Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.2.2006 20:28

ZDE POSLETE FOTO SVEHO TERARIA

21.4.2005 07:22

pusamasa napsal(a):

to je moje

21.4.2005 08:42

pusamasa napsal(a):

Toto moje ale shit kvalita - SE T610

21.4.2005 09:33

doli napsal(a):

Ahoj, přidávám obrázek mého terária pro testudo hermanni.

21.4.2005 13:01

pusamasa napsal(a):

Zkouším, jak funguje vkládání fotografií a tak tady je fotka jedné z mých stěn i s taťuldou.

21.4.2005 14:57

doli napsal(a):

to je hnusny kolik to stalo

21.4.2005 17:05

pusamasa napsal(a):

21.4.2005 17:06

pusamasa napsal(a):

21.4.2005 18:17

pusamasa napsal(a):
to je hnusny kolik to stalo

Poradí mi někdo,jak vložit fotky?Asi jsem tupoun ale vždy když dám fotku ať jakékoli velikosti nebo formátu tak vše zmizí a nic?????

22.4.2005 11:15

ali napsal(a):

Toto je moje stěna ale ted uz se rozrostla

24.4.2005 02:16

gekko napsal(a):
Toto je moje stěna ale ted uz se rozrostla

tmavky v mojej stene

24.4.2005 11:47

pyth napsal(a):
tmavky v mojej stene

Tak tohle je moje výroba :), chystám velké změny tak se zas pak pochlubím.

25.4.2005 09:45

pusamasa napsal(a):

Tak takhle vypada ted stena
Gekko

25.4.2005 09:45

gekko napsal(a):
Tak takhle vypada ted stena
Gekko

Uzovky

25.4.2005 09:46

pusamasa napsal(a):

Agama

25.4.2005 09:46

pusamasa napsal(a):

Korálovka

25.4.2005 09:47

pusamasa napsal(a):

Gekončík africký

25.4.2005 09:47

pusamasa napsal(a):

Gekončík noční

26.4.2005 16:00

pusamasa napsal(a):

Moje pralesní terárium.

27.4.2005 16:42

araara napsal(a):
Moje pralesní terárium.

Agama kočinčinská..... teť se to bude ještě vylepšovat.

29.4.2005 13:28

pyth napsal(a):
tmavky v mojej stene

Super. Tos vyráběl sám? Moc by se mi něco takového líbilo. Podle fotky to vypadá, že jsou ty terárka vyrobené každé zvlášť a položeny jen volně na sobě, a ne jedna stěna komplet v celku, nepletu se?

29.4.2005 13:29

kh napsal(a):
Super. Tos vyráběl sám? Moc by se mi něco takového líbilo. Podle fotky to vypadá, že jsou ty terárka vyrobené každé zvlášť a položeny jen volně na sobě, a ne jedna stěna komplet v celku, nepletu se?

Jsem se asi překlepla. Patří k terárkám od pyth.

29.4.2005 19:02

monetta napsal(a):
Agama kočinčinská..... teť se to bude ještě vylepšovat.

Horní terárko zatím prázdné, uprostřed T. kleinmani, dole M. tornieri.

1.5.2005 08:08

kh napsal(a):
Jsem se asi překlepla. Patří k terárkám od pyth.

Robil som to sám a nepleteš sa. Sú to jednotlivé terárka 185 x 85 x 50 cm, spodné dve sú pre samice a sú o 1m dlhšie t.j. 285.

1.5.2005 08:55

pusamasa napsal(a):

Tohle jsou má terária na chov Chondropython viridis. Ládin

1.5.2005 18:54

pusamasa napsal(a):

I takhle to může vypadat (-:

3.5.2005 11:30

pusamasa napsal(a):

Tak to je moje terárko pro agamky kočinčinské.

3.5.2005 16:00

petra m napsal(a):
Tak to je moje terárko pro agamky kočinčinské.

To je fakt moc hezký...to terárko už jsi s tou stěnou koupila?

3.5.2005 16:58

pyth napsal(a):
Robil som to sám a nepleteš sa. Sú to jednotlivé terárka 185 x 85 x 50 cm, spodné dve sú pre samice a sú o 1m dlhšie t.j. 285.

Díkes. Já bych chtěla něco podobného pro želvy, jenže tak zručná nejsem, tak jsem chtěla poprosit o pomoc. Škoda, že nejsi z prahy (asi :-) ) Ale aspoň jsem si ověřila, že se to unese na sobě, i takové délky. No kdybys měl alespoň detailnější fotky nebo plánek, podle kterého jsi to stavěl, byla bych moc ráda, kdybys ho mohl poslat na k.hubickova@seznam.cz.

4.5.2005 18:57

pusamasa napsal(a):

Tak ještě jednou a z dálky

4.5.2005 20:25

petra m napsal(a):
Tak ještě jednou a z dálky

fakt super a to je takhle koupený nebo udělaný?

5.5.2005 07:52

rik napsal(a):
fakt super a to je takhle koupený nebo udělaný?

To terárko i stěna je vyráběná na míru pro agamky kočinčinské,ale bydlí tam také rosnice a gekoni obrovský.Dva kameny jsou vyhřívané a má to i mlžiče tak to vypadá jak,když prší v pralese. Má to i kapsy na kladení.Teď jsem nechala vyrobit pro agamky vousatý, tak až bude tak zas pošlu obrázek.

5.5.2005 08:38

petra m napsal(a):
To terárko i stěna je vyráběná na míru pro agamky kočinčinské,ale bydlí tam také rosnice a gekoni obrovský.Dva kameny jsou vyhřívané a má to i mlžiče tak to vypadá jak,když prší v pralese. Má to i kapsy na kladení.Teď jsem nechala vyrobit pro agamky vousatý, tak až bude tak zas pošlu obrázek.

a neposlala by jsi mi kontakt nebo odkaz na tu firmu co ti terárko dělala? Je vážně super!

5.5.2005 09:57

rik napsal(a):
a neposlala by jsi mi kontakt nebo odkaz na tu firmu co ti terárko dělala? Je vážně super!

S tím kontaktem bych tě poprosil taky, jinak super terárko!!!!

5.5.2005 10:03

risi napsal(a):
S tím kontaktem bych tě poprosil taky, jinak super terárko!!!!

Objednala jsem ho v Praze4-Modřanech v akavaristice, kde jsem viděla jeho práci mají tam celou stěnu terárek.Jinak vím,že vyrábí i pro ty velká zoo centra.Jiný kontakt nemám.

5.5.2005 10:31

petra m napsal(a):
Objednala jsem ho v Praze4-Modřanech v akavaristice, kde jsem viděla jeho práci mají tam celou stěnu terárek.Jinak vím,že vyrábí i pro ty velká zoo centra.Jiný kontakt nemám.

