Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.4.2005 08:39

Zdravím!
Chci si pořídit felsumu madagaskarskou a četl jsem, že ji stačí teráeko 40*40 a výška 60 cm pro párek. Stačí jim tam tedy UV NARVA 15W? Vetsi by se tam totiz uz nevesla! A jine chovance co chteji UV nemam. Předem děkuji za rady! Zdenda

12.4.2005 08:43

drakor napsal(a):
Zdravím!
Chci si pořídit felsumu madagaskarskou a četl jsem, že ji stačí teráeko 40*40 a výška 60 cm pro párek. Stačí jim tam tedy UV NARVA 15W? Vetsi by se tam totiz uz nevesla! A jine chovance co chteji UV nemam. Předem děkuji za rady! Zdenda

Naprosto. K velikosti bude mit mozna nekdo vyhrady, ale staci to (vyssi by bylo lepsi). UVcko vyslovene nepotrebuji, ale maji pak hezci barvy. VH

12.4.2005 08:59

drakor napsal(a):
Zdravím!

Přímo UV sice nepotřebují, ale větší osvětlení ano, tak proč tam nedat trubici s UV spektrem. Narva 15V samozřejmě pro vaše terarium stačí, neboť vyšším výkonem osvětlení nezvýšíte, pokud nepoužijete paralelně 2 trubice.

29.4.2005 20:29

drakor napsal(a):
Zdravím!

chcel by som sa spytat ci staci aj terarko okolo 50x35x50 ? dik

30.4.2005 08:39

lukas napsal(a):
chcel by som sa spytat ci staci aj terarko okolo 50x35x50 ? dik

Ahoj,
Tvoje terarko by stacilo mox. pro jednu!! Protoze vyska je velice malinka tak bych to nedoporucila!!
sara

Přidejte reakci

Přidat smajlík