Vkládejte sem fotky svých mláďátek od hadů, a já začnu morelia spilota variegata
petros
napsal(a):
Vkládejte sem fotky svých mláďátek od hadů, a já začnu morelia spilota variegata
a ješte jedno foto
petros
napsal(a):
Moji 4 mesicni E.c.maurus
vlasac
napsal(a):
A jeste jedna
tohle je moje E. obsoleta quadrivittata
mompracem
napsal(a):
tohle je moje E. obsoleta quadrivittata
a jeste jednou
mompracem
napsal(a):
a jeste jednou
Boa constrictor imperator Honduras
petros
napsal(a):
To je porod ...
knizek
napsal(a):
Po třech dnech ...
A po třech měsících.
(Morelia viridis Biak)
knizek
napsal(a):
A po třech měsících.
(Morelia viridis Biak)
Luxusni krajty ...
pridavam i mladate ode me, neni to nic moc, proste jen uzovky
hardcore
napsal(a):
Luxusni krajty ...
pridavam i mladate ode me, neni to nic moc, proste jen uzovky
a druha guttka detail, nevim, predtim to hodilo nejakou errorovou hlasku, snad to nebude dvakrat
hardcore
napsal(a):
a druha guttka detail, nevim, predtim to hodilo nejakou errorovou hlasku, snad to nebude dvakrat
... Adelka :)))
petros
napsal(a):
ještě ta kobercovka detail hlavy
ještě jeden b.c.imperator honduras samice
doli
napsal(a):
To bylo k příspěvku ohledně Morelia viridis Biak
boaedon fuliginosus
petros
napsal(a):
Elaphe radiata
petros
napsal(a):
Moje mrňavá guttka
petros
napsal(a):
díky za fotky doufám že ještě budou přibývat
L.t.sinaloe
petros
napsal(a):
mládě ůži černý
petros
napsal(a):
malá sinaloika
petros
napsal(a):
ne až tak mládě hroznýška tureckého
lexi
napsal(a):
ne až tak mládě hroznýška tureckého
korálovka greeri a její první hole
petros
napsal(a):
právě vylíhnutý ůži domácí
petros
napsal(a):
Samantha (Boa constrictor constrictor)
minomino
napsal(a):
Samantha (Boa constrictor constrictor)
a este jedna. vyzera sice velka ale ma len 45 cm a je hruba ako malicek.
petros
napsal(a):
toto je moje kobercovka....KOZEL
petros
napsal(a):
samecek morelia viridis-ARU
lampropeltis
napsal(a):
samecek morelia viridis-ARU
Mládě soronga cca 3 měsíce
petros
napsal(a):
No, tu nemožu chybět .....
petros
napsal(a):
nádhern(á),(ej), kolik stála?
Tady už se na mládátka zadělává Python curtus
drobek
napsal(a):
Tady už se na mládátka zadělává Python curtus
hroznýš(1a půl měsíce) s kámoškou užovkou(4měsíce)
petros
napsal(a):
A su tu zas
petros
napsal(a):
jedna bondovská
stoky
napsal(a):
0,0,1 PMB normal
0,0,1 PMB heteroalbino (pred svlekem)
boacek
napsal(a):
hroznýš(1a půl měsíce) s kámoškou užovkou(4měsíce)
Tak se taky přidám s mláďátkama... Teoreticky... Sinalojka je totiž už poměrně starší... Ale jsou to taky "kamarádi"
a hlavně moji mazlíčci, Danny (lampropeltis triangulum sinaloe) a Jitunka (boa constrictor)
sinaloe
napsal(a):
Tak se taky přidám s mláďátkama... Teoreticky... Sinalojka je totiž už poměrně starší... Ale jsou to taky "kamarádi"
a hlavně moji mazlíčci, Danny (lampropeltis triangulum sinaloe) a Jitunka (boa constrictor)
A ještě přidávám...
stoky
napsal(a):
0,0,1 PMB heteroalbino (pred svlekem)
Ke světlu světa deroucí se Elaphe obsoleta quadrivittata...
dimitrov
napsal(a):
Ke světlu světa deroucí se Elaphe obsoleta quadrivittata...
Boa constrictor imperator (Kostarika) - 1 měsíc
mol
napsal(a):
Boa constrictor imperator (Kostarika) - 1 měsíc
Nedá mi to, tak šup to tam.....
grassel ii
napsal(a):
Jayapura 1.2
Dva noví kluci Jayapura od modré samice 2.0
petros
napsal(a):
Není to přímo mládě, ale i tak to sem dám.
