morty1
napsal(a):
Vkládejze sem prosim Vaše nové přirustky z burzy Ladvi 1.12
neni to sice z Ládví 1.12. ale je to z ládví 3.11.
1.0 paroedura pictus
bazilisek
napsal(a):
je to gekon madagaskarský (Paroedura pictus)
je mu asi měsíc a vypadá to na samečka..mám ho od supr chovatele-www.terarko.com
Dendrobates auratus- blue
petersveter
napsal(a):
Neurergus kaiseri
ještě já chelorrhina polyphemus comfluens 1.0
bazilisek
napsal(a):
ještě já chelorrhina polyphemus comfluens 1.0
E.mandarinus
bazilisek
napsal(a):
1.0 basiliscus vittatus
teda Petre to koukam jak ses vybavil..moc pekny..mrk sem na tvy stranky...dobry
ten brouk je o 2cm vetsi nez ta moje potvurka
pridavam jeste pohled vic ze strany
japa
napsal(a):
teda Petre to koukam jak ses vybavil..moc pekny..mrk sem na tvy stranky...dobry
ten brouk je o 2cm vetsi nez ta moje potvurka
pridavam jeste pohled vic ze strany
fakt??tak to je dobrý co řikáš na stránky??
jinak no ted pojedu na smíchov tak doufám že si něco přivezu
co potřebujou k chovu tyhle žáby??se mi začala nějak líbyt
bazilisek
napsal(a):
fakt??tak to je dobrý co řikáš na stránky??
jinak no ted pojedu na smíchov tak doufám že si něco přivezu
co potřebujou k chovu tyhle žáby??se mi začala nějak líbyt
stranky mas super..makej na tom a budou jeste lepsi podminky pro chov v cestine sem nasel tady: http://www.zooexotic.cz/ozviratech/ ceratophrys_ornata.html
(maz mezery)
akorat tam maji nekolik chyb
1. tyhle zaby muzou mit vic jak 15cm
2. 80-90% vlhkost je blbina mela by byt 60-70%
3.vsichni doporucuji chovat na kokosovym vlakne(ja mam teda tu specialni raselinu
tak sem zvedavej jak v tom pojede
4.potrebujes nocni zarovku a k tomu nejspis i termostat
5.z pinzety krmis jen v pripade ze mas moc vekly terko(jako ja)..jinak si zaba lovi sama
jinak forum o tlustejch zabach je tady(plno fotek, informaci a lidi co radi a kvalitne poradej) http://fatfrogs.7.forumer.com/viewforum.php?f=3
podminky chovu v aj.: http://www.amphibiancare.com/frogs/ caresheets/hornedfrog.html
moje terko vypada takhle:
japa
napsal(a):
stranky mas super..makej na tom a budou jeste lepsi podminky pro chov v cestine sem nasel tady: http://www.zooexotic.cz/ozviratech/ ceratophrys_ornata.html
(maz mezery)
akorat tam maji nekolik chyb
1. tyhle zaby muzou mit vic jak 15cm
2. 80-90% vlhkost je blbina mela by byt 60-70%
3.vsichni doporucuji chovat na kokosovym vlakne(ja mam teda tu specialni raselinu
tak sem zvedavej jak v tom pojede
4.potrebujes nocni zarovku a k tomu nejspis i termostat
5.z pinzety krmis jen v pripade ze mas moc vekly terko(jako ja)..jinak si zaba lovi sama
jinak forum o tlustejch zabach je tady(plno fotek, informaci a lidi co radi a kvalitne poradej) http://fatfrogs.7.forumer.com/viewforum.php?f=3
podminky chovu v aj.: http://www.amphibiancare.com/frogs/ caresheets/hornedfrog.html
moje terko vypada takhle:
jo jeste sem zapomel...nadoba na vodu(samozrejne zmekcena a zbavena chloru a jinech spatnejch veci) je dulezita (i kdyz nektery zaby ji nevyuzivaj)
mela by byt k disozici...dostatecne velka, ale ne moc hluboka, nejsou to dobry plavci
obecne se rika ze by voda mela byt po tlamu
japa
napsal(a):
jo jeste sem zapomel...nadoba na vodu(samozrejne zmekcena a zbavena chloru a jinech spatnejch veci) je dulezita (i kdyz nektery zaby ji nevyuzivaj)
mela by byt k disozici...dostatecne velka, ale ne moc hluboka, nejsou to dobry plavci
obecne se rika ze by voda mela byt po tlamu
jo díkes..a kolik taková žába stojíjinak co máš ještě doma...?
