Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.12.2007 18:01

Díval jsem se sem na diskuzi a neviděl jsem tady žádnou rubriku s fotkami ,,regiusek" tak jsem si řekl proč nezaložit?Dávejte sem fotky.Díky!Tady je můj Monty

5.12.2007 19:11

lazi napsal(a):
Díval jsem se sem na diskuzi a neviděl jsem tady žádnou rubriku s fotkami ,,regiusek" tak jsem si řekl proč nezaložit?Dávejte sem fotky.Díky!Tady je můj Monty

mám a krásinkovaný,budou se svlékat,tak momentálně nejso k disposici

5.12.2007 19:13

jindrich napsal(a):
mám a krásinkovaný,budou se svlékat,tak momentálně nejso k disposici

a tady baští,mám tři

5.12.2007 20:39

lazi napsal(a):

Tady je moje Hadička, tohle jméno jí zůstalo, protože to původně byl kluk (podle mého úsudku) a na jiné jméno jsem se nezmohla

5.12.2007 20:41

lazi napsal(a):

A ještě tady celá...

5.12.2007 21:45

weronika napsal(a):
A ještě tady celá...

neni sama

5.12.2007 21:47

doktor09 napsal(a):
neni sama

s kamoskou

5.12.2007 21:51

doktor09 napsal(a):
s kamoskou

sourozenci

17.2.2009 20:56
mmonika

XXX.XXX.79.53

doktor09 napsal(a):
sourozenci

Dnes potesila.

17.2.2009 20:57
mmonika

XXX.XXX.79.53

mmonika napsal(a):
Dnes potesila.

6 kuskov.

17.2.2009 21:52
miso

XXX.XXX.45.93

18.2.2009 10:22
draco nobilis

XXX.XXX.42.34

miso napsal(a):
--

To je krásný hadostrom!

21.2.2009 12:26
baterka

XXX.XXX.145.196

draco nobilis napsal(a):
To je krásný hadostrom!

26.2.2009 08:37
python

XXX.XXX.11.199

britt napsal(a):

Tak snad z toho něco bude

devil666

12.12.2009 23:01
devil666

XXX.XXX.224.13

python napsal(a):
Tak snad z toho něco bude

1,0 Albino

devil666

12.12.2009 23:03
devil666

XXX.XXX.224.13

devil666 napsal(a):
1,0 Albino

0,1 100% het. Albino

30.12.2009 23:19
smejky

XXX.XXX.2.142

devil666 napsal(a):
0,1 100% het. Albino

Python regius 0,1

2.1.2010 14:02
eden

XXX.XXX.90.17

smejky napsal(a):
Python regius 0,1

Jen by mě zajímalo jestli vás ta hadůvka pozná a nebo proč to chováte? Chovají se psi, kočky, morčata, ale proč hadi. Taky mají nějaký vztah k člověku a nebo to je jako rybičky v akváriu?

4.1.2010 21:29
eden

XXX.XXX.100.206

eden napsal(a):
Jen by mě zajímalo jestli vás ta hadůvka pozná a nebo proč to chováte? Chovají se psi, kočky, morčata, ale proč hadi. Taky mají nějaký vztah k člověku a nebo to je jako rybičky v akváriu?

Podle toho, že nejsou žádné reakce na můj dotaz, mě připadá, že hady chovají lidi proto, aby ti druzí čuměli co má dotyčný doma. Je to asi jako v tom případě hocha co se dostal v Přerově do nemocnice. Tam čumělo víc lidí. Jinak si tedy takovou zálibu nedovedu vysvětlit.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.1.2010 13:36

eden napsal(a):
Podle toho, že nejsou žádné reakce na můj dotaz, mě připadá, že hady chovají lidi proto, aby ti druzí čuměli co má dotyčný doma. Je to asi jako v tom případě hocha co se dostal v Přerově do nemocnice. Tam čumělo víc lidí. Jinak si tedy takovou zálibu nedovedu vysvětlit.

tohle je dost i na me...
ne nadarmo se rika ze nejhorsi srazka je z blbcem.