Subadultní samec python regius, tady mu byly 2roky a měřil 85cm, teď mu budou v srpnu 3roky a má necelých 90cm(+-1cm) po přechodu na potkany začal růst rychleji, anebo jsem ho blbě změřil.
PS: Délku odhaduji podle délky terária, když se krajta při nočních potulkách natáhne u předního skla tak můžu porovnat velikost. Terárium je dlouhé 75cm.
iguanaman
napsal(a):
Není to přímo mládě, ale i tak to sem dám.
Subadultní samec python regius, tady mu byly 2roky a měřil 85cm, teď mu budou v srpnu 3roky a má necelých 90cm(+-1cm) po přechodu na potkany začal růst rychleji, anebo jsem ho blbě změřil.
PS: Délku odhaduji podle délky terária, když se krajta při nočních potulkách natáhne u předního skla tak můžu porovnat velikost. Terárium je dlouhé 75cm.
krajty zelené 3.2
petros
napsal(a):
Pár obrázků mých prcků - první dva jsou mláďata pevninové formy, třetí je sameček Merauke
petros
napsal(a):
petros
napsal(a):
petros
napsal(a):
ještě M.v.Merauke
petros
napsal(a):
L.t.cambelli
petros
napsal(a):
Můj nový přirůstek...P.M.B.
petros
napsal(a):
regiuska, kterou mám už 14 dní, zatím mi dělá velkou radost
petros
napsal(a):
ještě jedna fotka
pomc
napsal(a):
Vipera ammodytes ammodytes
Vipera ammodytes ammodytes-2-
petros
napsal(a):
moje tmavka...
pomc
napsal(a):
Vipera ammodytes ammodytes-2-
Vipera ammodytes ammodytes -3-
keltmen
napsal(a):
moje tmavka...
moje heteranda (granit x albino) vkládám foto jen pro srovnání
ccerdo
napsal(a):
moje heteranda (granit x albino) vkládám foto jen pro srovnání
V. a. a.. Celkem jich bylo 25.
euny
napsal(a):
2
Celkově jich porodila 29. Nejvíce mě udivuje, jak jsou mláďata na svůj počet velká.
hrsan
napsal(a):
anery
T oje moje guttata první den u nás. sameček, NZ 6/06, 30cm, má se čile k světu!
petros
napsal(a):
"zámotek" C. vegrandis
petros
napsal(a):
S mamkou
petros
napsal(a):
moje guttaty,dnes vylezli na svět....
stejk2
napsal(a):
je těžké udržet ty krajty zelené při životě?
B.c.imperator NZ 5/06
kodl
napsal(a):
A. Dumerilli NZ 7/06 Ještě nerozkrmená
moje zlaticka t. albolabris
grassel ii
napsal(a):
Boa constrictor constrictor
grassel ii
napsal(a):
tito hadi jsou v cites 1 . Tom
nadhernej hrozna
pridavam svou krajtu P.M.pimbura
keltmen
napsal(a):
Salut kodl-e,máš nádherného hada jaká je cena mláděte a kde se dá sehnat.dík za info...KOZEL
Cena mláděte počítám bude tak 4000kč až 5000kč. Jak kdo prodává.Kupoval jsem i za 6000kč , ale to se mi zdá moc teda tady v Česku. Fotka mláděte je z mého vrhu. Zatím jsou nerozkrmení, ale že by jim chyběla energie to se nedá říct . Koušou a sičí , i když jim člověk nic nedělá. Čertíci jedni.
kodl
napsal(a):
Cena mláděte počítám bude tak 4000kč až 5000kč. Jak kdo prodává.Kupoval jsem i za 6000kč , ale to se mi zdá moc teda tady v Česku. Fotka mláděte je z mého vrhu. Zatím jsou nerozkrmení, ale že by jim chyběla energie to se nedá říct . Koušou a sičí , i když jim člověk nic nedělá. Čertíci jedni.
Jestli je budeš prodávat napiš mi prosím na můj email. Měl bych tak o 2,2 zájem.
kodl
napsal(a):
Gratulujem. Sú to nádherné hady a cena by mohla byť kľudne vyššia. Tiež by som ich rád pridal do svojho chovu.
ado
napsal(a):
Gratulujem. Sú to nádherné hady a cena by mohla byť kľudne vyššia. Tiež by som ich rád pridal do svojho chovu.
