naopak v červenci největší zima!! Mě se např Kobercovky pářili před měsícem.
grassel ii
napsal(a):
I v knihách máš křivku podle,které je období ,kdy je vhodné k samici připouštět samce, je na každém, kdy uzná, že je nejpříhodnější čas, protože todle odbobí ,vždy trvá řádově několik měsíců. Mrkni na To! Tomáš
Ale proč zimovat??Stačí je chovat odděleně a uvidíš tu samcovu aktivitu po připuštění,jinak GL
keltmen
napsal(a):
ZDRAVÍM....Shodou okolností jsem svého hada kupoval také od p.Zavadila a určitě to není poslední kobercovka kterou budu mít.Mám v terárků koberec,protože je čištění jednodušší.Taky jsem sháněl literatůru o tomto druhu a na nic jsem nenarazil,takže kdyby jste někdo o nečem věděl dejte vědět.Dík
keltmen
napsal(a):
ZDRAVÍM....Shodou okolností jsem svého hada kupoval také od p.Zavadila a určitě to není poslední kobercovka kterou budu mít.Mám v terárků koberec,protože je čištění jednodušší.Taky jsem sháněl literatůru o tomto druhu a na nic jsem nenarazil,takže kdyby jste někdo o nečem věděl dejte vědět.Dík
jak velké terárium pro jednoho mazla?
keltmen
napsal(a):
:keltmen: Čau,nevíš o někom kdo prodává mládýho samce nz 05 za rozumnou cenu potřebuju ho k tý mý samičce co je na fotce.
cislo.5

keltmen
napsal(a):
Monografií,které by se týkaly pouze tohoto druhu moc není,snad jen útlá knížečka Keeping Carpet Pythons od Simona Kortlanda.Pokud se ale zajímáš o krajty obecně,skvělá kniha je The Living Pythons, autor Jerry G.Walls.Je v ní sice trochu odlišná nomenklatura,než na jakou jsme zvyklí,ale tenhle "nedostatek" vyvažuje tahle publikace spoustou informací a skvělých fotografií.Měla by se také u nás snadněji sehnat,já ji kupoval za 1750,- Kč.
cislo.5
napsal(a):
Monografií,které by se týkaly pouze tohoto druhu moc není,snad jen útlá knížečka Keeping Carpet Pythons od Simona Kortlanda.Pokud se ale zajímáš o krajty obecně,skvělá kniha je The Living Pythons, autor Jerry G.Walls.Je v ní sice trochu odlišná nomenklatura,než na jakou jsme zvyklí,ale tenhle "nedostatek" vyvažuje tahle publikace spoustou informací a skvělých fotografií.Měla by se také u nás snadněji sehnat,já ji kupoval za 1750,- Kč.
Jak velké terárko je potřeba pro 1,1 M.S.V? Zdeněk
zemaji
napsal(a):
Ahoj,chtěl jsem se zeptat na toho pána z Veselí nad Moravou,co množí ty kobercovky.Neznáte na něj nekdo adresu nebo tel. číslo?Ptám se protože mám již delší dobu zájem o tyto krajty a bydlím ve Zlíně,takže to mám kousek.
Děkuji
Je to P. Zavadil, ale nevím kam sem si na něj dal dal číslo.
keltmen
napsal(a):
tak toto je můj milášek Špagetka,8 měsíců,119 cm/ 600g
jindra
napsal(a):
Samička v mém chovu měří skoro 2,9 m
jindra
napsal(a):
hlava samce
jindra
napsal(a):
hlava samice
jindra
napsal(a):
když se samec naštve, potkan to nemá jednoduchý, samec měří něco kolem 2,5m. Krev není od kousnutí, ale z pevného ztisknutí, prostě potkana tak trochu drtí
jindra
napsal(a):
Tady už ho jí
jindra
napsal(a):
A ještě jednou hlava samce
keltmen
napsal(a):
Něco z moji zahrádky
zemaji
napsal(a):
Ahoj,
v jakém věku je vhodné tyto krajty množit.