Já to v modřanech moc neznám, ale nevíš ulici, kde je ta akvaristika?

5.5.2005 10:51

risi napsal(a):
Já to v modřanech moc neznám, ale nevíš ulici, kde je ta akvaristika?

Je na Obchodním náměstí vedle meinla.

5.5.2005 10:56

petra m napsal(a):
Je na Obchodním náměstí vedle meinla.

a na kolik tě ten komplet vyšel?

5.5.2005 10:57

rik napsal(a):
a na kolik tě ten komplet vyšel?

47000 kc

5.5.2005 11:04

petra m napsal(a):
47000 kc

Tak to je ranec :-)

5.5.2005 11:09

risi napsal(a):

Ale stálo to za to mám doma ještě jiná zvířátka terárka taky hezká, ale tohle je super.Má to ještě dost kvalitní filtr a odtoky,aby tam nestála voda.Máme to od vánoc a dvě agamky o kterých tvrdili,že budou snášet až za rok včera snesly podruhé. Tak se jim tam asi líbí.

5.5.2005 11:15

risi napsal(a):

fakt bezva! asi se tam někdy zajedu podívat. díky za tip

5.5.2005 11:17

rik napsal(a):
fakt bezva! asi se tam někdy zajedu podívat. díky za tip

Jo a jak je to s údržbou?

5.5.2005 11:29

rik napsal(a):

Čistím jen skla a jednou za 2 měsíce filtr,když nezdevastují kytky zvířata tak se jim díky rosení které se spouští samo daří.

5.5.2005 12:08

rik napsal(a):

K vajíčkům gratuluju. A kolik máš vajíček? A co ještě chováš?

5.5.2005 12:51

rik napsal(a):

Nešlo mi otevřít ta ikonka reagovat tak ti odpovídám na tvůj dotaz o kus nahoře.Doma chovám gekončíky noční,agamy vousatý,krajtu královskou,chameleony jemenský,agamu hardůn+ty z toho terárka jak už jsem psala.Latinský názvy bych vymyslela,ale takhle mi to jde líp,tak doufám,že někoho neurazím.

5.5.2005 13:09

petra m napsal(a):
47000 kc

Taky odpovídám na dinej dotaz :-) Koukám že jsi pořádnej chovatel :-) Jak dlouho už se tím zabejváš?

5.5.2005 13:15

risi napsal(a):
Taky odpovídám na dinej dotaz :-) Koukám že jsi pořádnej chovatel :-) Jak dlouho už se tím zabejváš?

Začalo to krajtou před 6 lety.

5.5.2005 13:19

risi napsal(a):

Tak to už je docela dlouho :-)

6.5.2005 14:09

pusamasa napsal(a):

Tohle je moje eublepharium:) 0,4 Eublepharis macularius

6.5.2005 14:17

pusamasa napsal(a):

a tohle mám připravené pro 1,2 Pandinus imperator

6.5.2005 15:12

pusamasa napsal(a):

Terárium pro Chamaeleo calyptratus

6.5.2005 15:20

© acanthos napsal(a):

Máte někdo zkušenosti s terárkama myslím Tera-all maj jen na Burze v edenu, je tam celej stánek, různé rozměry, ve dřevě. Zajímalo by mě jestli jsou i praktický, nebo jen dobře vypadající.

6.5.2005 15:59

rik napsal(a):
Máte někdo zkušenosti s terárkama myslím Tera-all maj jen na Burze v edenu, je tam celej stánek, různé rozměry, ve dřevě. Zajímalo by mě jestli jsou i praktický, nebo jen dobře vypadající.

Ahoj Riku,
ty terária znám. Pokud bych je hodnotil, musím hodnotit tři kritéria:
1.) vzhled - velmi pěkné
2.) praktičnost - průměrná (znám i lepší)
3.) cena - vyšší (znám levnější, ale i dražší)

Tyhle dekorativní terária jsou vhodná pro lidi, co chtějí neobvyklou dekoraci do bytu, či kanceláře a co se stavbou, designem a interiérem terária nechtějí zabývat sami a mají dost peněz na to si to terárium koupit. Pro chovatele, co množí zvířata a potřebují více nádrží s možností snadné manipulace a údržby, jsou tyhle terária nevhodná.

6.5.2005 16:14

© acanthos napsal(a):
Ahoj Riku,
ty terária znám. Pokud bych je hodnotil, musím hodnotit tři kritéria:
1.) vzhled - velmi pěkné
2.) praktičnost - průměrná (znám i lepší)
3.) cena - vyšší (znám levnější, ale i dražší)

Tyhle dekorativní terária jsou vhodná pro lidi, co chtějí neobvyklou dekoraci do bytu, či kanceláře a co se stavbou, designem a interiérem terária nechtějí zabývat sami a mají dost peněz na to si to terárium koupit. Pro chovatele, co množí zvířata a potřebují více nádrží s možností snadné manipulace a údržby, jsou tyhle terária nevhodná.

díky.... zajímá mě například těsnost dvířek atd....z terárka co mám doma mi posuvnými dvířky zdrhla metrová guttata....také nevím, jestli je snadná údržba. Chtěla bych je pro užovky a nebo pro agamy vousaté.

6.5.2005 16:51

© acanthos napsal(a):

Kde jsou ňáký větve na šplhání?Z té misky pijou?

6.5.2005 17:32

montium napsal(a):
Kde jsou ňáký větve na šplhání?Z té misky pijou?

Jestli se ptáš na mojí fotku terárka na chamíky, tak uznávám, že větví na šplhání by tam mohlo být více. Ale větve tam jsou z japonské vrby propletené s umělou rostlinou.

6.5.2005 19:33

risi napsal(a):

prosím mohla bys mi napsat alespoň trochu přesněji rozměry tvého terária děkuju moc

6.5.2005 19:45

© acanthos napsal(a):

mohu se zeptat jaké rostliny máte v tomto krásném teráriu pro chameleona děkuji předem za odpověď

6.5.2005 20:06

zoe napsal(a):
mohu se zeptat jaké rostliny máte v tomto krásném teráriu pro chameleona děkuji předem za odpověď

promintě patřilo to k tomu teráriu pro ch.jemenského od pana acantose

6.5.2005 20:22

zoe napsal(a):
promintě patřilo to k tomu teráriu pro ch.jemenského od pana acantose

to je hrozný terarium chudaci zviřata

6.5.2005 20:38

kolol napsal(a):

PUSAMASA ma nejhezčí terarium řikal mi že stalo 4000kč TO JE SLUŠNÝ

6.5.2005 20:48

kolol napsal(a):

na který jsi to myslel to slovo ,,hrozný"

6.5.2005 21:12

zoe napsal(a):
na který jsi to myslel to slovo ,,hrozný"

TO S TEMA CHAMELEONAMA

6.5.2005 21:18

kolol napsal(a):
TO S TEMA CHAMELEONAMA

chtěla bych vidět to tvoje... nevím co je na něm špatnýho navíc acanthos je výbornej chovatel a umí poradit!!!!!!!!!!!

