tak přinášim odkaz na moje stránky...
www.teraglog.estranky.cz
bazilisek
napsal(a):
www.teraglog.estranky.cz
Tak taky něco přidám,je to trochu z jinýho soudku hlavně o hadech...
http://www.mizvirata.estranky.cz
ursus
napsal(a):
Samozrejme mam na mysli web Peeeti Glogara
Nerad krituzuju,ale tyhle stranky sou fakt ubohy.Ocenuju snahu,ale kdyz uz to tady uverejnujete tak aspon at to ma nejakou uroven!Takove stranky si udela za 5 minut.Rozhodne doporucuju nastudovat neco o tvorbe webu neni to az zas tak slozity.Sluzba estranky.cz je sice jednoduch ze to zvladne 3lety dite neco vytvorit ale jak to pak vypada! T.Drapal www.koralovky.wz.cz
drap
napsal(a):
Nerad krituzuju,ale tyhle stranky sou fakt ubohy.Ocenuju snahu,ale kdyz uz to tady uverejnujete tak aspon at to ma nejakou uroven!Takove stranky si udela za 5 minut.Rozhodne doporucuju nastudovat neco o tvorbe webu neni to az zas tak slozity.Sluzba estranky.cz je sice jednoduch ze to zvladne 3lety dite neco vytvorit ale jak to pak vypada! T.Drapal www.koralovky.wz.cz
Mno ty stránky fakt nejsou nic moc,ale já je asi nemám o moc lepší posuďte sami : www.lazi.estranky.cz
ursus
napsal(a):
Samozrejme mam na mysli web Peeeti Glogara
Bohužel se musím připojit. Narozdíl od Tomáše mi nevadí, že máš stránky dělané na estránkách, sám jsem je dělal ve Frontpage a designem se jistě chlubit nemohu. Ovšem tvoje stránky postrádají jakýkoliv obsah. Dejme tomu, že ještě nemáš potřebné zkušenosti s chovem, ale nemůžu přehlédnout hrubky a styl jakým jsou psané. Snad není problém si to po sobě alepsoň zkontrolovat.
Jinak Tomáši, tvoje stránky se mi moc líbí, jsou přehledný a člověk se na nich doví i spoustu věcí.
vitticeps
napsal(a):
Bohužel se musím připojit. Narozdíl od Tomáše mi nevadí, že máš stránky dělané na estránkách, sám jsem je dělal ve Frontpage a designem se jistě chlubit nemohu. Ovšem tvoje stránky postrádají jakýkoliv obsah. Dejme tomu, že ještě nemáš potřebné zkušenosti s chovem, ale nemůžu přehlédnout hrubky a styl jakým jsou psané. Snad není problém si to po sobě alepsoň zkontrolovat.
Jinak Tomáši, tvoje stránky se mi moc líbí, jsou přehledný a člověk se na nich doví i spoustu věcí.
Zdravim, je dobré když mi to takhle někdo zkritizuje aspon vím na čem mam zapracovat.Samozřejmě je to ta nejjednoduší forma jak udělat webovky.Já jsem si je udělal pro své potěšení,abych pravdu řekl.Tedka je to poprvý co jsem je někam dal takhle,aby se lidé na to mohli kouknout.Kdyby jsi mi mohl napsat,kde mam chyby s radostí je opravím.
S pozdravem Michal
vitticeps
napsal(a):
Jo jo moc se toho dovi... Jako ze: to se nelibilo mamce, to sem skrmil, to me nebavilo.... Ty moc dobry chovatel asi nebudes.... Tak dam svuj web at mi to muzes vratit Peeto... www.teraristika.webgarden.cz A Vas ostatni bych poprosil aby ste taky rekli nazor na ne...
Ps: o par chybach vim ale neni moc casu ale urcite je opravim....
Dik Honza (Ursus)
hadar
napsal(a):
Zdravim, je dobré když mi to takhle někdo zkritizuje aspon vím na čem mam zapracovat.Samozřejmě je to ta nejjednoduší forma jak udělat webovky.Já jsem si je udělal pro své potěšení,abych pravdu řekl.Tedka je to poprvý co jsem je někam dal takhle,aby se lidé na to mohli kouknout.Kdyby jsi mi mohl napsat,kde mam chyby s radostí je opravím.
