nimra
napsal(a):
Ahojky,
chtela jsem se zeptat, zda se agama vousata ma svlekat vkuse nebo po castech?Jeden muj kamarad co chova hady rikal, ze pokud se nesvlekne vcelku,tak to muze znamenat, ze je to zvire nemocne.....
Predem diky za radu a uzijte si STEDRY DEN.
Mona
Agamy se svlékají po částech. Had se svléká v celku. Z agam kůže
doslova odpadává po kouskách.
nimra
napsal(a):
Ahojky,
chtela jsem se zeptat, zda se agama vousata ma svlekat vkuse nebo po castech?Jeden muj kamarad co chova hady rikal, ze pokud se nesvlekne vcelku,tak to muze znamenat, ze je to zvire nemocne.....
Predem diky za radu a uzijte si STEDRY DEN.
Mona
u hadu je to něco jinýho tam se musí svíkat v celku ale pogony se svlíkaj pocárech nejdřív nohy ocas a pak zbytek. Tak bud v klidu
letosnake

nimra
napsal(a):
Diky moc za radu, uz jsem klidna.... :-)
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jesli může agama při svlékání kůže odmítat potravu a zda li je to normální pokud tak činí.Díky za odpověď.
letosnake

vitticeps
napsal(a):
ahoj, není to pravidlem, ale je to normální.
Je to divný ale ta moje agama si vezme cvrčka nebo mouchu jedině ze stropu a když je něco v misce tak si toho vůbec nevšímá, je to zvláštní.chci se zeptat vy chováte agamy vousaté?Ptám se proto , že bych chtel vedet jesli je nutná UV lampa pro tyto ještěrky.Objednal jsem si nějakou od firmy Lucky Reptile:Compact Uv.Všudé o ní píšou , jako že je idéální pro všechny druhy plazů ale nikde sem se nedočetl kolik má procent UVb a kolik UVa.Na krabičce to ale uvedeno snad je.Díky a nashle.