Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.9.2007 12:45

Tak som si konecne obstarala uzovku cervenu a hned dokonca chovny par. Chovatel ich mal zvlast a ja som ich dala do jedneho terarka, hadi predvadzali taku aferku ako keby sa chceli parit co som vobec necakala a rano som nasla nieco ako sperma, ale z casti bolo biele a z casti normalne zlte. Moze to sperma byt??? moc dik sendy

11.9.2007 12:53

sendy1111 napsal(a):
Tak som si konecne obstarala uzovku cervenu a hned dokonca chovny par. Chovatel ich mal zvlast a ja som ich dala do jedneho terarka, hadi predvadzali taku aferku ako keby sa chceli parit co som vobec necakala a rano som nasla nieco ako sperma, ale z casti bolo biele a z casti normalne zlte. Moze to sperma byt??? moc dik sendy

A este ze to bolo prilis male na vykal a skoro vobec to nepachlo.

11.9.2007 12:54

sendy1111 napsal(a):

Leda že by je přes noc navštívil nejakej nadrženej mužskej a......

11.9.2007 13:51

euny napsal(a):
Leda že by je přes noc navštívil nejakej nadrženej mužskej a......

ja to myslim vazne, nebolo to zas uplne biele ale urcite to ako sperma vyzeralo

11.9.2007 15:19

sendy1111 napsal(a):
A este ze to bolo prilis male na vykal a skoro vobec to nepachlo.

Ahoj, pokud o sebe jevili zájem, tak se nejspíš v noci i pářili. Pokud ano, tak to sperma je. Pro inspiraci se mrkni na fotku v tématu Páření guttát, je hned ze začátku. H

11.9.2007 17:21

sendy1111 napsal(a):
ja to myslim vazne, nebolo to zas uplne biele ale urcite to ako sperma vyzeralo

Mohlo to být.

Přidejte reakci

Přidat smajlík