pyth
napsal(a):
Robil som to sám a nepleteš sa. Sú to jednotlivé terárka 185 x 85 x 50 cm, spodné dve sú pre samice a sú o 1m dlhšie t.j. 285.
Díkes. Já bych chtěla něco podobného pro želvy, jenže tak zručná nejsem, tak jsem chtěla poprosit o pomoc. Škoda, že nejsi z prahy (asi :-) ) Ale aspoň jsem si ověřila, že se to unese na sobě, i takové délky. No kdybys měl alespoň detailnější fotky nebo plánek, podle kterého jsi to stavěl, byla bych moc ráda, kdybys ho mohl poslat na k.hubickova@seznam.cz.
rik
napsal(a):
fakt super a to je takhle koupený nebo udělaný?
To terárko i stěna je vyráběná na míru pro agamky kočinčinské,ale bydlí tam také rosnice a gekoni obrovský.Dva kameny jsou vyhřívané a má to i mlžiče tak to vypadá jak,když prší v pralese. Má to i kapsy na kladení.Teď jsem nechala vyrobit pro agamky vousatý, tak až bude tak zas pošlu obrázek.
petra m
napsal(a):
To terárko i stěna je vyráběná na míru pro agamky kočinčinské,ale bydlí tam také rosnice a gekoni obrovský.Dva kameny jsou vyhřívané a má to i mlžiče tak to vypadá jak,když prší v pralese. Má to i kapsy na kladení.Teď jsem nechala vyrobit pro agamky vousatý, tak až bude tak zas pošlu obrázek.
a neposlala by jsi mi kontakt nebo odkaz na tu firmu co ti terárko dělala? Je vážně super!
risi
napsal(a):
Tak to je ranec :-)
Ale stálo to za to mám doma ještě jiná zvířátka terárka taky hezká, ale tohle je super.Má to ještě dost kvalitní filtr a odtoky,aby tam nestála voda.Máme to od vánoc a dvě agamky o kterých tvrdili,že budou snášet až za rok včera snesly podruhé. Tak se jim tam asi líbí.
rik
napsal(a):
Jo a jak je to s údržbou?
Nešlo mi otevřít ta ikonka reagovat tak ti odpovídám na tvůj dotaz o kus nahoře.Doma chovám gekončíky noční,agamy vousatý,krajtu královskou,chameleony jemenský,agamu hardůn+ty z toho terárka jak už jsem psala.Latinský názvy bych vymyslela,ale takhle mi to jde líp,tak doufám,že někoho neurazím.
rik
napsal(a):
Máte někdo zkušenosti s terárkama myslím Tera-all maj jen na Burze v edenu, je tam celej stánek, různé rozměry, ve dřevě. Zajímalo by mě jestli jsou i praktický, nebo jen dobře vypadající.
Ahoj Riku,
ty terária znám. Pokud bych je hodnotil, musím hodnotit tři kritéria:
1.) vzhled - velmi pěkné
2.) praktičnost - průměrná (znám i lepší)
3.) cena - vyšší (znám levnější, ale i dražší)
Tyhle dekorativní terária jsou vhodná pro lidi, co chtějí neobvyklou dekoraci do bytu, či kanceláře a co se stavbou, designem a interiérem terária nechtějí zabývat sami a mají dost peněz na to si to terárium koupit. Pro chovatele, co množí zvířata a potřebují více nádrží s možností snadné manipulace a údržby, jsou tyhle terária nevhodná.
© acanthos
napsal(a):
Ahoj Riku,
ty terária znám. Pokud bych je hodnotil, musím hodnotit tři kritéria:
1.) vzhled - velmi pěkné
2.) praktičnost - průměrná (znám i lepší)
3.) cena - vyšší (znám levnější, ale i dražší)
Tyhle dekorativní terária jsou vhodná pro lidi, co chtějí neobvyklou dekoraci do bytu, či kanceláře a co se stavbou, designem a interiérem terária nechtějí zabývat sami a mají dost peněz na to si to terárium koupit. Pro chovatele, co množí zvířata a potřebují více nádrží s možností snadné manipulace a údržby, jsou tyhle terária nevhodná.
díky.... zajímá mě například těsnost dvířek atd....z terárka co mám doma mi posuvnými dvířky zdrhla metrová guttata....také nevím, jestli je snadná údržba. Chtěla bych je pro užovky a nebo pro agamy vousaté.
