Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.7.2007 10:26

Dobrý den,
měl jsem pulce a už mám malé žabičky.Jsou to ropuchy.Ale nevímco jím mám dávat žrat .V jednom zverimexu mi poradili,že mám jím dávat nítěnky,ale nežerou je.Vůbec si jích nevšímají.A někde mi poradili zase larvy komárů je to pravda.Jsem bezradný.Poraďte mi prosím co jím mám dávat žrat.Děkuji Dave

13.7.2007 12:31

dave96 napsal(a):
Dobrý den,
měl jsem pulce a už mám malé žabičky.Jsou to ropuchy.Ale nevímco jím mám dávat žrat .V jednom zverimexu mi poradili,že mám jím dávat nítěnky,ale nežerou je.Vůbec si jích nevšímají.A někde mi poradili zase larvy komárů je to pravda.Jsem bezradný.Poraďte mi prosím co jím mám dávat žrat.Děkuji Dave

zkusil bych spíš mikrocvrčky,žáby reagují na pohyb

13.7.2007 16:05

strong boy napsal(a):
zkusil bych spíš mikrocvrčky,žáby reagují na pohyb

Děkuji ,ale kde je koupím v BRNĚ?Žáby jsou dost malé nevím jestli jím ty mini crvrčci neublíží,nebo jestli je vůbec sežerou.Dave

13.7.2007 16:49

dave96 napsal(a):
Děkuji ,ale kde je koupím v BRNĚ?Žáby jsou dost malé nevím jestli jím ty mini crvrčci neublíží,nebo jestli je vůbec sežerou.Dave

Jelikož jednu ropušku po metamorfóze zrovna krmím, doporučuji vyjít ven k nejbližší vyšší trávě s malým plastovým kyblíkem, ten dejte z jedné strany pod trávu a z druhé klepejte víčkem, dost drobotiny (pavoučci, broučci, mušky, housenky, křískové, mravenci) popadá do kyblíku. Vyhodíš to nevhodné (velké) a zbytek nasypeš do nádrže k ropuškam a oni už to proberou.

15.7.2007 09:27

krokodyl napsal(a):
Jelikož jednu ropušku po metamorfóze zrovna krmím, doporučuji vyjít ven k nejbližší vyšší trávě s malým plastovým kyblíkem, ten dejte z jedné strany pod trávu a z druhé klepejte víčkem, dost drobotiny (pavoučci, broučci, mušky, housenky, křískové, mravenci) popadá do kyblíku. Vyhodíš to nevhodné (velké) a zbytek nasypeš do nádrže k ropuškam a oni už to proberou.

Děkuji po delší době se pořádně nažraly.Dave

17.7.2007 13:56

krokodyl napsal(a):

Půjde tento způsob i na Skokany?
A je pravda, že malé žabky přijímají potravu až po úplném zmizení ocásku?

17.7.2007 16:50

testudo napsal(a):
Půjde tento způsob i na Skokany?
A je pravda, že malé žabky přijímají potravu až po úplném zmizení ocásku?

Jde prakticky na všechny žáby. Žabky přijímají potravu až když už je ocásek téměř nebo úplně "strávený".

Přidejte reakci

Přidat smajlík