Dobrý večer, informuji touto cestou o novém webu o jedovatých hadech, který je však stále ve vývoji. Prosím o jakékoliv připomínky (technické připomínky ne prosím, dělám co je v mých silách a více již toho není, děkuji za pochopení), náměty a příspěvky. Web je tu pro vás.
www.megasphera.cz/africanvenomoussnakes
Somalia, Tomáš Mazuch.
somalia
napsal(a):
Dobrý večer, informuji touto cestou o novém webu o jedovatých hadech, který je však stále ve vývoji. Prosím o jakékoliv připomínky (technické připomínky ne prosím, dělám co je v mých silách a více již toho není, děkuji za pochopení), náměty a příspěvky. Web je tu pro vás.
Somalia, Tomáš Mazuch.
Atheris hispida...
somalia
napsal(a):
Somalia, Tomáš Mazuch.
Nádherný stránky, klobouk dolů, velice obdivuju jedovatý hady i když si na ně netroufám. Chtěl jsem se zeptat fotky hadů afriky jsou vlastní?Opravdu respekt.Určitě máš i spoustu zážitků, nebylo špatné nějaký příběhy z cest hodit na stránky. Taky by mě zajímalo jak jsi na tom s uštknutími, stala se někdy nějaká nehoda? - to už ale jsou ty příběhy.Jen tak dál
lukasek
napsal(a):
Nádherný stránky, klobouk dolů, velice obdivuju jedovatý hady i když si na ně netroufám. Chtěl jsem se zeptat fotky hadů afriky jsou vlastní?Opravdu respekt.Určitě máš i spoustu zážitků, nebylo špatné nějaký příběhy z cest hodit na stránky. Taky by mě zajímalo jak jsi na tom s uštknutími, stala se někdy nějaká nehoda? - to už ale jsou ty příběhy.Jen tak dál
Napsal jsem to špatně, viděl jsem foto po uštknutí amodytkou,ale spíš otázka měla znít jak a kde se to stalo;-)následky apod.
somalia
napsal(a):
Somalia, Tomáš Mazuch.
to menu vlevo je schválně nefunkční nebo dělám něco špatně já?
somalia
napsal(a):
Atheris hispida...
Trochu se to pohlo, teď snad budu mít trošku víc času...
rosomák

sral
napsal(a):
tak to sem rád. Já měl strach, že to mám rozbité. Karel
Opravdu moc pěkné. Jen tak dál..
somalia
napsal(a):
Trochu se to pohlo, teď snad budu mít trošku víc času...
To jsou všichni chovatelé takový tajnůstkáři nebo poserové,vždyť mýt svůj web o našich hadech je přeci dobrý nápad a nevadí jestli má někdo doma jednu zmiji nebo několik.Já mysle že myšlenkou webu o jedovatých hadech je věc,prostřednictvým které si můžem vyměňovat svoje skušenosti a zážitky z chovu.
Melibychom se společně spojit ať nedopadnem jako jinde V TE SLAVNE EVROPSKE UNII nebo budem všichni v P..... !!!
Tak se nestyďte a pochlubte se.
S pozdravem Jiří Korda