5.1.2010 14:29
lukasbiker

XXX.XXX.248.52

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
tohle je dost i na me...
ne nadarmo se rika ze nejhorsi srazka je z blbcem.

uplne souhlasim, srazka s blbcem je kolikrat horsi nez srazka s vlakem . Jinak by me treba zajimalo, proc nekteri chovaji morcata a podobne, pro me je to akorat zpestreni krmeni.

5.1.2010 18:03
navel

XXX.XXX.211.214

lukasbiker napsal(a):
uplne souhlasim, srazka s blbcem je kolikrat horsi nez srazka s vlakem . Jinak by me treba zajimalo, proc nekteri chovaji morcata a podobne, pro me je to akorat zpestreni krmeni.

já zas nechápu, jak se může jeden chovatel podivovat nad tím, že někdo chová něco jiného.. Každé zvíře má přeci něco do sebe, ne? s tímhle přístupem se pak není co divit, že se objevují podobné hloupé dotazy..

5.1.2010 20:56
eden

XXX.XXX.81.24

navel napsal(a):
já zas nechápu, jak se může jeden chovatel podivovat nad tím, že někdo chová něco jiného.. Každé zvíře má přeci něco do sebe, ne? s tímhle přístupem se pak není co divit, že se objevují podobné hloupé dotazy..

Rozhodně jsem čekala, že si teraristi pochválí svůj chov a řeknou, že je krása se na hada dívat nebo že je přítulný a pod. Kdo není terarista odpověď nezná. Proč třeba chovat skaláry a ne neonky, na to určitě je odpověď taky. Proč chovat morče a ne psa i na to je odpověď. Takže protože nikdo z teraristů nedovedl vstřícně ,věcně a zajímavě odpovědět někomu, kdo se o takového koníčka zajímá z pohledu úplného laika, musím opravdu konstatovat, že srážka z blbcem je krutá. Hlavně když se nikdo nenajde kdo by pro takového koníčka nadchl další zájemce nebo alespoň zvědavce.
Jinak všem kdo se zúčastnili diskuse děkuji za obsáhlé vysvětlení chovu.

6.1.2010 08:33

eden napsal(a):
Rozhodně jsem čekala, že si teraristi pochválí svůj chov a řeknou, že je krása se na hada dívat nebo že je přítulný a pod. Kdo není terarista odpověď nezná. Proč třeba chovat skaláry a ne neonky, na to určitě je odpověď taky. Proč chovat morče a ne psa i na to je odpověď. Takže protože nikdo z teraristů nedovedl vstřícně ,věcně a zajímavě odpovědět někomu, kdo se o takového koníčka zajímá z pohledu úplného laika, musím opravdu konstatovat, že srážka z blbcem je krutá. Hlavně když se nikdo nenajde kdo by pro takového koníčka nadchl další zájemce nebo alespoň zvědavce.
Jinak všem kdo se zúčastnili diskuse děkuji za obsáhlé vysvětlení chovu.

Zamyslise nad tim na co jsi si sama odpovedela.Na blbou otazku jeste blbejsi odpoved.Ucebnicovy priklad.Pak se nediv jake budou reakce.

6.1.2010 10:05
eden

XXX.XXX.71.64

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zamyslise nad tim na co jsi si sama odpovedela.Na blbou otazku jeste blbejsi odpoved.Ucebnicovy priklad.Pak se nediv jake budou reakce.

Otázka zněla jestli mají tito hadi k člověku nějaký vztah. Je vidět, že toho asi všichni víte moc málo, když nedovedete na otázku odpovědět. Jenže tady asi člověk nediskutuje s iteligentama, ale s takovýma jako byl ten z Přerova co se pro svoji pýchu, že má doma hady, nechal od nich sežrat.

