Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.7.2007 13:36

Regiusky \"Togo,,daří se jim dobře,baští a rostou

8.7.2007 12:37

jindrich napsal(a):
Regiusky \"Togo,,daří se jim dobře,baští a rostou

Zdravím - tak takhle bude vypadat ta Tvoje regiuska po roce. Já jí mám už přes rok - taky z TOGA a naprostá spokojenost. Svleky super , krmení od začátku také bez problémů. Jen ji musíš dát vyhovující podmínky a pak se budeš jen těšit. Krotká je také stále a není problém si ji vzít. Tak ať Ti to roste. NIKITA je prostě mazel.

8.7.2007 13:43

sv d napsal(a):
Zdravím - tak takhle bude vypadat ta Tvoje regiuska po roce. Já jí mám už přes rok - taky z TOGA a naprostá spokojenost. Svleky super , krmení od začátku také bez problémů. Jen ji musíš dát vyhovující podmínky a pak se budeš jen těšit. Krotká je také stále a není problém si ji vzít. Tak ať Ti to roste. NIKITA je prostě mazel.

Koupil jsem 3 kousky a zatím taky super.Měl jsem strach,protože tady nepsali nic dobrého o importech.Ale je to pohoda

9.7.2007 19:50

jindrich napsal(a):
Koupil jsem 3 kousky a zatím taky super.Měl jsem strach,protože tady nepsali nic dobrého o importech.Ale je to pohoda

Chtěl jsem se zeptat mohli byste sem prosím napsat nějaké vaše zkušenosti s těmito importovanými regiuskami?právě se chystám jí ve čtvrtek koupit.Mám na mysli teplotu,jak máte zařízené terárko a hlavně potravu!Čím importované regiusky krmíte.
Asi před měsícem jsem si import koupil a vydržel mi 6 dní.Ale nevzdám se a zkusím to znovu.Přikládám fotku terárka a mé bývalé regiusky.

10.7.2007 20:02

duk napsal(a):
Chtěl jsem se zeptat mohli byste sem prosím napsat nějaké vaše zkušenosti s těmito importovanými regiuskami?právě se chystám jí ve čtvrtek koupit.Mám na mysli teplotu,jak máte zařízené terárko a hlavně potravu!Čím importované regiusky krmíte.
Asi před měsícem jsem si import koupil a vydržel mi 6 dní.Ale nevzdám se a zkusím to znovu.Přikládám fotku terárka a mé bývalé regiusky.

Zkušenost s regiuskama mám od 1.6 2007.Tudíž žádné.Ale hady chovám spoustu let.Mám užovky,psohlavce.Teď se sám učím.Ale co jsem koupil,jsou v poho.Krmení mám svoje,jak potkany,tak myši a střídám.Hodně štěstí,neměl by to být problém

10.7.2007 20:20

duk napsal(a):

S importovanými regiuskami zkušenosti žádné nemám a popravdě ani bych mít nechtěl. Ale co se týká těch podmínek, tak by měly být stejné jako pro regiusky z odcohvů. Teplota přes den by měla být mezi 25 - 28°C, pod žárovkou možnost vyhřátí až na 32 - 34°C. Přes noc tak 22°C. Vlhkost mezi 50 - 70%. To terárko co máte na fotce bude regiusce stačit tak na rok, poté bych určitě pořídil větší. Já osobně mám terárko 120x60x70 (š,h,v) a mám tam krajtu už od mládětě a nebyl s tím žádný problém. A na závěr bych Vám doporučil místo toho importu, co plánujete koupit, poohlídnout se po mláděti, které bude od chovatele. Budete mít jistotu, že had bude zdraví a zaručeně Vám bude žít mnohonásobně déle než 6 dní.

12.7.2007 16:46

duk napsal(a):

Jak jsi dopadl máš??Napiš od koho,jestli to není tajné

12.7.2007 21:18

jindrich napsal(a):
Jak jsi dopadl máš??Napiš od koho,jestli to není tajné

Mám,dneska dopoledne jsem ji přivezl.Zatím v pohodě.Od pana Dlouhého z Brna.

13.7.2007 07:41

duk napsal(a):
Mám,dneska dopoledne jsem ji přivezl.Zatím v pohodě.Od pana Dlouhého z Brna.

Zde Hamm 2007.

13.7.2007 09:46

knizek napsal(a):
Zde Hamm 2007.

Skoro vždy jsou v Hammu vidět leucíni(Piebald) i 5000-7000Euro za kus.

13.7.2007 16:52

hadar napsal(a):
Skoro vždy jsou v Hammu vidět leucíni(Piebald) i 5000-7000Euro za kus.

Jo, jo vzpomínám si, že tam měl chlapík leucína s bílou celou přední půlkou těla a ten snad stál dokonce 10 000 €, slušná darda.

13.7.2007 18:20

krokodyl napsal(a):
Jo, jo vzpomínám si, že tam měl chlapík leucína s bílou celou přední půlkou těla a ten snad stál dokonce 10 000 €, slušná darda.

Nekupte to!

Přidejte reakci

Přidat smajlík