ursus
napsal(a):
?ndfyjngky.n - jen neco zkousim pardon
tak tady..1.1 basiliscus vittatus
ursus
napsal(a):
Co takhle sem davat foto jakychkoliv terarii + jejich obyvatel + informace o nich.... At je tu zase nejake to obrazkove tema...
Tak tady dávám porovnání jak to vypadalo u Hadičky doma dříve a jak teď. Chudinka,jak se trápila...
ursus
napsal(a):
Co takhle sem davat foto jakychkoliv terarii + jejich obyvatel + informace o nich.... At je tu zase nejake to obrazkove tema...
A takhle to vypadá dnes...
ursus
napsal(a):
TO MA BYT VSE ???!! Tak lidi koukejte sem dat neco dalsiho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!# 02## 02#
moje terária - 4x velká 80d x 50h x 40v , 4x malá 40h x 50h x 40v , fotka je starší teď používám jako substrát bukové štěpky , kytky jsou umělé , v těchto teráriích chovám L.t.sinaloe , L.pyr.pyromelana, L.alt.blairi , El. helena , Eubl. macularius . Další foto na www.utu.websnadno.cz
utu
napsal(a):
moje terária - 4x velká 80d x 50h x 40v , 4x malá 40h x 50h x 40v , fotka je starší teď používám jako substrát bukové štěpky , kytky jsou umělé , v těchto teráriích chovám L.t.sinaloe , L.pyr.pyromelana, L.alt.blairi , El. helena , Eubl. macularius . Další foto na www.utu.websnadno.cz
Tak kdyz sem toto tema zalozil tak taky pridavam.... I kdyz trochu pozde ale prece.
stojan: v hornim terarku (100x70x50) moji dva nejmensi dospeli constrictori (neco prs 2 m) | v prostrednim terarku (100x50x50) Elephe guttata snow - chovna skupina 1.2 | a v tom dolnim (100x50x100) jemenaci - samice je asi brezi tak mi drzte
ursus
napsal(a):
Tak kdyz sem toto tema zalozil tak taky pridavam.... I kdyz trochu pozde ale prece.
stojan: v hornim terarku (100x70x50) moji dva nejmensi dospeli constrictori (neco prs 2 m) | v prostrednim terarku (100x50x50) Elephe guttata snow - chovna skupina 1.2 | a v tom dolnim (100x50x100) jemenaci - samice je asi brezi tak mi drzte
Detail terarka snowek...
ursus
napsal(a):
Detail terarka snowek...
A jeste jedno, at se to tu trochu plni Terarko pro moje posledni dva, zbyle odchovance boa constrictor (asi si je uz necham chudakyy
) - 80x40x40.
ursus
napsal(a):
A jeste jedno, at se to tu trochu plni Terarko pro moje posledni dva, zbyle odchovance boa constrictor (asi si je uz necham chudakyy
) - 80x40x40.
A jeste mi to neda a dam sem jejich foto.
Podle me samec asi 6 mesicu cca nad 60 cm (dnes) - foto je uz postarsi...)
ursus
napsal(a):
A jeste mi to neda a dam sem jejich foto.
Podle me samec asi 6 mesicu cca nad 60 cm (dnes) - foto je uz postarsi...)
A fakt uz posledni (dneska) .
Opet podle me samice asi 6 mesicu cca 80 cm (dnes) - foto je uz postarsi...
Ps: zejtra ju blejsknu, aby byla videt jeji aktualni velikost
ursus
napsal(a):
Python regius /Krajta královská/ - terárium mého mazlíčka
více viz následující odkaz : http://www.akvarko.cz/terarium.php?nadrz=2306
ursus
napsal(a):
Moc pekna regiuska... Samec ? Samice?
jedna se o samici 14-ti mesicni, 80cm
blesk
napsal(a):
Python regius /Krajta královská/ - terárium mého mazlíčka
více viz následující odkaz : http://www.akvarko.cz/terarium.php?nadrz=2306
samice U.henkeli
sadra