kamilarea
napsal(a):
Neviete kde by som nasla platny zoznam plazov pod CITES? SR
http://www.cites.sk/zakony.html
Klikni si na:
Abecedný zoznam exemplárov živočíchov (stiahnuť)
kamilarea
napsal(a):
no dakujem, potial som sa dostala len mi tam vyhadzuje nieco po anglicky a nejake ceny.... tak asi niekoho zavolam nech mi to spravi
Mne sa tiez nedal stiahnut... Ak sa zoznam za posledne mesiace nemenil, mozem ti ho poslat mailom. Ma vsak 7,4mb, takze mail bude mat asi tak 10. Je to kompletny zoznam vsetkych druhov zivocichov. Podla vsetkeho vsak dojde od noveho roka k urcitym zmenam, tak ti mozno bude zbytocny Daj vediet, ci ho mam poslat.
miro293
napsal(a):
Mne sa tiez nedal stiahnut... Ak sa zoznam za posledne mesiace nemenil, mozem ti ho poslat mailom. Ma vsak 7,4mb, takze mail bude mat asi tak 10. Je to kompletny zoznam vsetkych druhov zivocichov. Podla vsetkeho vsak dojde od noveho roka k urcitym zmenam, tak ti mozno bude zbytocny Daj vediet, ci ho mam poslat.
jaj to by si bol zlaty, kamilarea@zoznam.sk
die3
napsal(a):
ahoj, ludia ja sa len chcem opytat ze ked uz kupim zviera s CITES a so vsetkymi papiermi ze ci ho treba registrovat?
ano , treba mu založit druhovu kartu , prípadne začipovat a íst na OUžP zaregistrovat . ale najprv si vybav evidenčné číslo . S tymi zmenamy v CITES to nevyzerá ružovo ,tak že sa registrácii asi nevyhneme
miro293
napsal(a):
Mne ide stiahnut v pohode. 7,4MB to ma rozbalene, ale je nezmysel to posielat tak, v ZIPe to ma ani nie 0,5MB
petersveter
napsal(a):
ano , treba mu založit druhovu kartu , prípadne začipovat a íst na OUžP zaregistrovat . ale najprv si vybav evidenčné číslo . S tymi zmenamy v CITES to nevyzerá ružovo ,tak že sa registrácii asi nevyhneme
Peter neblbni :-) Uvidime co odpisu z ministerstva, ked na OUZP nevedeli ci nam zrusia alebo nezrusia registraciu pre CITES II/B tu snad budu vediet
korytnačkár

XXX.XXX.208.238
Nazdar všetci. Chcel by som sa pripojiť do vašej debaty. Tiež by som potreboval zistiť zaradenie niektorých suchozemských korytnačiek. Nešlo by nejak poradiť ?