© acanthos
napsal(a):
Terárium pro Chamaeleo calyptratus
Terárium je docela pěkné, ale zdá se mi být celkem nevhodně umístěné- u okna a ještě k tomu u topení. Ale asi chápu, že při vícero terárkách je problém vměstnat takovéto větší terko na vhodnou pozici. Je to asi praktičtější než dekorativnější terko, ale je to vlastně pro chov lepší:)
eublepharis
napsal(a):
Terárium je docela pěkné, ale zdá se mi být celkem nevhodně umístěné- u okna a ještě k tomu u topení. Ale asi chápu, že při vícero terárkách je problém vměstnat takovéto větší terko na vhodnou pozici. Je to asi praktičtější než dekorativnější terko, ale je to vlastně pro chov lepší:)
on neni u okna proč se vam nelibí
eublepharis
napsal(a):
Reagoval jsem na terárko Mr. Acantoshe a ne na Vaše! Mimochodem to Vaše se mi v celku líbí, je takové přirozenější(až na tu zadní stěnu;). Akorát nevím co v něm chováte, s pozdravem...
taky by mi to mělo napadnoutstěna je skorku a chovam UŽOVKU ČERVENOU s těch příspěvků se mi líbí jen to tropicky terarko a stema agamama
jinak všechny BLE
mack
napsal(a):
zdary acanthosi,moh bys mi napsat co to ams za kytku v tom terarku pro chamiky?a co vyzaduje(substrat,hnojeni,zavlaha,..)?dik moc Mack
Docela mě těší, že to není poznat na první pohled, ale jedná se o umělou kytku. Skutečná živá rostlina podobnéhu tvaru by v tom teráriu s chamíkem neprosperovala.
monte
napsal(a):
Vypadá dobře. Jakk je dělána zadní stěna?
Dekuji ! Nejdrive jsem cele terarko natrel tekutou lepenkou, a pak jsem na stetec vzdy strikl kouli montazni peny a pak to flakl na zed. :-) Nakonec jsem to ponatiral Balakrylem. Do dna jsem vyrezal diru a do ni zapustil velky lavor, at ma bazenek a at to moc nevycniva. Ta pena drzi skvele. Muj hroznys ma 190 cm a v klidu se po stene plazi.
usbiker
napsal(a):
Dekuji ! Nejdrive jsem cele terarko natrel tekutou lepenkou, a pak jsem na stetec vzdy strikl kouli montazni peny a pak to flakl na zed. :-) Nakonec jsem to ponatiral Balakrylem. Do dna jsem vyrezal diru a do ni zapustil velky lavor, at ma bazenek a at to moc nevycniva. Ta pena drzi skvele. Muj hroznys ma 190 cm a v klidu se po stene plazi.
Co je myšleno tekutou lepenkou?
monte
napsal(a):
Co je myšleno tekutou lepenkou?
Jak jsem se zminil, terarium je vyrobeno ze zabudovane skrine na chodbe, to znamena, ze drevene byly jen dvere a jinak je to primo na zdi. Proto jsem shanel nejaky dobry material, ktery nepropusti vlhkost sousedovi do kuchyne. :-))) Chodil jsem asi pul dne po Baumaxu a hledal neco, s cim se da dobre pracovat. Premyslel jsem na zahradni folii, ale ta by se musela nastrihavat a lepit a pokud bych ji nekdy prorazil, musel bych nejspise cele terarko vybourat a opravit. Pak jsem premyslel jeste o linoelu a jinych materialech, ale postupne jsem je vsechny zavrhoval. Nakonec jsem nasel tu "tekutou lepenku". Je to v kyblu, je tam prasek (asi neco jako cement) a nejaka tekuta bila hmota (mozna nejake lepidlo), v tom se nevyznam. Dulezite je, ze po namichani 3:1 se to natre na stenu stetcem nebo valeckem, a po zaschnuti to vytvori vrstvu pruzne lepenky, taky to ucpe drobne skviry a nedostane se pres to nic.Natiraji se dve az tri vrstvy, pouziva se to i na nadrze s pitnou vodou, takze to neni zdravi skodlive. To je tak vsechno. Prodavaji se dve baleni, mi na to me terarium o rozmerech 200x 80x80 stacilo to mensi, natrel jsem komplet vsechno krome skla :-))) ve trch vrstvach a malinko mi jeste zbylo. Stalo to v Baumaxu 560 kc, ale jsem fakt spokojeny. No a pak jsem to jen natrel Balakrylem. Nejvice to asi testuji na Regiuskach, ktere potrebuji relativni vlhkost ze vsech mych plazu asi nejvetsi a jsem spokojen.