6.1.2010 13:06
delonka

XXX.XXX.78.134

eden napsal(a):

Tak neřekla bych, že úplně pozná, asi rozezná pach na ruce, ale že by radostí vyskočil, že přišel páníček, to né. Já hady chovám, protože mě odmalička fascinujou. Jsou krásní. Teď jsme s přítelem rozjeli po 3 letech chov barevných forem užovek, hroznýšů a krajt. A to napětí co z těch vajec teda vyleze je super. Mimo hadů máme ještě psy, kočky, myši a potkany na krmení, želvy a koně. Takže to není tak, že bych si pořídila hady, jen proto, že mě nabaví venčit psy. Nevím jestli jsem to dobře vysvětlila, ale myslím, že takhle to má většina z hadařů. A pak se samozřejmě najdou i tací, kteří si hada pořídí jen proto, že pak budou "vostrý", ale to je jejich věc...

6.1.2010 16:41
eden

XXX.XXX.71.64

delonka napsal(a):
Tak neřekla bych, že úplně pozná, asi rozezná pach na ruce, ale že by radostí vyskočil, že přišel páníček, to né. Já hady chovám, protože mě odmalička fascinujou. Jsou krásní. Teď jsme s přítelem rozjeli po 3 letech chov barevných forem užovek, hroznýšů a krajt. A to napětí co z těch vajec teda vyleze je super. Mimo hadů máme ještě psy, kočky, myši a potkany na krmení, želvy a koně. Takže to není tak, že bych si pořídila hady, jen proto, že mě nabaví venčit psy. Nevím jestli jsem to dobře vysvětlila, ale myslím, že takhle to má většina z hadařů. A pak se samozřejmě najdou i tací, kteří si hada pořídí jen proto, že pak budou "vostrý", ale to je jejich věc...

Děkuji moc za odpověď. Protože hady nechovám zajímalo mě to z důvodu co jsem slyšela z vyprávění. Na návštěvu přišel k jednomu chovateli známý a přestože se k chovateli chovali hadi normálně na příchozího syčeli a stočení do kolečka stále vyráželi. Proto jsem se ptala jestli had pozná svého chovatele. Ta příhoda se mi zdála až neuvěřitelná.

7.1.2010 10:10
scorpio

XXX.XXX.106.146

eden napsal(a):
Děkuji moc za odpověď. Protože hady nechovám zajímalo mě to z důvodu co jsem slyšela z vyprávění. Na návštěvu přišel k jednomu chovateli známý a přestože se k chovateli chovali hadi normálně na příchozího syčeli a stočení do kolečka stále vyráželi. Proto jsem se ptala jestli had pozná svého chovatele. Ta příhoda se mi zdála až neuvěřitelná.

Ať si říká kdo chce co chce, odpověď na otázku zda had pozná s vého chovatele zní - NIKDY ho nepozná. Ani podle pachu - pohybujeme se v různě \"provoněném \" prostředí, nepoužíváme stále stejnou kosmetiku, krémy na ruce ap. Dokonalou ukázkou toho je, kdyby si vzal do ruky chovatel potenciální hadovu kořist a touto rukou pak chtěl hada z terária vzít, buďte si naprosto jistá , že se mu do ruky zakousne. Tohle vám jako pánovi třeba pes neudělá - bezpečně vás pozná. Hadi podle všeho dost špatně vidí, tudíš nemají v paměti naprosto dokonalý obraz chovatele, aby jej takto identifikovali.
Had vás pouze toleruje, zvykne si na manipulaci, ale nikdy si nemůžete být naprosto jistá, že tomu tak bude vždy když jej vezmete do ruky. Jsou druhy u kterých byste snad bez kousance nikdy od terária neodešla - štíhlovka východní, gonyosoma, psohlavci aj.
( jsou jistě i mezi nimi výjimky, ale ani těm se nedá věřit). Ale i mezi hady kteří jsou obecně pokládáni za klidné se najdou nerváci se kterýma nic nenaděláte. Had proto chovatele nikdy nepozná jako svého \"pána\" a ani jej v pravém slova smyslu nelze ochočit. Kdo tvrdí opak, tak jen přenáší obraz chování člověka na chování zvířete.