6.5.2005 21:36

zoe napsal(a):
chtěla bych vidět to tvoje... nevím co je na něm špatnýho navíc acanthos je výbornej chovatel a umí poradit!!!!!!!!!!!

to je moje

6.5.2005 21:45

kolol napsal(a):
to je moje

dyť je stejný jako to na začátku?!!! No nevím, co je na něm tak skvělýho, připadá mi úplně normální....

6.5.2005 21:45

rik napsal(a):
dyť je stejný jako to na začátku?!!! No nevím, co je na něm tak skvělýho, připadá mi úplně normální....

To acantosovo na chamíky se mi zdá hezčí a přirozenější

7.5.2005 00:13

© acanthos napsal(a):

Terárium je docela pěkné, ale zdá se mi být celkem nevhodně umístěné- u okna a ještě k tomu u topení. Ale asi chápu, že při vícero terárkách je problém vměstnat takovéto větší terko na vhodnou pozici. Je to asi praktičtější než dekorativnější terko, ale je to vlastně pro chov lepší:)

7.5.2005 10:38

eublepharis napsal(a):
Terárium je docela pěkné, ale zdá se mi být celkem nevhodně umístěné- u okna a ještě k tomu u topení. Ale asi chápu, že při vícero terárkách je problém vměstnat takovéto větší terko na vhodnou pozici. Je to asi praktičtější než dekorativnější terko, ale je to vlastně pro chov lepší:)

on neni u okna proč se vam nelibí

7.5.2005 12:04

kolol napsal(a):
on neni u okna proč se vam nelibí

Reagoval jsem na terárko Mr. Acantoshe a ne na Vaše! Mimochodem to Vaše se mi v celku líbí, je takové přirozenější(až na tu zadní stěnu;). Akorát nevím co v něm chováte, s pozdravem...

7.5.2005 12:21

eublepharis napsal(a):
Reagoval jsem na terárko Mr. Acantoshe a ne na Vaše! Mimochodem to Vaše se mi v celku líbí, je takové přirozenější(až na tu zadní stěnu;). Akorát nevím co v něm chováte, s pozdravem...

taky by mi to mělo napadnoutstěna je skorku a chovam UŽOVKU ČERVENOU s těch příspěvků se mi líbí jen to tropicky terarko a stema agamamajinak všechny BLE

7.5.2005 13:50

zoe napsal(a):
prosím mohla bys mi napsat alespoň trochu přesněji rozměry tvého terária děkuju moc

Terárko má rozměry 150x150x200.

7.5.2005 19:52

risi napsal(a):

tak to se ty agamky moc maj nemáte taky nějakou fotku toho terárka s krajtou královskou????děkuju moc

7.5.2005 19:58

risi napsal(a):

prosím když tak mi tu fotku pošleta na avera...@seznam.cz.velice předem děkuji

7.5.2005 20:19

pusamasa napsal(a):

moji anolisy sagrei

10.5.2005 19:27

pusamasa napsal(a):
to je moje

Agamka na zádech.

10.5.2005 19:29

agamka napsal(a):
Agamka na zádech.

Omlouvám se za předchozí fotku agamy. Přidávám naše terárium.

13.5.2005 14:13

lukas napsal(a):
moji anolisy sagrei

Tak tady ještě jednou terárko pro agamy kočinčinské

13.5.2005 21:08

© acanthos napsal(a):

zdary acanthosi,moh bys mi napsat co to ams za kytku v tom terarku pro chamiky?a co vyzaduje(substrat,hnojeni,zavlaha,..)?dik moc Mack

13.5.2005 23:50

mack napsal(a):
zdary acanthosi,moh bys mi napsat co to ams za kytku v tom terarku pro chamiky?a co vyzaduje(substrat,hnojeni,zavlaha,..)?dik moc Mack

Docela mě těší, že to není poznat na první pohled, ale jedná se o umělou kytku. Skutečná živá rostlina podobnéhu tvaru by v tom teráriu s chamíkem neprosperovala.

14.5.2005 11:33

svont napsal(a):
Tak tohle je moje výroba :), chystám velké změny tak se zas pak pochlubím.

Zdar, moc pekna fotka, co to mas na te zadni stene??? Mike.

24.5.2005 09:36

monetta napsal(a):

domeček pro hroznýše a dvě užovky!

29.5.2005 08:50

pusamasa napsal(a):

Pár fotek ze stavby nového terárka.

29.5.2005 08:51

pusamasa napsal(a):

Stavba2

29.5.2005 08:53

pusamasa napsal(a):

Elektro - nouzové řešení, nyní překryto plastovou lištou :)

29.5.2005 08:56

pusamasa napsal(a):

Vybavení terárka

29.5.2005 08:58

pusamasa napsal(a):

Zařízení 2

29.5.2005 08:59

pusamasa napsal(a):

Zabydleno

31.5.2005 20:55

pusamasa napsal(a):

Tak a tohle je moje terarko pro Hroznyse kralovskeho z byvale vestavene skrine v 2+1. Pod nim a nad nim budou dalsi, zatim ale na nich pracuji. Jsem znacne omezen: byt maly a vyplata vzdy az 15teho...

1.6.2005 15:50

usbiker napsal(a):
Tak a tohle je moje terarko pro Hroznyse kralovskeho z byvale vestavene skrine v 2+1. Pod nim a nad nim budou dalsi, zatim ale na nich pracuji. Jsem znacne omezen: byt maly a vyplata vzdy az 15teho...

Vypadá dobře. Jakk je dělána zadní stěna?

1.6.2005 16:24

monte napsal(a):
Vypadá dobře. Jakk je dělána zadní stěna?

Dekuji ! Nejdrive jsem cele terarko natrel tekutou lepenkou, a pak jsem na stetec vzdy strikl kouli montazni peny a pak to flakl na zed. :-) Nakonec jsem to ponatiral Balakrylem. Do dna jsem vyrezal diru a do ni zapustil velky lavor, at ma bazenek a at to moc nevycniva. Ta pena drzi skvele. Muj hroznys ma 190 cm a v klidu se po stene plazi.

