Pareni gutat... odpoved

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.9.2007 20:09

ahoj, tak pisem do noveho prispevku, lebo mne to predchadzajuce forum nevyhodi hore neviem preco. tak som to nevydrzala a dala som ich k sebe , nebola som cely cas pritomna, boli spolu par hodin. Uz po nom "samica" nestartovala , ale nasla som opat to co minule asi sperma, ja neviem. Myslela som ci sa nemohol jeden z hadov vykalat,ale toto je jen taka dubka, ako pri spermatu. teraz vobec neviem co si mam mysliet.
tak toto som nasla sorry za kvalitu, neslo to lepsie sfotit

11.9.2007 20:14

die3 napsal(a):
ahoj, tak pisem do noveho prispevku, lebo mne to predchadzajuce forum nevyhodi hore neviem preco. tak som to nevydrzala a dala som ich k sebe , nebola som cely cas pritomna, boli spolu par hodin. Uz po nom "samica" nestartovala , ale nasla som opat to co minule asi sperma, ja neviem. Myslela som ci sa nemohol jeden z hadov vykalat,ale toto je jen taka dubka, ako pri spermatu. teraz vobec neviem co si mam mysliet.
tak toto som nasla sorry za kvalitu, neslo to lepsie sfotit

V skutocnosti to bolo trochu bledsie a zltsie.

12.9.2007 07:01

die3 napsal(a):
V skutocnosti to bolo trochu bledsie a zltsie.

Tohle sperma není. H

12.9.2007 14:10

gilamon napsal(a):
Tohle sperma není. H

To vypadá spíš jako nějaký špatný trus.

12.9.2007 16:36

gilamon napsal(a):
Tohle sperma není. H

tak toto je ono, prosim ako teda rozoznam samicu od samca ked sa pozriem na chvost, aby som si na buduce vedela overit ci kupujem spravne zviera.

12.9.2007 16:37

die3 napsal(a):
tak toto je ono, prosim ako teda rozoznam samicu od samca ked sa pozriem na chvost, aby som si na buduce vedela overit ci kupujem spravne zviera.

este jedna

12.9.2007 16:38

die3 napsal(a):
este jedna

ov a este ked uz sme pri tom urcovani neviete nahodou co je toto?

12.9.2007 17:29

die3 napsal(a):
ov a este ked uz sme pri tom urcovani neviete nahodou co je toto?

Ta dvě fota nahoře je docela určitě samec,to dole nejde pořádně poznat.Chce to oba OSONDOVAT ! ať máš jistotu jaké pohlaví máš(ne ty,ale hadi).

Přidejte reakci

Přidat smajlík