Uzovka nebo nejaky podobny had do 1m

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.11.2007 14:12

Cau, neznate nejaky uzovkovity do 1m v dospelosti?
Budu rad i za foto a jine blizsi informace, diky .

27.11.2007 14:47

tymoty napsal(a):

Tak je ich viac. Do metra, niečo nad 1m. NApr. Elaphe-Euprepiophis mandarina- cca 16 000,-Kč, Elaphe- Oreophis porphyracea coxi-cca 20 000,-Kč, E.situla-5 000,-Kč , všetko za 1.1.
No su to hady ktore nie su úplne vhodne začiatočnikom.

27.11.2007 15:05

australia gekony napsal(a):
Tak je ich viac. Do metra, niečo nad 1m. NApr. Elaphe-Euprepiophis mandarina- cca 16 000,-Kč, Elaphe- Oreophis porphyracea coxi-cca 20 000,-Kč, E.situla-5 000,-Kč , všetko za 1.1.
No su to hady ktore nie su úplne vhodne začiatočnikom.

a co tak nejaku mensiu koralovku?

27.11.2007 16:44

tymoty napsal(a):

No možná bych zkusil Elaphe bimaculata, ty mají kolem metru ¨, případně něco málo přes.A cena je v řádech stokorun za kus.

1.12.2007 08:35

lukasek napsal(a):
No možná bych zkusil Elaphe bimaculata, ty mají kolem metru ¨, případně něco málo přes.A cena je v řádech stokorun za kus.

jo korálovka by šla do toho metru i do ty ceny ale mají problém s krmením ty korálovky tak bych si ji radši na začátek nekupoval.Ale ten před tebou jak říkal užovka levhartí to je ta situla tak 5 000 to je velice přehnaný, znám a mužu sehnat za 1000 kč.Ale ja bych si sejně pořídil na začátek elaphe guttatu (užovku červenou),která má sice tak 150cm ale je levná terarium potřebuje malé je nenáročná .No kdyžtak mi pošli tvé icq nebo skype jestli chces poradit podrobněji,jakyho hada

moji hadi

1.12.2007 08:38

vedris napsal(a):
jo korálovka by šla do toho metru i do ty ceny ale mají problém s krmením ty korálovky tak bych si ji radši na začátek nekupoval.Ale ten před tebou jak říkal užovka levhartí to je ta situla tak 5 000 to je velice přehnaný, znám a mužu sehnat za 1000 kč.Ale ja bych si sejně pořídil na začátek elaphe guttatu (užovku červenou),která má sice tak 150cm ale je levná terarium potřebuje malé je nenáročná .No kdyžtak mi pošli tvé icq nebo skype jestli chces poradit podrobněji,jakyho hada

moji hadi

Má korálovka

1.12.2007 08:39

vedris napsal(a):
Má korálovka

moje guttata

1.12.2007 08:55

vedris napsal(a):
moje guttata

toto je užovka x korálovka

1.12.2007 09:16

vedris napsal(a):

moji hadi

Ja uz mam dva a pul roku gutku, ale premyslel jsem o nejakem dalsim, ale nemam dostatek mista, tak jsem chtel nejakeho mensiho nebo nejakeho co nepotrebuje velke tera. Jo a s koralvkou uz mam taky zkusenost, pred sesti nebo sedmi lety jsem si koupil mlade, nechtela zrat a bohuzel uhynula. Byla to zacatecnicka chyba, ted uz jsem zkusenejsi

1.12.2007 15:08

vedris napsal(a):

moji hadi

Keď si pozorne prečitaš tak situla za 1.1, odchov. No a za dospele, v dobrom stave! Tie za 1000,-Kč mu pojdu papa veľmi rychlo!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík