Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.10.2007 22:30

Cau lidi,dnes rano jsem si cetl prazskej expres a dozvedel jsem se neuveritelnou vec, v Bostonu maji 20 m anakondu a ma prej skoro 100 kg. Teda zajimalo by me kde to vzali, ze by sme meli na svete novyho rekordmana a skoro se o nem nevedlo? A anakonda takovych rozmeru by mela tak 400 kg ne?

23.10.2007 07:57

tymoty napsal(a):
Cau lidi,dnes rano jsem si cetl prazskej expres a dozvedel jsem se neuveritelnou vec, v Bostonu maji 20 m anakondu a ma prej skoro 100 kg. Teda zajimalo by me kde to vzali, ze by sme meli na svete novyho rekordmana a skoro se o nem nevedlo? A anakonda takovych rozmeru by mela tak 400 kg ne?

predpokladam, ze v skutocnosti meria ta anakonda 20 feet (= asi 6 m) :)

23.10.2007 17:06

tymoty napsal(a):

Anakonda takových rozměrů by měla možná tunu, ne-li víc, pokud by tedy nebyla extra hubená. Řekl bych, že se jednalo skutečně o stopy, takže okolo těch 6 m, čemuž by odpovídala hmotnost, nějakých 80-100 kg (anakondy jsou mohutnější než krajty, stejná mřížkatice by vážila sotva polovinu).

23.10.2007 17:14

tymoty napsal(a):

ALL: Budte radi ze to byla anakonda, taky z ni chudinky mohli udelat 20timetrovyho krvelacnyho hroznu co uz jednoho osetrovatele sezral

30.10.2007 18:04

tymoty napsal(a):

našel jsem fotku té 20m anakondy nafotil jsem to telefonem takže kvalita nic-moc, ale v Bostonu jsou machři když se jim 20metrová anakonda vejde na stůl

30.10.2007 18:52

utu napsal(a):
našel jsem fotku té 20m anakondy nafotil jsem to telefonem takže kvalita nic-moc, ale v Bostonu jsou machři když se jim 20metrová anakonda vejde na stůl

To uz aby kazdy z nas mal taky stol

30.10.2007 18:55

die3 napsal(a):
To uz aby kazdy z nas mal taky stol

to by som chcela vidiet ako by niekto dostal tu "20m anakondu" na stol

30.10.2007 21:10

die3 napsal(a):
to by som chcela vidiet ako by niekto dostal tu "20m anakondu" na stol

hej to jo no..to by bylo..ještě k tomu měli dát disketu s nahrávkouto už podle srovnání tý anakondy a těla toho člověka když už se tam po 2-3 metrech z úžovala to by musela mít ocas jak 15ti metrovou tkaničku

Přidejte reakci

Přidat smajlík