1.6.2005 22:32

usbiker napsal(a):
Dekuji ! Nejdrive jsem cele terarko natrel tekutou lepenkou, a pak jsem na stetec vzdy strikl kouli montazni peny a pak to flakl na zed. :-) Nakonec jsem to ponatiral Balakrylem. Do dna jsem vyrezal diru a do ni zapustil velky lavor, at ma bazenek a at to moc nevycniva. Ta pena drzi skvele. Muj hroznys ma 190 cm a v klidu se po stene plazi.

Co je myšleno tekutou lepenkou?

2.6.2005 15:49

monte napsal(a):
Co je myšleno tekutou lepenkou?

Jak jsem se zminil, terarium je vyrobeno ze zabudovane skrine na chodbe, to znamena, ze drevene byly jen dvere a jinak je to primo na zdi. Proto jsem shanel nejaky dobry material, ktery nepropusti vlhkost sousedovi do kuchyne. :-))) Chodil jsem asi pul dne po Baumaxu a hledal neco, s cim se da dobre pracovat. Premyslel jsem na zahradni folii, ale ta by se musela nastrihavat a lepit a pokud bych ji nekdy prorazil, musel bych nejspise cele terarko vybourat a opravit. Pak jsem premyslel jeste o linoelu a jinych materialech, ale postupne jsem je vsechny zavrhoval. Nakonec jsem nasel tu "tekutou lepenku". Je to v kyblu, je tam prasek (asi neco jako cement) a nejaka tekuta bila hmota (mozna nejake lepidlo), v tom se nevyznam. Dulezite je, ze po namichani 3:1 se to natre na stenu stetcem nebo valeckem, a po zaschnuti to vytvori vrstvu pruzne lepenky, taky to ucpe drobne skviry a nedostane se pres to nic.Natiraji se dve az tri vrstvy, pouziva se to i na nadrze s pitnou vodou, takze to neni zdravi skodlive. To je tak vsechno. Prodavaji se dve baleni, mi na to me terarium o rozmerech 200x 80x80 stacilo to mensi, natrel jsem komplet vsechno krome skla :-))) ve trch vrstvach a malinko mi jeste zbylo. Stalo to v Baumaxu 560 kc, ale jsem fakt spokojeny. No a pak jsem to jen natrel Balakrylem. Nejvice to asi testuji na Regiuskach, ktere potrebuji relativni vlhkost ze vsech mych plazu asi nejvetsi a jsem spokojen.

5.6.2005 11:16

usbiker napsal(a):
Jak jsem se zminil, terarium je vyrobeno ze zabudovane skrine na chodbe, to znamena, ze drevene byly jen dvere a jinak je to primo na zdi. Proto jsem shanel nejaky dobry material, ktery nepropusti vlhkost sousedovi do kuchyne. :-))) Chodil jsem asi pul dne po Baumaxu a hledal neco, s cim se da dobre pracovat. Premyslel jsem na zahradni folii, ale ta by se musela nastrihavat a lepit a pokud bych ji nekdy prorazil, musel bych nejspise cele terarko vybourat a opravit. Pak jsem premyslel jeste o linoelu a jinych materialech, ale postupne jsem je vsechny zavrhoval. Nakonec jsem nasel tu "tekutou lepenku". Je to v kyblu, je tam prasek (asi neco jako cement) a nejaka tekuta bila hmota (mozna nejake lepidlo), v tom se nevyznam. Dulezite je, ze po namichani 3:1 se to natre na stenu stetcem nebo valeckem, a po zaschnuti to vytvori vrstvu pruzne lepenky, taky to ucpe drobne skviry a nedostane se pres to nic.Natiraji se dve az tri vrstvy, pouziva se to i na nadrze s pitnou vodou, takze to neni zdravi skodlive. To je tak vsechno. Prodavaji se dve baleni, mi na to me terarium o rozmerech 200x 80x80 stacilo to mensi, natrel jsem komplet vsechno krome skla :-))) ve trch vrstvach a malinko mi jeste zbylo. Stalo to v Baumaxu 560 kc, ale jsem fakt spokojeny. No a pak jsem to jen natrel Balakrylem. Nejvice to asi testuji na Regiuskach, ktere potrebuji relativni vlhkost ze vsech mych plazu asi nejvetsi a jsem spokojen.

provizorka

16.6.2005 11:34

monte napsal(a):
Zabydleno

Zdravím Monte, líbí se mi tvoje terárko a chystám se na něco podobnýho. Tři takový nad sebou. Zajímalo by mě, jestli to lamino nenasaje vlhkost zvlášť z podkladu, trusu atd.? Měl bych ho taky pro mauruse a A. dumerili,takže vlhkost do 80 %. Zatím mám terárka celoskleněný a tak s tím nemám zkušenost. Proto jsem chtěl udělat bednu z lamina a do ní vlepit jakoby skleněnou vanu 10cm vysokou, kvůli té vlhkosti. Kdyby to fungovalo bez toho skla navíc, ušetřilo by to dost práce a peněz. Dík barbat

16.6.2005 21:17

pusamasa napsal(a):

Terárium a v něm 3x Phisignátus cocicinus, a vedla 500l akvárium

26.6.2005 21:33

pusamasa napsal(a):

tenhle stolek na terárko + čepici sem vyrobil pro mojí sinalojku původně to bylo 240 l akvárko,ale bohužel se rozlepilo

27.6.2005 13:25

pusamasa napsal(a):

Terárko pro hrozňu (160x60x140):

30.6.2005 08:53

corallus napsal(a):
Tohle jsou má terária na chov Chondropython viridis. Ládin

Moderný look. Super.

30.6.2005 14:45

pusamasa napsal(a):

P.m. grandis - 500x500x800

27.7.2005 15:27

pusamasa napsal(a):

Tohle neni terarium ale volnej vybeh pro Legose i bez zabran tam ale zustava po celje den:-)

27.7.2005 15:27

cyborgx napsal(a):
Tohle neni terarium ale volnej vybeh pro Legose i bez zabran tam ale zustava po celje den:-)

27.7.2005 15:28

cyborgx napsal(a):

27.7.2005 15:28

cyborgx napsal(a):

27.7.2005 15:30

cyborgx napsal(a):

Bazen u Tmavky

28.7.2005 02:59

cyborgx napsal(a):
Bazen u Tmavky

Terarium u Tmavky:

28.7.2005 15:22

pusamasa napsal(a):

jeste neni hotove

1.8.2005 23:53

pusamasa napsal(a):

Konecne dodelane terarko pro regiusky. Trikrat zbourane a trikrat postavene, ponevac si vzdy nasly diru, kde se tesar utnul a zalezly za skalu...potvory. :-)

1.8.2005 23:55

pusamasa napsal(a):

Jeste jednou v celku.

1.8.2005 23:56

pusamasa napsal(a):

...a hroznys kralovsky.