Asi vás sklamu tito hroznýši by neměli jít do páru. Jsou po rodičích
, kteří byli z jednoho vrhu a prarodiče určitě také. Určitě by se to mělo oživit novou krví kvůli genetice. V našem státě jich bude hodně stejného původu . Jediného chovatele , o kterém vím , že má jedince na oživení krve je pan Jakub Bednář. Jejich farma má dva páry z odchytu.
kodl
napsal(a):
Asi vás sklamu tito hroznýši by neměli jít do páru. Jsou po rodičích
, kteří byli z jednoho vrhu a prarodiče určitě také. Určitě by se to mělo oživit novou krví kvůli genetice. V našem státě jich bude hodně stejného původu . Jediného chovatele , o kterém vím , že má jedince na oživení krve je pan Jakub Bednář. Jejich farma má dva páry z odchytu.
Ja mam 1,2 s Německa po rodičích s přírody takže o oživení bych se nebál. Budou teda na prodej nebo nebudou??? Jestli ano měl bych seriozní zájem.
drobek
napsal(a):
Ja mam 1,2 s Německa po rodičích s přírody takže o oživení bych se nebál. Budou teda na prodej nebo nebudou??? Jestli ano měl bych seriozní zájem.
Drobku mám sněma určitý plán , který má malou naději , ale to se co nevidet ukáže. Jak to padne tak jsou samozřejmě k mání . Mám velmi omezený počet a vizuálně to vypadá na větší počet samců .
Tři roky mi trvalo než jsem vychytal nedostatky a spářil je. Jenomže
při posledním pokusu o spáření jsem je měl pohromadě jen dva dny a podle mého nedošlo k dokonalému spáření , proto jsem měl ve vrhu velké množství neoplozených vajec a malo mláďat . Jak je budu prodávat a budeš mít ještě zájem tak ti dám vědět. Cenu bych viděl tak na ty čtyři tis.
kodl
napsal(a):
Drobku mám sněma určitý plán , který má malou naději , ale to se co nevidet ukáže. Jak to padne tak jsou samozřejmě k mání . Mám velmi omezený počet a vizuálně to vypadá na větší počet samců .
při posledním pokusu o spáření jsem je měl pohromadě jen dva dny a podle mého nedošlo k dokonalému spáření , proto jsem měl ve vrhu velké množství neoplozených vajec a malo mláďat . Jak je budu prodávat a budeš mít ještě zájem tak ti dám vědět. Cenu bych viděl tak na ty čtyři tis.
Hned jak je budeš prodávat tak mi napiš na mail a 100% je vezmu. Pohlaví nějaký vybereme a dohodneme se. Na kdy to tak vidíš??
drobek
napsal(a):
Hned jak je budeš prodávat tak mi napiš na mail a 100% je vezmu. Pohlaví nějaký vybereme a dohodneme se. Na kdy to tak vidíš??
Pomalinku je rozkrmím oni taky někdy rádi zvrací. A během rozkrmování nechám očipovat rodiče a vystavím CITES. Jak přesně dlouho přesně nevím . Promně je prvořadý dobré rozkrmení. Tak jeden až dva měsíce .
corallus
napsal(a):
Čaues Tomáši, tak koukám že už máš toho samečka Peru, to je pěkný zvířátko a taky bych je tady uvítal , ještě mi práskni, od koho máš mladý Jaya pury? Měj se, zdraví Ládin.
liasis mackloti mackloti
petros
napsal(a):
Morelia spilota "variegata"
kodl
napsal(a):
ahoj ty papíry by jsi měl dát dohromady do 14 dnů, nebo budou problémy! Jsou v jedničce! Na to čipování se vybodni, nech si od nějakýho veterináře napsat potvrzení, že Tvá zvířata k tomu nejsou vhodná! Znám člověka, kterej je taky v republice už před pár lety taky dělal. Tom
corallus
napsal(a):
Čaues Tomáši, tak koukám že už máš toho samečka Peru, to je pěkný zvířátko a taky bych je tady uvítal , ještě mi práskni, od koho máš mladý Jaya pury? Měj se, zdraví Ládin.
Ahoj Ládine, já Ti pak písnu na mail, nechci to tady řešit. Mám ty hroznýše 4 a ještě 4 budu kupovat. Pokora! Tomáš
anakonda
napsal(a):
Morelia spilota "variegata"
grassel ii
napsal(a):
grassel ii
napsal(a):
grassel ii
napsal(a):
grassel ii
napsal(a):
Boa constrictor constrictor ,všechna mláďata jsou z jediného odchovu v republice. Tom
mira7
napsal(a):
Taky něco. E. obsoleta.
Čerstvá mládata B.c. imperator rodiče odchyt. 1
lukasek
napsal(a):
A ještě
Sice se to ještě nenarodilo, ale musim se pochlubit. E.t. friesei.... Vajíček je 13, ale nějak jsem zapomněl udělat hromadnou foto, tak až se naroděj.