Ahojky,
jsem tu nováček, přesto jsem se rozhodla pořídit nějakého hádka - nejspíš užovku. Většinu nezbytností už mám (terárko a tak), zbývá vyřešit krmení. Kde berete holata pro své mláďata? Krmíte mraženými nebo je scháníte nějak přes zverimexy (jsem z Brna)? Popřípadě jak velký (starý had) se už může krmit malými myškami které jsou běžně dostupné? Moc díky za odpověď.
xxxxx
napsal(a):
Ahojky,
jsem tu nováček, přesto jsem se rozhodla pořídit nějakého hádka - nejspíš užovku. Většinu nezbytností už mám (terárko a tak), zbývá vyřešit krmení. Kde berete holata pro své mláďata? Krmíte mraženými nebo je scháníte nějak přes zverimexy (jsem z Brna)? Popřípadě jak velký (starý had) se už může krmit malými myškami které jsou běžně dostupné? Moc díky za odpověď.
Ja shanim holata ve zverimexu na Taborske "u Leose", kde mivaji holata pravidelne. Nebo popr. vlastni odchov, pokud ti nevadi smradecek
ursus
napsal(a):
Ahoj, sem taky z Brna, takze kdyz budes chtit tak se spolu nejak domluvime muzes treba brat ode me. Kdyztak se ozvy na muj mail - kliknes na ten zelenej nick (Ursus) pod prispevkem...
cauko, ake mate skusenosti s rozmrazovanim velkych mysi, mne to dost dlho schne- ta srst, ako ich rozmrazujete?
xxxxx
napsal(a):
Ahojky,
Mimochodem, koná se ta burza tuhle neděli v Brně?