dík
čím déle tím lépe. Spíš záleží na velikosti a kondici, tak že minimálně ve třech letech, čím jsou samice vetší mají víc vajec ve třech letech je to tak 8 vajec a v 7 letech až tak 30. Ale nemusí tomu tak být vždy! Dřív bych hady k sobě nedával, protože když maj samice vejce dřív, tak to může v příštím životě mít důsledek na množství vajec ve snůšce! Tomáš
grassel ii
napsal(a):
čím déle tím lépe. Spíš záleží na velikosti a kondici, tak že minimálně ve třech letech, čím jsou samice vetší mají víc vajec ve třech letech je to tak 8 vajec a v 7 letech až tak 30. Ale nemusí tomu tak být vždy! Dřív bych hady k sobě nedával, protože když maj samice vejce dřív, tak to může v příštím životě mít důsledek na množství vajec ve snůšce! Tomáš
V 2,5 letech mam 23 vajec. Velikost samice cca 250cm. Pářili se mi už v 1,5 letech při velikosti cca 200cm ale nic s toho nebylo.
keltmen
napsal(a):
Páření
keltmen
napsal(a):
a jetšě jednou
keltmen
napsal(a):
Taky jednu přihodím
keltmen
napsal(a):
tak ta moje Kobercovka je stará necelé 3 měsíce a má 103 cm.Tady je její nejnovější foto.KOZEL
keltmen
napsal(a):
Koupil jsem jí od p.Zavadila na burze v Ostravě.Stála mě 1500.kč
keltmen
napsal(a):
Koupil jsem jí od p.Zavadila na burze v Ostravě.Stála mě 1500.kč
Zdravim tady je foto mého chovu 1,2.
keltmen
napsal(a):
keltmen
napsal(a):
Toto je další foto mé kobercovky.má se čile k světu a roste
neuvěřitelným způsobem.Už měří 118 cm
keltmen
napsal(a):
Toto je další foto mé kobercovky.má se čile k světu a roste
neuvěřitelným způsobem.Už měří 118 cm
Dnes
agnesa
napsal(a):
Tak to je pěkné. Já pouze 6 ks. Bohužel hodně neoplozených vajec.
Tak i já se stal čekatelem v inkubátoru mám 21 vajec, celkem měla 23.
ccerdo
napsal(a):
To je v pohodě, možná že jsou jenom mladé a příští rok to bude"lepší". Chci se zeptat jestli mezi něma nemáš nějakou, která má ve střední části hřbetu bílý pruh po celé délce těla.
To ne, ale černej a okolo bílá a to jen do třetiny těla.Pěkná čistá bílá. Ale stejně už nic na prodej není.
keltmen
napsal(a):
Chtěl jsem se optat, zda-li by mi mohl někdo z chovatelů morélek sdělit svůj názor na podruh co je na fotografii. Koupil jsem ji jako variegatu, ale podle kresby to vypadá spíš na spilotu ? Děkuji
kubin
napsal(a):
Chtěl jsem se optat, zda-li by mi mohl někdo z chovatelů morélek sdělit svůj názor na podruh co je na fotografii. Koupil jsem ji jako variegatu, ale podle kresby to vypadá spíš na spilotu ? Děkuji
Kdyby to byla Morelia spilota spilota tak je cena tak 20X vyšší možná vícekrát. A vypadala by podstatně jináč, ikdyž je ta fotka nevalné kvality troufnu si říct na 100% že spilota to neni. Nejspíš je to nějaká "pouliční plácanice". Tak jako spousta chovanců v našich teráriích. Nejčastěji se prý jedná o křížence cheyney mcdoveli a variegata. je to něco jako naši domácí hroznýši.
drobek
napsal(a):
Kdyby to byla Morelia spilota spilota tak je cena tak 20X vyšší možná vícekrát. A vypadala by podstatně jináč, ikdyž je ta fotka nevalné kvality troufnu si říct na 100% že spilota to neni. Nejspíš je to nějaká "pouliční plácanice". Tak jako spousta chovanců v našich teráriích. Nejčastěji se prý jedná o křížence cheyney mcdoveli a variegata. je to něco jako naši domácí hroznýši.
Omlouvám se za chybu píše se to mcdowelli.