usbiker
napsal(a):
Jak jsem se zminil, terarium je vyrobeno ze zabudovane skrine na chodbe, to znamena, ze drevene byly jen dvere a jinak je to primo na zdi. Proto jsem shanel nejaky dobry material, ktery nepropusti vlhkost sousedovi do kuchyne. :-))) Chodil jsem asi pul dne po Baumaxu a hledal neco, s cim se da dobre pracovat. Premyslel jsem na zahradni folii, ale ta by se musela nastrihavat a lepit a pokud bych ji nekdy prorazil, musel bych nejspise cele terarko vybourat a opravit. Pak jsem premyslel jeste o linoelu a jinych materialech, ale postupne jsem je vsechny zavrhoval. Nakonec jsem nasel tu "tekutou lepenku". Je to v kyblu, je tam prasek (asi neco jako cement) a nejaka tekuta bila hmota (mozna nejake lepidlo), v tom se nevyznam. Dulezite je, ze po namichani 3:1 se to natre na stenu stetcem nebo valeckem, a po zaschnuti to vytvori vrstvu pruzne lepenky, taky to ucpe drobne skviry a nedostane se pres to nic.Natiraji se dve az tri vrstvy, pouziva se to i na nadrze s pitnou vodou, takze to neni zdravi skodlive. To je tak vsechno. Prodavaji se dve baleni, mi na to me terarium o rozmerech 200x 80x80 stacilo to mensi, natrel jsem komplet vsechno krome skla :-))) ve trch vrstvach a malinko mi jeste zbylo. Stalo to v Baumaxu 560 kc, ale jsem fakt spokojeny. No a pak jsem to jen natrel Balakrylem. Nejvice to asi testuji na Regiuskach, ktere potrebuji relativni vlhkost ze vsech mych plazu asi nejvetsi a jsem spokojen.
provizorka
monte
napsal(a):
Zabydleno
Zdravím Monte, líbí se mi tvoje terárko a chystám se na něco podobnýho. Tři takový nad sebou. Zajímalo by mě, jestli to lamino nenasaje vlhkost zvlášť z podkladu, trusu atd.? Měl bych ho taky pro mauruse a A. dumerili,takže vlhkost do 80 %. Zatím mám terárka celoskleněný a tak s tím nemám zkušenost. Proto jsem chtěl udělat bednu z lamina a do ní vlepit jakoby skleněnou vanu 10cm vysokou, kvůli té vlhkosti. Kdyby to fungovalo bez toho skla navíc, ušetřilo by to dost práce a peněz. Dík barbat
regie
napsal(a):
máš moc pěkný terárka mohla bych taky poprosit o ten návod na zadní stěnu?díky
Pro Regii a Miso :
Zadni stena pro hroznyse byla jednoducha, to jsem jen zkousel ruzne varianty, a jsou to kusy polystyrenu ruznych velikosti a tvaru nalepenych na polystyrenove desce a natrene Balakrylem. Nedoporucuji pro jestery, je to mekke a drapy by to lehce poskodily.
Ve druhem terarku pro regiusky je zaklad zadni steny z obycejneho mekkeho kraliciho pletiva asi tak 1x vetsiho nez je zadni stena teraria, na pletivo jsem natahl tu nejlevnejsi savou latkou z galanterie, pak jsem to nasoukal do terarka a vytvaroval podle potreby a nakonec cele natrel asi ve trech vrstvach Polyesterem. Je to tekuty laminat, ktery se micha z urychlovacem a vytvrzovacem. (lepi se tim i kanoe, atd.) takze je to lehounke a pevne. Kraje a diry jsem vystrikal montazni penou, orezal a natrel opet Balakrylem. Je treba byt dusledny a nechat tak dva tri dny terarko bez obsazeni a v provoznich podminkach, protoze mne se trikrat stalo, ze si ta montazni pena asi vlivem teplot anebo vlhkosti jeste sedla a vytvorila male skviry, ktere vsak stacily mym regiuskam aby se protahly dozadu za skalu a cele jsem to musel bourat. Tak je pak teda jeste dobre ty skviry vysparovat nejakym tmelem. Cela skala o rozmerech 260x70 a hlobka muze byt misty asi 40cm me vysla na cca 700 Kc. (delka je 260 protoze je to v kuse i kolem bocnich sten. Zadni stena ma 120 cm.) Tak to je asi vse...:-))) At se dari !!!
