Jelikoz je Vase gutky...1 plné,je tady dvojka...Tady muj nový přírustek do chovu:anery het snow a het striped..pozdeji dodám fotky z krmení....
snakesmanic
napsal(a):
Jelikoz je Vase gutky...1 plné,je tady dvojka...Tady muj nový přírustek do chovu:anery het snow a het striped..pozdeji dodám fotky z krmení....
A tady moje samice snow striped pri krmení..
snakesmanic
napsal(a):
nejpěknější samec (het amel. bloodred)-břicho
stefo
napsal(a):
bohužel po převedení fotek na menší formát,ztrácejí na kvalitě...snad vyjde líp "slévání skvrn"
stefo
napsal(a):
bohužel po převedení fotek na menší formát,ztrácejí na kvalitě...snad vyjde líp "slévání skvrn"
a ještě hlava
stefo
napsal(a):
jeho hrdý otec...bez blesku
snakesmanic
napsal(a):
Tak tady přispívám svými. Rostou jak z vody
odberryho
napsal(a):
Tak tady přispívám svými. Rostou jak z vody
1.0 adult normal
kamilarea
napsal(a):
die3, ten samec ma taku vyraznu kresbu normalne alebo je tam kontrast?
inak je velmi pekny kde si ho zohnala? a michal zlate blizzardky aj ja som nedavno mala take ale uz sa mi rozpredali. uz sa nemam s cim piplat
ano ta je upravena
tato je klasicka
kupila som ho na burze
snakesmanic
napsal(a):
0.1
snakesmanic
napsal(a):
1.0
snakesmanic
napsal(a):
1.0
snakesmanic
napsal(a):
1,0
snakesmanic
napsal(a):
mláďátka
joesnake
napsal(a):
Elaphe guttata guttata 1.0
Elaphe guttata butter.sameček... www.morty.websnadno.cz
snakesmanic
napsal(a):
Elaphe guttata
odberryho
napsal(a):
Elaphe guttata
A ještě jednou. Už bude mít 50cm, roste jako o život
odberryho
napsal(a):
A ještě jednou. Už bude mít 50cm, roste jako o život
tak mam nejake nove fota 0,1
tymoty
napsal(a):
ta druha mi moc jako albino nepripada...
jj,to neni klasicky albin,ale amelano a jinak opet muj butter-foceno pres sklo...
snakesmanic
napsal(a):
snakesmanic
napsal(a):
Amelano, ♀
frostty
napsal(a):
a ještě jedna
Netrvalo to dlouho a první svlek je na světě, délka svlečky je 34 cm
snakesmanic
napsal(a):
na teto diskuzi je mozna jakakoliv chyba,jak o par radku nahoru bylo trvrzeno: "neni to klasicky albin,ale amelo" ...
die3
napsal(a):
Pro oživení můj samec ke kterému nemám samici albino cube motley
snakesmanic
napsal(a):
Pro oživení můj samec ke kterému nemám samici albino cube motley
Samec snow striped (fešandy k tomuto krasavci jsou dokonce 2 )
snakesmanic
napsal(a):
Samec snow striped (fešandy k tomuto krasavci jsou dokonce 2 )
Samice snow striped
snakesmanic
napsal(a):
Samice snow striped
A malá anerka het. na striped a snow
snakesmanic
napsal(a):
A malá anerka het. na striped a snow
Bloodred amelano
jelen
napsal(a):
Bloodred hetero amelano
Tak to tu trozku ozivim...Piskot- zakaleni ,teda uz odkaleni...
morty1
napsal(a):
Jedna fotka z krmení.
morty1
napsal(a):
Jedna odpočívací.....
morty1
napsal(a):
Tak takhle se mi včera zakalila.... Za jak dlouho po zakalení se vám guttky svlékají? Krmíte je od zakalení do svleku?
xxxxx
napsal(a):
Tak takhle se mi včera zakalila.... Za jak dlouho po zakalení se vám guttky svlékají? Krmíte je od zakalení do svleku?
Naše stripka
odberryho
napsal(a):
Nejdřív se oči takhle zakalejí, pak se zase projasní. Ta moje se mi svléká 3.den po projasnění očí. Při svlékání nekrmím, stejně by si nic nežrala.
striped
martins
napsal(a):
A jejich mláďata z 9/07
Mimochodem, mám jich ještě 10ks k odběru...
frostty
napsal(a):
nádhera, poslal sem ti maila..tak se koukni díky
Při krmení...1,0
joesnake
napsal(a):
Při krmení...1,0
Seznámení guttky s korálovkouSamozřejmě jen venku!!Nejsou spolu v terárku...Guttka má hlavu přímo ve foťáku
, je to trochu rozmazané, moc to nejde poznat..