2.8.2005 08:25

pusamasa napsal(a):

To je moje:))

2.8.2005 09:41

usbiker napsal(a):
...a hroznys kralovsky.

Pre Radima:
Mozes popisat stavbu zadnej steny, z coho je a ako si postupoval.
Dakujem

2.8.2005 10:41

miso napsal(a):
Pre Radima:
Mozes popisat stavbu zadnej steny, z coho je a ako si postupoval.
Dakujem

máš moc pěkný terárka mohla bych taky poprosit o ten návod na zadní stěnu?díky

2.8.2005 12:32

regie napsal(a):
máš moc pěkný terárka mohla bych taky poprosit o ten návod na zadní stěnu?díky

Pro Regii a Miso :
Zadni stena pro hroznyse byla jednoducha, to jsem jen zkousel ruzne varianty, a jsou to kusy polystyrenu ruznych velikosti a tvaru nalepenych na polystyrenove desce a natrene Balakrylem. Nedoporucuji pro jestery, je to mekke a drapy by to lehce poskodily.
Ve druhem terarku pro regiusky je zaklad zadni steny z obycejneho mekkeho kraliciho pletiva asi tak 1x vetsiho nez je zadni stena teraria, na pletivo jsem natahl tu nejlevnejsi savou latkou z galanterie, pak jsem to nasoukal do terarka a vytvaroval podle potreby a nakonec cele natrel asi ve trech vrstvach Polyesterem. Je to tekuty laminat, ktery se micha z urychlovacem a vytvrzovacem. (lepi se tim i kanoe, atd.) takze je to lehounke a pevne. Kraje a diry jsem vystrikal montazni penou, orezal a natrel opet Balakrylem. Je treba byt dusledny a nechat tak dva tri dny terarko bez obsazeni a v provoznich podminkach, protoze mne se trikrat stalo, ze si ta montazni pena asi vlivem teplot anebo vlhkosti jeste sedla a vytvorila male skviry, ktere vsak stacily mym regiuskam aby se protahly dozadu za skalu a cele jsem to musel bourat. Tak je pak teda jeste dobre ty skviry vysparovat nejakym tmelem. Cela skala o rozmerech 260x70 a hlobka muze byt misty asi 40cm me vysla na cca 700 Kc. (delka je 260 protoze je to v kuse i kolem bocnich sten. Zadni stena ma 120 cm.) Tak to je asi vse...:-))) At se dari !!!

2.8.2005 12:43

usbiker napsal(a):
Pro Regii a Miso :
Zadni stena pro hroznyse byla jednoducha, to jsem jen zkousel ruzne varianty, a jsou to kusy polystyrenu ruznych velikosti a tvaru nalepenych na polystyrenove desce a natrene Balakrylem. Nedoporucuji pro jestery, je to mekke a drapy by to lehce poskodily.
Ve druhem terarku pro regiusky je zaklad zadni steny z obycejneho mekkeho kraliciho pletiva asi tak 1x vetsiho nez je zadni stena teraria, na pletivo jsem natahl tu nejlevnejsi savou latkou z galanterie, pak jsem to nasoukal do terarka a vytvaroval podle potreby a nakonec cele natrel asi ve trech vrstvach Polyesterem. Je to tekuty laminat, ktery se micha z urychlovacem a vytvrzovacem. (lepi se tim i kanoe, atd.) takze je to lehounke a pevne. Kraje a diry jsem vystrikal montazni penou, orezal a natrel opet Balakrylem. Je treba byt dusledny a nechat tak dva tri dny terarko bez obsazeni a v provoznich podminkach, protoze mne se trikrat stalo, ze si ta montazni pena asi vlivem teplot anebo vlhkosti jeste sedla a vytvorila male skviry, ktere vsak stacily mym regiuskam aby se protahly dozadu za skalu a cele jsem to musel bourat. Tak je pak teda jeste dobre ty skviry vysparovat nejakym tmelem. Cela skala o rozmerech 260x70 a hlobka muze byt misty asi 40cm me vysla na cca 700 Kc. (delka je 260 protoze je to v kuse i kolem bocnich sten. Zadni stena ma 120 cm.) Tak to je asi vse...:-))) At se dari !!!

dík moc je to fakt moc hezký ještě jsem se dívala že tam máš nějak zabudovanej bazének nebo to tak jen vypadá?a jaké jsou rozměry tvého terka pro regiusky? dík

2.8.2005 22:53

regie napsal(a):
dík moc je to fakt moc hezký ještě jsem se dívala že tam máš nějak zabudovanej bazének nebo to tak jen vypadá?a jaké jsou rozměry tvého terka pro regiusky? dík

Rozmery jsou 120x70x70. A ano, uz pri vytvareni skaly jsem tam zabudoval obycejny modry lavor o prumeru asi 40 cm a vysce tak 20 cm a kolem dokola jsem jej objel montazni penou a po zaschnuti orezal tak zhruba do tvaru kamenu. Docela rady se v nem rochnaji, obzvlaste pred svlekanim.

7.8.2005 21:11

usbiker napsal(a):
Rozmery jsou 120x70x70. A ano, uz pri vytvareni skaly jsem tam zabudoval obycejny modry lavor o prumeru asi 40 cm a vysce tak 20 cm a kolem dokola jsem jej objel montazni penou a po zaschnuti orezal tak zhruba do tvaru kamenu. Docela rady se v nem rochnaji, obzvlaste pred svlekanim.

Este nieco, ten Balakryl je co, farba? Lebo ked ste tu latku natreli tou živicou, bola priesvitna a leskla, a ten Balakryl vytvoril dojem skaly? Alebo sa mylim? Ako je to s odtienmi a tienovaním tej skaly (farby)? A aky druh Balakrylu ste použili?; nezačne po čase odpadáváť? Este nieco, to dno je teda montazna (PU) pena natrena balakrylom? Ja by som to chcel pre jastery, takze dat nato asi este vrstvy tej zivice, nie. Nezoškrabu tu farbu? A kedze je vodou rieditelna, da sa pouzit aj pod vodou (vodopadiky a tak)?;alebo v dost vlhkych terariach? dik
Miso

7.8.2005 22:13

pusamasa napsal(a):

Něco ve výstavbě pro želváky

7.8.2005 22:14

paintball napsal(a):
To je moje:))

Stavba pokročila

7.8.2005 22:18

soell napsal(a):

Skoro připraveno

7.8.2005 22:21

soell napsal(a):

Nezvaná návštěva

8.8.2005 13:21

soell napsal(a):
Nezvaná návštěva

Ta nezvaná maskovaná návštěva - je to psoun?