usbiker
napsal(a):
Pro Regii a Miso :
Zadni stena pro hroznyse byla jednoducha, to jsem jen zkousel ruzne varianty, a jsou to kusy polystyrenu ruznych velikosti a tvaru nalepenych na polystyrenove desce a natrene Balakrylem. Nedoporucuji pro jestery, je to mekke a drapy by to lehce poskodily.
Ve druhem terarku pro regiusky je zaklad zadni steny z obycejneho mekkeho kraliciho pletiva asi tak 1x vetsiho nez je zadni stena teraria, na pletivo jsem natahl tu nejlevnejsi savou latkou z galanterie, pak jsem to nasoukal do terarka a vytvaroval podle potreby a nakonec cele natrel asi ve trech vrstvach Polyesterem. Je to tekuty laminat, ktery se micha z urychlovacem a vytvrzovacem. (lepi se tim i kanoe, atd.) takze je to lehounke a pevne. Kraje a diry jsem vystrikal montazni penou, orezal a natrel opet Balakrylem. Je treba byt dusledny a nechat tak dva tri dny terarko bez obsazeni a v provoznich podminkach, protoze mne se trikrat stalo, ze si ta montazni pena asi vlivem teplot anebo vlhkosti jeste sedla a vytvorila male skviry, ktere vsak stacily mym regiuskam aby se protahly dozadu za skalu a cele jsem to musel bourat. Tak je pak teda jeste dobre ty skviry vysparovat nejakym tmelem. Cela skala o rozmerech 260x70 a hlobka muze byt misty asi 40cm me vysla na cca 700 Kc. (delka je 260 protoze je to v kuse i kolem bocnich sten. Zadni stena ma 120 cm.) Tak to je asi vse...:-))) At se dari !!!
dík moc je to fakt moc hezký ještě jsem se dívala že tam máš nějak zabudovanej bazének nebo to tak jen vypadá?a jaké jsou rozměry tvého terka pro regiusky? dík
regie
napsal(a):
dík moc je to fakt moc hezký ještě jsem se dívala že tam máš nějak zabudovanej bazének nebo to tak jen vypadá?a jaké jsou rozměry tvého terka pro regiusky? dík
Rozmery jsou 120x70x70. A ano, uz pri vytvareni skaly jsem tam zabudoval obycejny modry lavor o prumeru asi 40 cm a vysce tak 20 cm a kolem dokola jsem jej objel montazni penou a po zaschnuti orezal tak zhruba do tvaru kamenu. Docela rady se v nem rochnaji, obzvlaste pred svlekanim.
usbiker
napsal(a):
Rozmery jsou 120x70x70. A ano, uz pri vytvareni skaly jsem tam zabudoval obycejny modry lavor o prumeru asi 40 cm a vysce tak 20 cm a kolem dokola jsem jej objel montazni penou a po zaschnuti orezal tak zhruba do tvaru kamenu. Docela rady se v nem rochnaji, obzvlaste pred svlekanim.
