tymoty
napsal(a):
Cau lidi,dnes rano jsem si cetl prazskej expres a dozvedel jsem se neuveritelnou vec, v Bostonu maji 20 m anakondu a ma prej skoro 100 kg. Teda zajimalo by me kde to vzali, ze by sme meli na svete novyho rekordmana a skoro se o nem nevedlo? A anakonda takovych rozmeru by mela tak 400 kg ne?
predpokladam, ze v skutocnosti meria ta anakonda 20 feet (= asi 6 m) :)
tymoty
napsal(a):
Cau lidi,dnes rano jsem si cetl prazskej expres a dozvedel jsem se neuveritelnou vec, v Bostonu maji 20 m anakondu a ma prej skoro 100 kg. Teda zajimalo by me kde to vzali, ze by sme meli na svete novyho rekordmana a skoro se o nem nevedlo? A anakonda takovych rozmeru by mela tak 400 kg ne?
Anakonda takových rozměrů by měla možná tunu, ne-li víc, pokud by tedy nebyla extra hubená. Řekl bych, že se jednalo skutečně o stopy, takže okolo těch 6 m, čemuž by odpovídala hmotnost, nějakých 80-100 kg (anakondy jsou mohutnější než krajty, stejná mřížkatice by vážila sotva polovinu).
tymoty
napsal(a):
ALL: Budte radi ze to byla anakonda, taky z ni chudinky mohli udelat 20timetrovyho krvelacnyho hroznu co uz jednoho osetrovatele sezral
tymoty
napsal(a):
našel jsem fotku té 20m anakondy nafotil jsem to telefonem takže kvalita nic-moc, ale v Bostonu jsou machři když se jim 20metrová anakonda vejde na stůl