Nový web o jedovatých hadech

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.6.2007 20:39

Dobrý večer, informuji touto cestou o novém webu o jedovatých hadech, který je však stále ve vývoji. Prosím o jakékoliv připomínky (technické připomínky ne prosím, dělám co je v mých silách a více již toho není, děkuji za pochopení), náměty a příspěvky. Web je tu pro vás.
www.megasphera.cz/africanvenomoussnakes
Somalia, Tomáš Mazuch.

10.6.2007 20:40

somalia napsal(a):
Dobrý večer, informuji touto cestou o novém webu o jedovatých hadech, který je však stále ve vývoji. Prosím o jakékoliv připomínky (technické připomínky ne prosím, dělám co je v mých silách a více již toho není, děkuji za pochopení), náměty a příspěvky. Web je tu pro vás.
Somalia, Tomáš Mazuch.

Atheris hispida...

10.6.2007 22:02

somalia napsal(a):
Somalia, Tomáš Mazuch.

Nádherný stránky, klobouk dolů, velice obdivuju jedovatý hady i když si na ně netroufám. Chtěl jsem se zeptat fotky hadů afriky jsou vlastní?Opravdu respekt.Určitě máš i spoustu zážitků, nebylo špatné nějaký příběhy z cest hodit na stránky. Taky by mě zajímalo jak jsi na tom s uštknutími, stala se někdy nějaká nehoda? - to už ale jsou ty příběhy.Jen tak dál

10.6.2007 22:04

lukasek napsal(a):
Nádherný stránky, klobouk dolů, velice obdivuju jedovatý hady i když si na ně netroufám. Chtěl jsem se zeptat fotky hadů afriky jsou vlastní?Opravdu respekt.Určitě máš i spoustu zážitků, nebylo špatné nějaký příběhy z cest hodit na stránky. Taky by mě zajímalo jak jsi na tom s uštknutími, stala se někdy nějaká nehoda? - to už ale jsou ty příběhy.Jen tak dál

Napsal jsem to špatně, viděl jsem foto po uštknutí amodytkou,ale spíš otázka měla znít jak a kde se to stalo;-)následky apod.

12.6.2007 12:02

somalia napsal(a):
Somalia, Tomáš Mazuch.

to menu vlevo je schválně nefunkční nebo dělám něco špatně já?

12.6.2007 12:18

sral napsal(a):
to menu vlevo je schválně nefunkční nebo dělám něco špatně já?

Ne, asi nic špatně neděláte. Jenom jsou stránky ve výstavbě zatím jsem nenašel čas pokračovat dál - mnoho práce...Somalia.

12.6.2007 13:27

somalia napsal(a):
Ne, asi nic špatně neděláte. Jenom jsou stránky ve výstavbě zatím jsem nenašel čas pokračovat dál - mnoho práce...Somalia.

tak to sem rád. Já měl strach, že to mám rozbité. Karel

15.6.2007 02:39

somalia napsal(a):
Atheris hispida...

super,taky bych potřeboval aby měl den alespoň 32 hod.,čas mých návštěv
tady mluví sám za sebe

27.6.2007 12:34

somalia napsal(a):
Atheris hispida...

Trochu se to pohlo, teď snad budu mít trošku víc času...

rosomák

9.7.2007 22:08
rosomák

sral napsal(a):
tak to sem rád. Já měl strach, že to mám rozbité. Karel

Opravdu moc pěkné. Jen tak dál..

18.7.2007 22:55

somalia napsal(a):
Trochu se to pohlo, teď snad budu mít trošku víc času...

To jsou všichni chovatelé takový tajnůstkáři nebo poserové,vždyť mýt svůj web o našich hadech je přeci dobrý nápad a nevadí jestli má někdo doma jednu zmiji nebo několik.Já mysle že myšlenkou webu o jedovatých hadech je věc,prostřednictvým které si můžem vyměňovat svoje skušenosti a zážitky z chovu.
Melibychom se společně spojit ať nedopadnem jako jinde V TE SLAVNE EVROPSKE UNII nebo budem všichni v P..... !!!
Tak se nestyďte a pochlubte se.
S pozdravem Jiří Korda

21.2.2008 15:06

rosomák napsal(a):
Opravdu moc pěkné. Jen tak dál..

22.2.2008 14:49

apop napsal(a):

. . . kdo hledá kvalitu,jistě ji může i nalézt

Přidejte reakci

Přidat smajlík