S pozdravem Michal
Můj příspěvek byl směřován na stránky Petra Glogara.
hadar
napsal(a):
S pozdravem Michal
Michale to nebylo na tebe!!! To bylo na Petra Glogara (bazilisa). Tvi jakstaks dou...
ursus
napsal(a):
Jo jo moc se toho dovi... Jako ze: to se nelibilo mamce, to sem skrmil, to me nebavilo.... Ty moc dobry chovatel asi nebudes.... Tak dam svuj web at mi to muzes vratit Peeto... www.teraristika.webgarden.cz A Vas ostatni bych poprosil aby ste taky rekli nazor na ne...
Dik Honza (Ursus)
Honzo máš pěkný stránky.Je vidět na tom,že sis snima vyhrál, a že si toho hodně přečetl viz rekordy atd..I jsou vzhledově velice pěkné.
ursus
napsal(a):
Dik Honza (Ursus)
Změnil bych formát textu, trochu se tam to tučné písmo nehodí :)
No a u článků jde kvantita na úkor kvality, jsou příliš obecné.
Ale jinak hezky zpracované.
bazilisek
napsal(a):
www.teraglog.estranky.cz
TAdy je adresa na moje stránky zaměřená na jedovaté hady ASIE
www.asijske-zmije.cz
Omlouvám se všem,ale budou dodělané v dohledné době.
Jirka Korda
vitticeps
napsal(a):
Změnil bych formát textu, trochu se tam to tučné písmo nehodí :)
No a u článků jde kvantita na úkor kvality, jsou příliš obecné.
Ale jinak hezky zpracované.
U clanku to vim ze je to prilis obecny... Ale zpracovavam dalsi a dalsi takoveto clanky. Az budu mit vsechny jake bych si predstavoval tak je urcite jeste o moc doplnim!
Opet DIKY.
jiri korda
napsal(a):
www.asijske-zmije.cz
Jirka Korda
Asijské Zmije / Pit Viper Snakes
- Není správně spíše Asijské zmije?
- Pit Vipers se pokud vím berou nejspíše Crotalidae a nebo ještě lépe jen některé nižší taxony, mezi nimiž v češtině žádný(?) zástupce nazývaný jako "zmije" není?
- Jinak Reptile Database už zřejmě neuznává rod Trimeresurus v původním (širším) slova smyslu a většinu druhů řadí pod jiné rody, takže nesedí ty odkazy v rubrice Seznam druhů směřované na TIGR.
Ale jinak se firmě PeVat.com design docela povedl, už chybí jen ten obsah :-).
navay
napsal(a):
- Pit Vipers se pokud vím berou nejspíše Crotalidae a nebo ještě lépe jen některé nižší taxony, mezi nimiž v češtině žádný(?) zástupce nazývaný jako "zmije" není?
- Jinak Reptile Database už zřejmě neuznává rod Trimeresurus v původním (širším) slova smyslu a většinu druhů řadí pod jiné rody, takže nesedí ty odkazy v rubrice Seznam druhů směřované na TIGR.
Samozřejmě pokud nepočítám pěkné fotky :-).
Neregistrovaný uživatel

navay
napsal(a):
Samozřejmě pokud nepočítám pěkné fotky :-).
drap
napsal(a):
To jste to Tomáši narovnal tím nastudováním. Letmo jsem koukal na Vaše stránky a jestli je to celé vhtml, jak se to jeví, tak je to mazec. Údržba bude neuvěřitelně náročná. Jinak obsah Vašich zvířat je moc hezký a myslím že to je základ na kterém nejspíš stavíte. Stránky nebudu hodnotit, ale zvířata moc hezké.
ursus
napsal(a):
Dik Honza (Ursus)
Dobrý den Honzo, tak ten divný font, to je blaho pro oči. Přečíst si takhle článek, jdu si k otikovi pro nové brýle. Nechcete zkusit nějaký rozumný font? Obecně se doporučuje na celém webu pracovat s jedním fontem. Věřte mi, vypadá to lépe.
jiri korda
napsal(a):
www.asijske-zmije.cz
Jirka Korda
Design moc, opravdu moc dobrá práce. Kéž bych na svých stránkách dokázal taková grafická kouzla. Nakonec jsem musel grafiku zadat grafikovi, tak jsem zvědavý na výsledek. Jinak dobrá práce a až to bude mít obsah, tak to bude určitě špička.
navay
napsal(a):
Díky za Vaše reakce.
Ano Máš pravdu že v poslední době dochází k rozdělování druhu Trimeresurus na jiné druhy,nicméně tyto druhy nejsou ještě zcela ustálené a chybíještě nějaké determinace a genetické zkoušky některých holotipických druhů.Nic méně se těším že vědci bádající v této otázce dojdou knějakému rozumnému závěru a pak samozřejmě i Já budu uvádět nová rodová jména u těchto druhů.
