Odkaz na mojí stránku o baziliškách z mého chovu a tak ...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.9.2007 11:37

Zdravim všechny...chtěl bych některé odkázat na mojí stránku o baziliškách atd.semj tu nový....chtěl bych nějaké komentáře a reakce na stránku...děkuji

stránka: www.jesteryvterariu.estranky.cz

2.9.2007 14:02

bazilisek napsal(a):
Zdravim všechny...chtěl bych některé odkázat na mojí stránku o baziliškách atd.semj tu nový....chtěl bych nějaké komentáře a reakce na stránku...děkuji

Obsah slabý, fotky převzaté, vlastních zkušeností minimum, hrozný pravopis. Prostě fakt nic přínosného.

2.9.2007 16:54

krokodyl napsal(a):
Obsah slabý, fotky převzaté, vlastních zkušeností minimum, hrozný pravopis. Prostě fakt nic přínosného.

no myslim ze ludi budu viac zaujimat tvoje vlastne skusenosti ako rady obsiahnute pre verejnost dostupne "hocikde". ja by som zmenila obsah a strukturu- nemas tam nic okrem uvodu zopar fotiek a opisov druhu. musim suhlasit ze to moc neobohati, ja by som urcite pridala "zaciatky". Najme zacinajucich chovatelov budu urcite zaujimat poznatky z vlastnych skusenosti a najma tych spatnych, aby vedeli coho sa maju vyvarovat a skusenosti naopak velmi dobre. Pokial chces stranky vyuzivat na predaj prip. odchovou tak urcite vylepsit!
ale inak vela stastia v chove

2.9.2007 17:32

bazilisek napsal(a):

Nezlobte se na mě, ale tohle je opravdu děs...pravopisem počínaje, nulovou informační hodnotou konče.

2.9.2007 18:53

michalsloboda napsal(a):
Nezlobte se na mě, ale tohle je opravdu děs...pravopisem počínaje, nulovou informační hodnotou konče.

Takovou stránku jsis měl udělat až nasbíráš více zkušeností. V takovéhle podobě ti to tady každý zkritizuje.

2.9.2007 21:35

bazilisek napsal(a):

Píšeš tam nesmysly a ten sloh,to je hrůza.Než něco uložíš tak si to po sobě přečti.Jinak chovu zdar.

qarrotter

3.9.2007 08:42
qarrotter

montium napsal(a):
Píšeš tam nesmysly a ten sloh,to je hrůza.Než něco uložíš tak si to po sobě přečti.Jinak chovu zdar.

Fotky rozmazaný, informace blbý, portrét ještě debilnější

3.9.2007 09:21

qarrotter napsal(a):
Fotky rozmazaný, informace blbý, portrét ještě debilnější

Ale no tak pánové, prohledejte svoje zásuvky a vytáhněte svá díla z věku autorova. Nedávno jsem objevil artefakt v podobě pokusu o akvaristickou příručku, no - až mi uši zahořely. Cení se snaha a pokud se dotyčný nenechá odradit první nepovedeninou, jednou by mohl dávat na netu i cenné rady. V jeho věku se povede i nepovede leccos a nejjednodušší je nedělat nic. Zkoušej dál, piluj stránky, jakož i vytříbenost slohu a ono to bude jednou dobrý.

S přáním hodně zdaru

Michal Tillgen

4.9.2007 12:05

tillan napsal(a):
Ale no tak pánové, prohledejte svoje zásuvky a vytáhněte svá díla z věku autorova. Nedávno jsem objevil artefakt v podobě pokusu o akvaristickou příručku, no - až mi uši zahořely. Cení se snaha a pokud se dotyčný nenechá odradit první nepovedeninou, jednou by mohl dávat na netu i cenné rady. V jeho věku se povede i nepovede leccos a nejjednodušší je nedělat nic. Zkoušej dál, piluj stránky, jakož i vytříbenost slohu a ono to bude jednou dobrý.

S přáním hodně zdaru

Michal Tillgen

No nicméně je to děs, ani se to nedá dočíst do konce. Když něco posílám do světa tak si to alespoň jednou přečtu. Toto je fakt síla, nezlob se na mě ale předělej to.
čau Marek

Přidejte reakci

Přidat smajlík