8.8.2005 16:21

pusamasa napsal(a):

Domeček pro korálovky

10.8.2005 18:27

ali napsal(a):
Domeček pro korálovky

10.8.2005 20:03

miso napsal(a):
Este nieco, ten Balakryl je co, farba? Lebo ked ste tu latku natreli tou živicou, bola priesvitna a leskla, a ten Balakryl vytvoril dojem skaly? Alebo sa mylim? Ako je to s odtienmi a tienovaním tej skaly (farby)? A aky druh Balakrylu ste použili?; nezačne po čase odpadáváť? Este nieco, to dno je teda montazna (PU) pena natrena balakrylom? Ja by som to chcel pre jastery, takze dat nato asi este vrstvy tej zivice, nie. Nezoškrabu tu farbu? A kedze je vodou rieditelna, da sa pouzit aj pod vodou (vodopadiky a tak)?;alebo v dost vlhkych terariach? dik
Miso

Omlouvam se, dlouho jsem tu nebyl.
Takze ano, Balakryl je barva, kterou jsem pak tu skalu natrel. Ta zivice prusvitna nebyla, teda byla, ale je natrena na latce, ktera muze mit ruznou barvu a ja mel tmave modrou. Balakryl jsem koupil tmave sedy, modry a bily a namichal jsem si ruzne odstiny. Balakrylu jsou dva druhy: lesk a mat. Bilou jsem mel urcite mat ale jedna z tech dvou zbylych byla lesk, ale po namichani nebyl poznat rozdil. Neni primo napsano ze se da pouzit do pitnych nadrzi, ale je na nem ze je zdravi neskodlivy a pouziva se i na detske hracky a prodavacka me ujistila,ze po zaschnuti nebude voda stekajici po fontane natrene Balakrylem zdravi skodliva. Jestli bude odpadavat to nevim. Asi zalezi na tom, kolik vrstev tam bude. Ja mam tri vrstvy a zatim v poho. Mam to asi mesic, voda steka a nesetrela mi to a hadi pili a ziji.
To dno je z montazni polyuretanove peny, taktez natrene tou samou barvou. Ale kazdopadne bych doporucoval to necim zatvrdit. Bud nejakym tvrdym lakem, anebo tou zivici. Jinak by to jesterum asi moc dlouho nevydrzelo. I ja to budu muset jeste necim pretrit, protoze mi to okusuji potkani, jak hledaji kudy zdrhnout. :-) Vlhkost v terarku mam stale kolem 90 procent a jak jsem rekl - vodopad taky. Navic jsem tam pridal na spinacky mlhovac a nepozoruji zadne nabobtnani nebo loupani. Prodavaji se i ruzne tvrde laky, to je pak stoprocentni. Jen fakt nevim, jestli to vydrzi u jesteru...budu rad, kdyz sem pak pridas fotku sveho vytvoru a napises jak to funguje. Mej se a hodne uspechu ! Radim

10.8.2005 22:19

ali napsal(a):
Ta nezvaná maskovaná návštěva - je to psoun?

Jo to je psoun

26.8.2005 20:50

bandor napsal(a):

no a takhle to může dopadnout, stěna je ve výstavbě a na druhé se už také pracuje. omlouvám se za ten bordel.

26.8.2005 20:54

tom czech napsal(a):
no a takhle to může dopadnout, stěna je ve výstavbě a na druhé se už také pracuje. omlouvám se za ten bordel.

no a tady je druhá

29.8.2005 12:00

barbat napsal(a):
Zdravím Monte, líbí se mi tvoje terárko a chystám se na něco podobnýho. Tři takový nad sebou. Zajímalo by mě, jestli to lamino nenasaje vlhkost zvlášť z podkladu, trusu atd.? Měl bych ho taky pro mauruse a A. dumerili,takže vlhkost do 80 %. Zatím mám terárka celoskleněný a tak s tím nemám zkušenost. Proto jsem chtěl udělat bednu z lamina a do ní vlepit jakoby skleněnou vanu 10cm vysokou, kvůli té vlhkosti. Kdyby to fungovalo bez toho skla navíc, ušetřilo by to dost práce a peněz. Dík barbat

Zdar Barbate

Jednotlivé spoje laminodesek překrývám silikonem z tuby - vymáčknout housenku a přejet třeba prstem :). Co se týká vlastní plochy desek, tak pokud používáš nové, nepoškrábané desky, je navařená folie voděodolná. Jako hlavní výhody lamino terárií vidím jednoduchou konstrukci, kterou zvládne s lehkou dopomocí truhláře každý i doma, možnost bezproblémového umísťování dekorací a elektroinstalace - stačí vrták a dva, tři šrouby, a v neposlední řadě i možnost rozebrání a opětovného složení v případě přestavby nebo třeba stěhování. Jinak terária nelepím, jen je svrtám na kolíky a stahuju je takzvanými konfirmaty - šrouby na spojování nábytku.

29.8.2005 19:05

tom czech napsal(a):
no a tady je druhá

Mala reportaz .. takhle jsem si udelal terarium pro Varana.. moc se mu tam libi je porad zalezlej za bazenem v kvetinach a je mu tam dobre:-)

29.8.2005 19:06

cyborgx napsal(a):
Mala reportaz .. takhle jsem si udelal terarium pro Varana.. moc se mu tam libi je porad zalezlej za bazenem v kvetinach a je mu tam dobre:-)

.

29.8.2005 19:08

cyborgx napsal(a):
.

.

29.8.2005 19:09

cyborgx napsal(a):
.

.

29.8.2005 19:09

cyborgx napsal(a):
.

.

29.8.2005 19:10

cyborgx napsal(a):
.

.

29.8.2005 19:10

cyborgx napsal(a):
.

.

29.8.2005 19:28

pusamasa napsal(a):

Moje terárko pro E. guttata

3.9.2005 11:34

cyborgx napsal(a):
.

To terárko máš polepené tapetou (imitace dřeva)?

6.9.2005 01:28

tom czech napsal(a):

Jo, jo tom-czech nepořádek ve věcech nepořádek v duši! Grassel

6.9.2005 08:10

usbiker napsal(a):
Konecne dodelane terarko pro regiusky. Trikrat zbourane a trikrat postavene, ponevac si vzdy nasly diru, kde se tesar utnul a zalezly za skalu...potvory. :-)

Pěkné......

Co se týká zalézání za skálu - zkus vzít PU pěnu a volné prostory lehce vypěnit. i když bude v dekoraci díra, nebudou mít kam zalézt.

6.9.2005 18:26

pusamasa napsal(a):

Terárko pro chama...

6.9.2005 18:33

pusamasa napsal(a):

Terárko vyrobené z monecu pro A. geniculata. Na vrchní straně jsou ještě přidělané 3 vysokosvítívé led diody (červené barvy), vypadá to s tím suprově, ale to se mi zatím nepodařilo blejsknout...

