Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.11.2005 09:47

Zdravim, začínám vážně uvažovat o koupi tohoto nádherného druhu - agamy osadní. Chci se jen zeptat, jaké jsou vaše PRAKTICKÉ zkušenosti s chovem tohoto druhu... UV, dodávání vápníku, vysoké teploty... to je jasný, ale vydržely vám tyto agamy někomu dlouho? Myslíte, že se u nás dají sehnat zdravá, vitální zvířata? Na burzách vídám většinou jen pohublé, nemocně vypadající kusy... Díky za každej postřeh
JK

27.11.2005 14:56

jan kubat napsal(a):
Zdravim, začínám vážně uvažovat o koupi tohoto nádherného druhu - agamy osadní. Chci se jen zeptat, jaké jsou vaše PRAKTICKÉ zkušenosti s chovem tohoto druhu... UV, dodávání vápníku, vysoké teploty... to je jasný, ale vydržely vám tyto agamy někomu dlouho? Myslíte, že se u nás dají sehnat zdravá, vitální zvířata? Na burzách vídám většinou jen pohublé, nemocně vypadající kusy... Díky za každej postřeh
JK

Zdravím.
Doporučuji obrátit se na http://www.animalfarm.wz.cz/ a zde si agami koupit. Tento člověk neprodává žádné chcípáky a taky není rozhodně drahý. Mám vlastní a jen tu dobrou zkušenost.
S přáním krásného dne a zdaru v chovech - Ludva

28.11.2005 09:47

jan kubat napsal(a):
JK

Ahoj Honzo,
rád bych te potesil, ale nepotesím. S temito agamami mám spatné zkusenosti. Mel jsem nekolik páru od nekolika obchodníku v nekolika casových obdobích, vsechny byly z odchytu. Bohuzel vsechny po krátkém case uhynuly.

Přidejte reakci

Přidat smajlík