E.g.Guttata alebo Oketee?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.7.2007 15:43

Zdravim, chcela by sem se zeptat na takovouhle vec.Mam Elaphe guttata ktorru som koupila ako E.g.Guttata a ted byla najednou u mne jedna znama a tvrdila mi ze je to Oketee je to mozne? Prosim vyjadrite sa.

18.7.2007 15:47

die3 napsal(a):
Zdravim, chcela by sem se zeptat na takovouhle vec.Mam Elaphe guttata ktorru som koupila ako E.g.Guttata a ted byla najednou u mne jedna znama a tvrdila mi ze je to Oketee je to mozne? Prosim vyjadrite sa.

dalsi

18.7.2007 15:50

die3 napsal(a):
jeste

omlovam se tam mnela byt tahle fotka

18.7.2007 15:52

die3 napsal(a):
omlovam se tam mnela byt tahle fotka

A jeste vraj tohle neni Amelano.Podle mne je a ta prvni podle mne taky neni Oketee ale pro jistotu

18.7.2007 17:36

die3 napsal(a):

Oketee je divoká varianta E.g. guttata, která má černě ohraničená červená sedla na žlutooranžovém podkladě, což by být mohlo :)
Kromě oktetee existuje tzv. "miamy phase", která má podklad šedivý :)

Amelano postrádá černé barvivo :)

18.7.2007 18:08

utahraptor napsal(a):
Oketee je divoká varianta E.g. guttata, která má černě ohraničená červená sedla na žlutooranžovém podkladě, což by být mohlo :)
Kromě oktetee existuje tzv. "miamy phase", která má podklad šedivý :)

Amelano postrádá černé barvivo :)

Moje albinka ma trochu bledsi zbarveni a proto mi mnoho lidi vyklada ze neveria ze je to Amelano.
Teda si myslis ze ta prvni by mohla byt Oketee?
Tu su jeste dalsi fotky

18.7.2007 18:09

die3 napsal(a):
Moje albinka ma trochu bledsi zbarveni a proto mi mnoho lidi vyklada ze neveria ze je to Amelano.
Teda si myslis ze ta prvni by mohla byt Oketee?
Tu su jeste dalsi fotky

gutka

Přidejte reakci

Přidat smajlík