8.9.2005 20:12

pusamasa napsal(a):

Díky vašim nápadům v téhle diskusi a v jiných tady jsem stvořila apartmánek pro malého gekončíka - zatím je tam jeden den, přes den nevylez z kokosu nahoře ve stínu, tak nevim jestli mu nevadí ta žárovka - svítí docela po celé ploše, nebo je zatím jenom tak vystrašený. V noci chodil všude - byly vidět stopy v písku.

8.9.2005 20:14

pusamasa napsal(a):

a ještě jednou z blízka - je to z mobilu, takze horší

8.9.2005 20:23

hanafi napsal(a):
a ještě jednou z blízka - je to z mobilu, takze horší

Tvoje terárko je moc pěkný a na okrasu paráda jen ten žebříček mi nepadl do oka.....na mobil to je dost slušná fotka-kdyby jsi to neřek/la tak to nepoznám....

8.9.2005 20:52

botchi napsal(a):
Tvoje terárko je moc pěkný a na okrasu paráda jen ten žebříček mi nepadl do oka.....na mobil to je dost slušná fotka-kdyby jsi to neřek/la tak to nepoznám....

no jo, ten jsem někde viděla u želvy - já hned musím vyzkoušet každou blbinku - on ten gekončík po něm asi nepoleze. Je tam i keramická muchomůka, ale ta není na fotce vidět

8.9.2005 22:22

pusamasa napsal(a):

Terarium s felsumkou

9.9.2005 14:34

xvawe napsal(a):
Terarium s felsumkou

Terarko naseho Miloska, kdyz byl mensi.

9.9.2005 14:36

haslerka napsal(a):
Terarko naseho Miloska, kdyz byl mensi.

A jeho soucasne terarko. To uz neni tak pekne, ale nez sezeneme dle nasich predstav to vydrzi.

13.9.2005 19:44

xvawe napsal(a):
Terarium s felsumkou

Co to máte někteří za stříbrné lišty pro posuv skla, např. Věra. Já jsem sehnala jenom ty černé umělohmotné. A dají se sehnat nějaké stříbrné nebo nerezové mřížky na větrání, nebo podobný děrovaný plech?

14.9.2005 13:52

hanafi napsal(a):
Co to máte někteří za stříbrné lišty pro posuv skla, např. Věra. Já jsem sehnala jenom ty černé umělohmotné. A dají se sehnat nějaké stříbrné nebo nerezové mřížky na větrání, nebo podobný děrovaný plech?

Větrací mřížky najdeš na internetu jmenují se tahokov,ale prodává je dost málo firem které je prodávají.

17.9.2005 11:47

petra m napsal(a):
Větrací mřížky najdeš na internetu jmenují se tahokov,ale prodává je dost málo firem které je prodávají.

Tahokov koupis v kazdem Baumaxu,nebo Hornbachu..!!

21.10.2005 20:38

xvawe napsal(a):
Tahokov koupis v kazdem Baumaxu,nebo Hornbachu..!!

to je moje ale jedno tam chybí došel film. ted se bude to velký trochu upravovat

22.10.2005 19:26

lachesis napsal(a):
to je moje ale jedno tam chybí došel film. ted se bude to velký trochu upravovat

Troj terárko pro gekony

23.10.2005 15:16

hanafi napsal(a):

Nazdar Hanafi, ten perforovanej plech je normálně na nějakým filtru z auta. Nevim co je to zač, ale táta mi vždy nějakej obstará. Má kruhové díry r= cca 0,5 cm. Docela mi vyhovuje

25.10.2005 18:54

justin napsal(a):
Nazdar Hanafi, ten perforovanej plech je normálně na nějakým filtru z auta. Nevim co je to zač, ale táta mi vždy nějakej obstará. Má kruhové díry r= cca 0,5 cm. Docela mi vyhovuje

Terarko pre Nephrurus milli,zadna stena z PU peny posypanej červenym pieskom.

1.11.2005 19:01

pusamasa napsal(a):

Pro L. pyromela

1.11.2005 19:05

pusamasa napsal(a):

Pro E. guttata

18.12.2005 12:25

pusamasa napsal(a):

Terarium pro Testudo graeca ibera, 80x50x50

29.12.2005 16:42

cyborgx napsal(a):
Terarium u Tmavky:

Ahoj Cyborqxy.Projizdim tak ty fotky a zaujalo me tve terarko pro tmavku...!!!!Chtel bych se te zeptat kde a za kolik se to da poridit nebo slozit?????????Mam hroznu kral kolem 180cm a baracek co ma mu je maly,chci pro nej neco vetsiho....Diky za odpoved,budu rad!!!Mario

29.12.2005 17:00

cijoml napsal(a):
Terarium pro Testudo graeca ibera, 80x50x50

Anolis porcatus

29.12.2005 17:01

gekko napsal(a):
Anolis porcatus

stěna z lamina

29.12.2005 17:01

gekko napsal(a):
stěna z lamina

agamka kočičinská

30.12.2005 00:09

gekko napsal(a):
agamka kočičinská

Pogona Vitticeps

30.12.2005 13:32

hanafi napsal(a):
Díky vašim nápadům v téhle diskusi a v jiných tady jsem stvořila apartmánek pro malého gekončíka - zatím je tam jeden den, přes den nevylez z kokosu nahoře ve stínu, tak nevim jestli mu nevadí ta žárovka - svítí docela po celé ploše, nebo je zatím jenom tak vystrašený. V noci chodil všude - byly vidět stopy v písku.

Naopak,já si myslím, že ten nápad s tím žebříkem je vynikající.Působí to na mě jako nějaká opuštěná část dolu

31.12.2005 18:07

psojka napsal(a):
Pogona Vitticeps

Domecek pro Chamika

31.12.2005 22:03

hanafi napsal(a):

Při vší úctě k dobrému úmyslu, tohle terárko je příšerný kýč ! Přírodu to nepřipomíná ani při největší dávce fantazie. Je to atentát na estetiku chovu (nový termín). Omlouvám se za upřímnost a přeju krásné teraristické dozrávání s chovatelskými úspěchy. Dobrý chovatel dokáže uspokojit svého chovance i v krabici od bot, stejně jako špatný umí utýrat zvíře v terárku za desetitisíce. Hodně zdaru.

2.1.2006 13:38

cyborgx napsal(a):

Z čeho to terárko je? Nekroutí se to, když to narosíte nebo nehnije to?

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.1.2006 00:29

pusamasa napsal(a):

150x50x40, E. guttata

4.1.2006 00:32

pusamasa napsal(a):

35x25x30, puvodne "okrasny", ale nastehoval se mi tam nejakej pokoutnik, tak ho krmim.