Este nieco, ten Balakryl je co, farba? Lebo ked ste tu latku natreli tou živicou, bola priesvitna a leskla, a ten Balakryl vytvoril dojem skaly? Alebo sa mylim? Ako je to s odtienmi a tienovaním tej skaly (farby)? A aky druh Balakrylu ste použili?; nezačne po čase odpadáváť? Este nieco, to dno je teda montazna (PU) pena natrena balakrylom? Ja by som to chcel pre jastery, takze dat nato asi este vrstvy tej zivice, nie. Nezoškrabu tu farbu? A kedze je vodou rieditelna, da sa pouzit aj pod vodou (vodopadiky a tak)?;alebo v dost vlhkych terariach? dik
Miso
miso
napsal(a):
Este nieco, ten Balakryl je co, farba? Lebo ked ste tu latku natreli tou živicou, bola priesvitna a leskla, a ten Balakryl vytvoril dojem skaly? Alebo sa mylim? Ako je to s odtienmi a tienovaním tej skaly (farby)? A aky druh Balakrylu ste použili?; nezačne po čase odpadáváť? Este nieco, to dno je teda montazna (PU) pena natrena balakrylom? Ja by som to chcel pre jastery, takze dat nato asi este vrstvy tej zivice, nie. Nezoškrabu tu farbu? A kedze je vodou rieditelna, da sa pouzit aj pod vodou (vodopadiky a tak)?;alebo v dost vlhkych terariach? dik
Miso
Omlouvam se, dlouho jsem tu nebyl.
Takze ano, Balakryl je barva, kterou jsem pak tu skalu natrel. Ta zivice prusvitna nebyla, teda byla, ale je natrena na latce, ktera muze mit ruznou barvu a ja mel tmave modrou. Balakryl jsem koupil tmave sedy, modry a bily a namichal jsem si ruzne odstiny. Balakrylu jsou dva druhy: lesk a mat. Bilou jsem mel urcite mat ale jedna z tech dvou zbylych byla lesk, ale po namichani nebyl poznat rozdil. Neni primo napsano ze se da pouzit do pitnych nadrzi, ale je na nem ze je zdravi neskodlivy a pouziva se i na detske hracky a prodavacka me ujistila,ze po zaschnuti nebude voda stekajici po fontane natrene Balakrylem zdravi skodliva. Jestli bude odpadavat to nevim. Asi zalezi na tom, kolik vrstev tam bude. Ja mam tri vrstvy a zatim v poho. Mam to asi mesic, voda steka a nesetrela mi to a hadi pili a ziji.
To dno je z montazni polyuretanove peny, taktez natrene tou samou barvou. Ale kazdopadne bych doporucoval to necim zatvrdit. Bud nejakym tvrdym lakem, anebo tou zivici. Jinak by to jesterum asi moc dlouho nevydrzelo. I ja to budu muset jeste necim pretrit, protoze mi to okusuji potkani, jak hledaji kudy zdrhnout. :-) Vlhkost v terarku mam stale kolem 90 procent a jak jsem rekl - vodopad taky. Navic jsem tam pridal na spinacky mlhovac a nepozoruji zadne nabobtnani nebo loupani. Prodavaji se i ruzne tvrde laky, to je pak stoprocentni. Jen fakt nevim, jestli to vydrzi u jesteru...budu rad, kdyz sem pak pridas fotku sveho vytvoru a napises jak to funguje. Mej se a hodne uspechu ! Radim
barbat
napsal(a):
Zdravím Monte, líbí se mi tvoje terárko a chystám se na něco podobnýho. Tři takový nad sebou. Zajímalo by mě, jestli to lamino nenasaje vlhkost zvlášť z podkladu, trusu atd.? Měl bych ho taky pro mauruse a A. dumerili,takže vlhkost do 80 %. Zatím mám terárka celoskleněný a tak s tím nemám zkušenost. Proto jsem chtěl udělat bednu z lamina a do ní vlepit jakoby skleněnou vanu 10cm vysokou, kvůli té vlhkosti. Kdyby to fungovalo bez toho skla navíc, ušetřilo by to dost práce a peněz. Dík barbat
Zdar Barbate
Jednotlivé spoje laminodesek překrývám silikonem z tuby - vymáčknout housenku a přejet třeba prstem :). Co se týká vlastní plochy desek, tak pokud používáš nové, nepoškrábané desky, je navařená folie voděodolná. Jako hlavní výhody lamino terárií vidím jednoduchou konstrukci, kterou zvládne s lehkou dopomocí truhláře každý i doma, možnost bezproblémového umísťování dekorací a elektroinstalace - stačí vrták a dva, tři šrouby, a v neposlední řadě i možnost rozebrání a opětovného složení v případě přestavby nebo třeba stěhování. Jinak terária nelepím, jen je svrtám na kolíky a stahuju je takzvanými konfirmaty - šrouby na spojování nábytku.
usbiker
napsal(a):
Konecne dodelane terarko pro regiusky. Trikrat zbourane a trikrat postavene, ponevac si vzdy nasly diru, kde se tesar utnul a zalezly za skalu...potvory. :-)
Pěkné......
