ODbrý den, chtěl bych se zeptat...už jste někdo byl an té burze...zajímali by mě vaše názory a co si o té burze myslíte....já vych se tam chětl stavit, ale tady na ifauně neznám nikoho, kdo by tam jel....já osobně sháním dvě mladé samcie gekončíka nočního a taky bych se chtěl podívat, hjestli tam nebude mít ěnkdo ph. mad.gr. ....děkuju za vaše reakce
luklas m
napsal(a):
ODbrý den, chtěl bych se zeptat...už jste někdo byl an té burze...zajímali by mě vaše názory a co si o té burze myslíte....já vych se tam chětl stavit, ale tady na ifauně neznám nikoho, kdo by tam jel....já osobně sháním dvě mladé samcie gekončíka nočního a taky bych se chtěl podívat, hjestli tam nebude mít ěnkdo ph. mad.gr. ....děkuju za vaše reakce
Tak to teda vypadá bledě......mám tam tead jet nebo ne...to kdybych věděl :(
luklas m
napsal(a):
Tak to teda vypadá bledě......mám tam tead jet nebo ne...to kdybych věděl :(
Ahoj,
nekdy je na takoveto male ,,regionalni´´ burze vetsi nabidka. ale to je subjektivni podle nabizenych a shanenych druhu. Kazdopadne si lze udelat kontakty a pres ne se pak dobrat ke kyzenym zviratum, protoze vetsinou chovatele nekoho ve sve znamostni zakladne maji. Staci se nestydet a zeptat se. H