Ovšem v této době není nikdo schopen říci až na pár jasných vyjímek jaká ta jména jsou,protože se ještě neukončila databáze z důvodu nové sistematiky a časové náročnosti genových zkoušek.
Chtěl bych se věnovat problematice rodu Trimeresurus podrobněji a budu rád za Vaše postřechy a zajímavosti z chovu Chřestýšovců.
Jinak Anglicky se nazývají PITVIPERS.
S přátelským pozdravem Jiří Korda
jiri korda
napsal(a):
Díky za Vaše reakce.
Ano Máš pravdu že v poslední době dochází k rozdělování druhu Trimeresurus na jiné druhy,nicméně tyto druhy nejsou ještě zcela ustálené a chybíještě nějaké determinace a genetické zkoušky některých holotipických druhů.Nic méně se těším že vědci bádající v této otázce dojdou knějakému rozumnému závěru a pak samozřejmě i Já budu uvádět nová rodová jména u těchto druhů.
Ovšem v této době není nikdo schopen říci až na pár jasných vyjímek jaká ta jména jsou,protože se ještě neukončila databáze z důvodu nové sistematiky a časové náročnosti genových zkoušek.
Chtěl bych se věnovat problematice rodu Trimeresurus podrobněji a budu rád za Vaše postřechy a zajímavosti z chovu Chřestýšovců.
Zdravim, souhlasím s panem Kordou na systamtice dříve rodu Trimeresurus se pořád velice pracuje.A uznejme všichni když se řekne např. Parias hageni nebo Cryptelytrops venustus dále Popeia nebularis tak,kdo to v tuhle chvíli zná?Ale když se řekne Trimeresurus každý ví, o co se jedná.Určitě se dočkáme dalších změn v tomto rodu.Už se těšim na Vaše stránky až budou hotoví.
jiri korda
napsal(a):
Díky za Vaše reakce.
Šlo mi jen o směřování těch odkazů na stránky, které už byly přesunuty jinam, takže tam nebyl očekávaný obsah, nic víc. Systematikou ani chovem chřestýšovců se nezabývám. Zdravím.
bazilisek
napsal(a):
www.teraglog.estranky.cz
taktiez pridam
Stranka venovana plazom Ciech a Slovenska zamerana na osvetu ludi a ochranu nasej herpetofauny
http://www.plazyunas.com/
navay
napsal(a):
Šlo mi jen o směřování těch odkazů na stránky, které už byly přesunuty jinam, takže tam nebyl očekávaný obsah, nic víc. Systematikou ani chovem chřestýšovců se nezabývám. Zdravím.
Dobrý den
Já jsem se samozřejmě díval na obsah Seznamu druhů a po klepnutí na nějaké jméno hada Vám musí vyskočit Reptile databáze na GOOGLU.Prosím napište zda Vám to funguje?
S pozdravem Korda
jiri korda
napsal(a):
Dobrý den
Já jsem se samozřejmě díval na obsah Seznamu druhů a po klepnutí na nějaké jméno hada Vám musí vyskočit Reptile databáze na GOOGLU.Prosím napište zda Vám to funguje?
S pozdravem Korda
Jsem v kategorii "Seznam druhů" a kliknu třeba na Trimeresurus hageni. Tím se dostanu na stránky Reptile Database, kde je uvedeno: "No results were found with your search. Please try again."
navay
napsal(a):
Jsem v kategorii "Seznam druhů" a kliknu třeba na Trimeresurus hageni. Tím se dostanu na stránky Reptile Database, kde je uvedeno: "No results were found with your search. Please try again."
Ano máte pravdu a v rámečku je logo serveru po kliknutí no toto logo se zobrazí požadované informace od jednotlivých autorů.
jiri korda
napsal(a):
Ano máte pravdu a v rámečku je logo serveru po kliknutí no toto logo se zobrazí požadované informace od jednotlivých autorů.
No řeknu to jinak:
po kliknutí na Trimeresurus hageni se dostanu na:
http://www.tigr.org/reptiles/ species.php?genus=Trimeresurus&species=hageni
kde nic není, a proto bych se radši dostal třeba na
http://www.tigr.org/reptiles/ species.php?genus=Parias&species=hageni
Samozřejmě se potom taky doklikám na požadované informace, jen je otázka, jestli bych se tam nemohl dostat rovnou :-)
Chovu zdar!
P.S.: Bacha na mezery v URL