5.1.2006 12:05

monetta napsal(a):

Lidicky jak delate ty steny se skalkama a vyhrivacima mistama? Z ceho to je? A je to jednoduche na vyrobu???
Predem dekuji za odpoved.
Mona

8.1.2006 22:32

pusamasa napsal(a):

stavba nového terárka, ještě zbývá na montovat postranní větrací mřížku, nahoru vyvrtat větrací otvory s větrákem a dobetonovat vodopád s nádrží

11.1.2006 11:56

vlastik00 napsal(a):
Pro E. guttata

Obě terária

12.1.2006 16:57

pusamasa napsal(a):
to je moje

Terárko 50x50x50 na mladý hroznýše. Stěny jsou polepený akátovou kůrou, větve z jilmu (tmavší), pokroucené větve jsouz břečťanu (suchý), na dně je bukové listí

15.1.2006 16:02

azu napsal(a):
stavba nového terárka, ještě zbývá na montovat postranní větrací mřížku, nahoru vyvrtat větrací otvory s větrákem a dobetonovat vodopád s nádrží

Terarko pre horske druhy chamikov 80x40x150(v* h* š)

15.1.2006 17:18

pepe d napsal(a):
Terarko pre horske druhy chamikov 80x40x150(v* h* š)

pěkný kolik chamíků a jaký tam máš???

15.1.2006 20:40

botchi napsal(a):
pěkný kolik chamíků a jaký tam máš???

Toto je moje pracovna

18.1.2006 17:38

pusamasa napsal(a):

tu je moje..ešte nedokončené..ale aj to bude

21.1.2006 05:49

pusamasa napsal(a):

takto jsem předělala v obýváku starou stěnu,nahoře "bydlí" krajta kobercová,dole krajta skvrnitá..

21.1.2006 11:22

jindra napsal(a):
takto jsem předělala v obýváku starou stěnu,nahoře "bydlí" krajta kobercová,dole krajta skvrnitá..

zde bydlí elaphe guttata!

21.1.2006 21:00

boacek napsal(a):
zde bydlí elaphe guttata!

moje

25.1.2006 08:48

pusamasa napsal(a):

Naše terárko pro chamíka, domácí výroba. v/š/h 120/200/40
Budu rád za názor, co by se dalo vylepšit

25.1.2006 16:25

tomekk napsal(a):
Naše terárko pro chamíka, domácí výroba. v/š/h 120/200/40
Budu rád za názor, co by se dalo vylepšit

Rozmery su skvele. Jedine co sa mi nepaci je farba steny. Chcelo by to mozno zeleny alebo aspon hnedy odtien.

26.1.2006 18:28

minomino napsal(a):
Rozmery su skvele. Jedine co sa mi nepaci je farba steny. Chcelo by to mozno zeleny alebo aspon hnedy odtien.

26.1.2006 21:37

grassel ii napsal(a):

rohové v druhé řadě na sobě

28.1.2006 12:25

grassel ii napsal(a):
rohové v druhé řadě na sobě

Poradte mi jak mám zadělat díry na zadní stěně mezi kamenama.Přemejšlel jsem na tom že mezi to naštříkám montážní pěnu a posypu pískem,nebo nějakým lepidlem to namažu a posypu pískem.Nevim co bude lepší jsou právě mezi tím velké diry a někde je vidět i silikon.Dík

28.1.2006 12:25

offroad napsal(a):
Poradte mi jak mám zadělat díry na zadní stěně mezi kamenama.Přemejšlel jsem na tom že mezi to naštříkám montážní pěnu a posypu pískem,nebo nějakým lepidlem to namažu a posypu pískem.Nevim co bude lepší jsou právě mezi tím velké diry a někde je vidět i silikon.Dík

Eště jedna

28.1.2006 12:26

offroad napsal(a):
Eště jedna

A poslední

28.1.2006 14:17

offroad napsal(a):
A poslední

Ahoj normální spárovačkou na dlaždičky, která se dá koupit ve stavebnínách jako prášek, který se ředí s vodou je v různých odstínech, udělal bych to bílou nebo černou. Tomáš

10.2.2006 19:08

pusamasa napsal(a):

10.2.2006 19:50

pusamasa napsal(a):

Terárko pro pogonu Lojzíka ze skříně. Stejně je pořád otevřené. Zářivka narva za lištou a 40W žárovka. Vespod je skleněná vana.Olda

10.2.2006 19:55

pusamasa napsal(a):

Terárko pro 1.2 sceloporus malachiticus. Zářivka repti glo 8 a žárovka 40W. Ještě mi chybí ten 1. Jinak Terezka a Miniterezka. Olda

11.2.2006 20:28

olda napsal(a):
Terárko pro 1.2 sceloporus malachiticus. Zářivka repti glo 8 a žárovka 40W. Ještě mi chybí ten 1. Jinak Terezka a Miniterezka. Olda

Toto je jedna z mých stěn. Teraria mají rozměry kolem 150X80X60

5.3.2006 13:34

pusamasa napsal(a):

tak taky zkusim něco vložit - terárium pro Leiocephalus personatus

5.4.2006 18:54

lizardguru napsal(a):
tak taky zkusim něco vložit - terárium pro Leiocephalus personatus

prdavam sve terarko pro E. guttatu rozmery jsou asi 120x60x60

letosnake

7.4.2006 10:10
letosnake

pusamasa napsal(a):

Tak to je moje pro telescopus fallax...

letosnake

7.4.2006 10:18
letosnake

pusamasa napsal(a):

A to je ona...

letosnake

7.4.2006 10:23
letosnake

pusamasa napsal(a):

...pro Epicrates c.c....

letosnake

7.4.2006 11:18
letosnake

pusamasa napsal(a):

...a tady pro elaphe situla...

letosnake

7.4.2006 11:22
letosnake

pusamasa napsal(a):

...a nakonec terárko mojí guttky...

8.5.2006 18:13

pusamasa napsal(a):

Terárko pro moji užovku červenou

1.6.2006 19:38

klaris napsal(a):
Terárko pro moji užovku červenou

ještě není hotová police. Tom

letosnake

9.8.2006 15:25
letosnake

hrsan napsal(a):

Ahoj, chtěl bych se tě zeptat, jak si udělal tu skvělou zadní stěnu??? Máš fakt hezký terárka...Prosim odpověz...

28.8.2006 14:34

pusamasa napsal(a):

Pro agamy

28.8.2006 20:30

oniel7 napsal(a):
Pro agamy

A toto je moje

27.10.2006 18:04

pusamasa napsal(a):

Staré terárko pro Elaphe obsoleta. Příště dodám nové.
Míra.

Přidejte reakci

Přidat smajlík