die3
napsal(a):
posilejte fotky svych krasavcu
tohle su mi 2 krasavice
a tohle taky
die3
napsal(a):
a tohle taky
to die3 O Prosím tě,co je to za barevnou formu ta světlejší?,můžeš udělat její celkové foto?Jinak něco ode mne- fotka asi hodinu stará:Creamsicle a 12 vajec,už jsou v inkubátoru.Nic proti novému vláknu,gutek je tolik,že sem snad někdo něco přidá.
moreliabredli
napsal(a):
to die3 O Prosím tě,co je to za barevnou formu ta světlejší?,můžeš udělat její celkové foto?Jinak něco ode mne- fotka asi hodinu stará:Creamsicle a 12 vajec,už jsou v inkubátoru.Nic proti novému vláknu,gutek je tolik,že sem snad někdo něco přidá.
hore je pred zvlečením, je to albín, ale má trochu svetlejšiu farbu
a toto je v celej kráse
die3
napsal(a):
hore je pred zvlečením, je to albín, ale má trochu svetlejšiu farbu
a toto je v celej kráse
a další
moreliabredli
napsal(a):
Moreliabredli: krásné vajíčka, viděl bych to na 100% úspěšnost
moreliabredli
napsal(a):
Moreliabredli, C. je moc pekna i snuska sa podarila
to asi neni jeji prvni, ze?
Tak prajem hodne stesti
die3
napsal(a):
Moreliabredli, C. je moc pekna i snuska sa podarila
to asi neni jeji prvni, ze?
Tak prajem hodne stesti
Díky,je to její první snůška,vejce jsou všechna pěkná tak uvidíme.Tady ,na fotce je ta samice v plné parádě,teď po snůšce vypadá dost bídně.
die3
napsal(a):
aj ja plánujem tento rok odchov ale len amelánky,lebo e.g.g.ma este len 80cm, no este musim zohnat samca
a tady su jeste obe pohromade
die3
napsal(a):
a taky malá guttka
Pár butterů od kterého mám letos 9 mládých