bazilisek
napsal(a):
jo díkes..a kolik taková žába stojíjinak co máš ještě doma...?
jinak čakám baziliščata no..moje březí samice 0.1 basiliscus vittatus
bazilisek
napsal(a):
jinak čakám baziliščata no..moje březí samice 0.1 basiliscus vittatus
super tak to drzim palce...neni to nejlevnejsi zaba..Ornata tu co mam ja stala na burze 990,- potom maji jeste ceratophrys cranwelli okolo 600,-
..jinak chovam jeste kocku vesnickou s jednou vodni rostlinou sem si minulou burzu prinesl vodniho sneka a pak uz snad jedine roztoce
japa
napsal(a):
super tak to drzim palce...neni to nejlevnejsi zaba..Ornata tu co mam ja stala na burze 990,- potom maji jeste ceratophrys cranwelli okolo 600,-
..jinak chovam jeste kocku vesnickou s jednou vodni rostlinou sem si minulou burzu prinesl vodniho sneka a pak uz snad jedine roztoce
hmm..to je dobrýto já mám...1.1 basiliscus vittatus(bazilišek páskovaný),1.0 Pogona vitticeps(agama vousatá),1.0 paroedura pictus(gekon madagaskarský) a chci chameleona jemenského..a možná tu žábu
bazilisek
napsal(a):
hmm..to je dobrýto já mám...1.1 basiliscus vittatus(bazilišek páskovaný),1.0 Pogona vitticeps(agama vousatá),1.0 paroedura pictus(gekon madagaskarský) a chci chameleona jemenského..a možná tu žábu
Ahoj, já mam C. cranwelli a je to uplně v pohodě, mam teda albína, je to samec (v noci kváká - zvuk jako hodně dlouho nepromazaný dveře) a leží v mechu (rašeliník), udělal si tam takovou jámu, ve který se válí celý měsíce, jednou denně lehce porosim a bere mi i odrostlý mláďata myší. Nijak nesvítim, za dně má tak centimetr, dva vody a žabák prosperuje perfektně. Toť moje zkušenost, Terka
hekate
napsal(a):
Ahoj, já mam C. cranwelli a je to uplně v pohodě, mam teda albína, je to samec (v noci kváká - zvuk jako hodně dlouho nepromazaný dveře) a leží v mechu (rašeliník), udělal si tam takovou jámu, ve který se válí celý měsíce, jednou denně lehce porosim a bere mi i odrostlý mláďata myší. Nijak nesvítim, za dně má tak centimetr, dva vody a žabák prosperuje perfektně. Toť moje zkušenost, Terka
Ještě si dovolím přidat fotku shora... ona je chudák tak ošklivá, až je krásná
bazilisek
napsal(a):
no to mi je jasný...a teda fakt smrděj jo???to by mě matka hnala
jasny ze prezivaji i v ne uplne idealnich podminkach...ja se snazim aby mel co nejvetsi konfort(+/-26stupnu C pres den a 20 v noci).. takze se bez casovyho spinace a nocni zarovky neobejdu..kvuli rostlinam mam jeste zarivku ktera mi ted sviti 9 hodin denne..nadobka na vodu jim slouzi jako zachod a mela by se menit casto..nejen kvuli potlaceni smradu, ale i proto ze tyhle zaby maji dost citlivou pokozku