Co se týká zalézání za skálu - zkus vzít PU pěnu a volné prostory lehce vypěnit. i když bude v dekoraci díra, nebudou mít kam zalézt.
pusamasa
napsal(a):
ZDE POSLETE FOTO SVEHO TERARIA
Díky vašim nápadům v téhle diskusi a v jiných tady jsem stvořila apartmánek pro malého gekončíka - zatím je tam jeden den, přes den nevylez z kokosu nahoře ve stínu, tak nevim jestli mu nevadí ta žárovka - svítí docela po celé ploše, nebo je zatím jenom tak vystrašený. V noci chodil všude - byly vidět stopy v písku.
botchi
napsal(a):
Tvoje terárko je moc pěkný a na okrasu paráda jen ten žebříček mi nepadl do oka.....na mobil to je dost slušná fotka-kdyby jsi to neřek/la tak to nepoznám....
no jo, ten jsem někde viděla u želvy - já hned musím vyzkoušet každou blbinku - on ten gekončík po něm asi nepoleze. Je tam i keramická muchomůka, ale ta není na fotce vidět
hanafi
napsal(a):
Co to máte někteří za stříbrné lišty pro posuv skla, např. Věra. Já jsem sehnala jenom ty černé umělohmotné. A dají se sehnat nějaké stříbrné nebo nerezové mřížky na větrání, nebo podobný děrovaný plech?
Větrací mřížky najdeš na internetu jmenují se tahokov,ale prodává je dost málo firem které je prodávají.
hanafi
napsal(a):
Co to máte někteří za stříbrné lišty pro posuv skla, např. Věra. Já jsem sehnala jenom ty černé umělohmotné. A dají se sehnat nějaké stříbrné nebo nerezové mřížky na větrání, nebo podobný děrovaný plech?
Nazdar Hanafi, ten perforovanej plech je normálně na nějakým filtru z auta. Nevim co je to zač, ale táta mi vždy nějakej obstará. Má kruhové díry r= cca 0,5 cm. Docela mi vyhovuje
pusamasa
napsal(a):
Terarium pro Testudo graeca ibera, 80x50x50
cyborgx
napsal(a):
Terarium u Tmavky:
Ahoj Cyborqxy.Projizdim tak ty fotky a zaujalo me tve terarko pro tmavku...!!!!Chtel bych se te zeptat kde a za kolik se to da poridit nebo slozit?????????
Mam hroznu kral kolem 180cm a baracek co ma mu je maly,chci pro nej neco vetsiho...
.Diky za odpoved,budu rad!!!Mario
cijoml
napsal(a):
Terarium pro Testudo graeca ibera, 80x50x50
Anolis porcatus
hanafi
napsal(a):
Díky vašim nápadům v téhle diskusi a v jiných tady jsem stvořila apartmánek pro malého gekončíka - zatím je tam jeden den, přes den nevylez z kokosu nahoře ve stínu, tak nevim jestli mu nevadí ta žárovka - svítí docela po celé ploše, nebo je zatím jenom tak vystrašený. V noci chodil všude - byly vidět stopy v písku.
Naopak,já si myslím, že ten nápad s tím žebříkem je vynikající.Působí to na mě jako nějaká opuštěná část dolu
hanafi
napsal(a):
Při vší úctě k dobrému úmyslu, tohle terárko je příšerný kýč ! Přírodu to nepřipomíná ani při největší dávce fantazie. Je to atentát na estetiku chovu (nový termín). Omlouvám se za upřímnost a přeju krásné teraristické dozrávání s chovatelskými úspěchy. Dobrý chovatel dokáže uspokojit svého chovance i v krabici od bot, stejně jako špatný umí utýrat zvíře v terárku za desetitisíce. Hodně zdaru.
Uživatel s deaktivovaným účtem

pusamasa
napsal(a):
150x50x40, E. guttata
Uživatel s deaktivovaným účtem

pusamasa
napsal(a):
35x25x30, puvodne "okrasny", ale nastehoval se mi tam nejakej pokoutnik, tak ho krmim.
pusamasa
napsal(a):
stavba nového terárka, ještě zbývá na montovat postranní větrací mřížku, nahoru vyvrtat větrací otvory s větrákem a dobetonovat vodopád s nádrží
pusamasa
napsal(a):
to je moje
Terárko 50x50x50 na mladý hroznýše. Stěny jsou polepený akátovou kůrou, větve z jilmu (tmavší), pokroucené větve jsouz břečťanu (suchý), na dně je bukové listí
azu
napsal(a):
stavba nového terárka, ještě zbývá na montovat postranní větrací mřížku, nahoru vyvrtat větrací otvory s větrákem a dobetonovat vodopád s nádrží
Terarko pre horske druhy chamikov 80x40x150(v* h* š)
botchi
napsal(a):
pěkný kolik chamíků a jaký tam máš???
Toto je moje pracovna
pusamasa
napsal(a):
tu je moje..ešte nedokončené..ale aj to bude
pusamasa
napsal(a):
takto jsem předělala v obýváku starou stěnu,nahoře "bydlí" krajta kobercová,dole krajta skvrnitá..
jindra
napsal(a):
takto jsem předělala v obýváku starou stěnu,nahoře "bydlí" krajta kobercová,dole krajta skvrnitá..
zde bydlí elaphe guttata!
pusamasa
napsal(a):
Naše terárko pro chamíka, domácí výroba. v/š/h 120/200/40
Budu rád za názor, co by se dalo vylepšit
minomino
napsal(a):
Rozmery su skvele. Jedine co sa mi nepaci je farba steny. Chcelo by to mozno zeleny alebo aspon hnedy odtien.
mé
grassel ii
napsal(a):
rohové v druhé řadě na sobě
Poradte mi jak mám zadělat díry na zadní stěně mezi kamenama.Přemejšlel jsem na tom že mezi to naštříkám montážní pěnu a posypu pískem,nebo nějakým lepidlem to namažu a posypu pískem.Nevim co bude lepší jsou právě mezi tím velké diry a někde je vidět i silikon.Dík
offroad
napsal(a):
Poradte mi jak mám zadělat díry na zadní stěně mezi kamenama.Přemejšlel jsem na tom že mezi to naštříkám montážní pěnu a posypu pískem,nebo nějakým lepidlem to namažu a posypu pískem.Nevim co bude lepší jsou právě mezi tím velké diry a někde je vidět i silikon.Dík
Eště jedna
pusamasa
napsal(a):
Terárko pro pogonu Lojzíka ze skříně. Stejně je pořád otevřené. Zářivka narva za lištou a 40W žárovka. Vespod je skleněná vana.Olda
pusamasa
napsal(a):
Terárko pro 1.2 sceloporus malachiticus. Zářivka repti glo 8 a žárovka 40W. Ještě mi chybí ten 1. Jinak Terezka a Miniterezka. Olda
olda
napsal(a):
Terárko pro 1.2 sceloporus malachiticus. Zářivka repti glo 8 a žárovka 40W. Ještě mi chybí ten 1. Jinak Terezka a Miniterezka. Olda
Toto je jedna z mých stěn. Teraria mají rozměry kolem 150X80X60
pusamasa
napsal(a):
tak taky zkusim něco vložit - terárium pro Leiocephalus personatus
lizardguru
napsal(a):
tak taky zkusim něco vložit - terárium pro Leiocephalus personatus
prdavam sve terarko pro E. guttatu rozmery jsou asi 120x60x60
letosnake

pusamasa
napsal(a):
Tak to je moje pro telescopus fallax...
letosnake

letosnake

pusamasa
napsal(a):
...pro Epicrates c.c....
letosnake

pusamasa
napsal(a):
...a tady pro elaphe situla...
letosnake

pusamasa
napsal(a):
...a nakonec terárko mojí guttky...
pusamasa
napsal(a):
Terárko pro moji užovku červenou
klaris
napsal(a):
Terárko pro moji užovku červenou
ještě není hotová police. Tom
letosnake

hrsan
napsal(a):
Ahoj, chtěl bych se tě zeptat, jak si udělal tu skvělou zadní stěnu??? Máš fakt hezký terárka...Prosim odpověz...
pusamasa
napsal(a):
Staré terárko pro Elaphe obsoleta. Příště dodám nové.
Míra.