18.1.2010 11:11

scorpio napsal(a):
Ať si říká kdo chce co chce, odpověď na otázku zda had pozná s vého chovatele zní - NIKDY ho nepozná. Ani podle pachu - pohybujeme se v různě \"provoněném \" prostředí, nepoužíváme stále stejnou kosmetiku, krémy na ruce ap. Dokonalou ukázkou toho je, kdyby si vzal do ruky chovatel potenciální hadovu kořist a touto rukou pak chtěl hada z terária vzít, buďte si naprosto jistá , že se mu do ruky zakousne. Tohle vám jako pánovi třeba pes neudělá - bezpečně vás pozná. Hadi podle všeho dost špatně vidí, tudíš nemají v paměti naprosto dokonalý obraz chovatele, aby jej takto identifikovali.
Had vás pouze toleruje, zvykne si na manipulaci, ale nikdy si nemůžete být naprosto jistá, že tomu tak bude vždy když jej vezmete do ruky. Jsou druhy u kterých byste snad bez kousance nikdy od terária neodešla - štíhlovka východní, gonyosoma, psohlavci aj.
( jsou jistě i mezi nimi výjimky, ale ani těm se nedá věřit). Ale i mezi hady kteří jsou obecně pokládáni za klidné se najdou nerváci se kterýma nic nenaděláte. Had proto chovatele nikdy nepozná jako svého \"pána\" a ani jej v pravém slova smyslu nelze ochočit. Kdo tvrdí opak, tak jen přenáší obraz chování člověka na chování zvířete.

No ja chovam hady a jestery protoze me fascinuje chovani divokych zvirat. Pri jejich chovu se seznamim taky s jejich socialnim chovanim, reprodukci a celkove s zivotem zvirete. Taky se u toho dost vyradim , kdyz shanim informace na netu, literature a v nesposledni rade se mam u pivka v hospe vzdycky o cem bavit s podobne postizenymi lidmi. Takze celkove super. Navic plazy nezaberou tolik casu jako savci(v primerenem mnozstvi). Divci problemy typu ze si budu se svym zviratkem zamilovane koukat do oci, ze me pozna jako panicka a jine ohavnosti me nastesti netrapi.
Hezky den M.

18.1.2010 17:14
douglas

XXX.XXX.146.186

scorpio napsal(a):

Ahoj Rosťo , Ty jsi z Nové Vsi u Pacova?

19.1.2010 06:47
scorpio

XXX.XXX.106.146

douglas napsal(a):
Ahoj Rosťo , Ty jsi z Nové Vsi u Pacova?

Nee, u Pohořelic, ale ne od \"pražských\", ale od \"brněnských\".

19.1.2010 21:09
halapremek

XXX.XXX.49.54

eden napsal(a):
Otázka zněla jestli mají tito hadi k člověku nějaký vztah. Je vidět, že toho asi všichni víte moc málo, když nedovedete na otázku odpovědět. Jenže tady asi člověk nediskutuje s iteligentama, ale s takovýma jako byl ten z Přerova co se pro svoji pýchu, že má doma hady, nechal od nich sežrat.

Vy Petra znáte? Ne? Tak proč si ho už podruhé berete do úst? Milá dámo, starejte se o sebe a neurážejte ostatní. Jak je snadné, otírat si hubu o ostatní.

24.1.2010 22:21
albinosnakes

XXX.XXX.94.11

lazi napsal(a):

takovýhle záhadný superpastel se nám povedl loni ze spojení pastel a spider

24.1.2010 22:23
albinosnakes

XXX.XXX.94.11

lazi napsal(a):

dospělý piebald

24.1.2010 22:24
albinosnakes

XXX.XXX.94.11

lazi napsal(a):

dospělý samec caramel (t+ albino)

24.1.2010 22:25
albinosnakes

XXX.XXX.94.11

lazi napsal(a):

spider s pruhem na hřbetě po celé délce těla

24.1.2010 22:27
albinosnakes

XXX.XXX.94.11

lazi napsal(a):

bumble bee

24.1.2010 22:28
albinosnakes

XXX.XXX.94.11

lazi napsal(a):

pinestripe

24.1.2010 22:30
albinosnakes

XXX.XXX.94.11

lazi napsal(a):

butter

24.1.2010 22:32
albinosnakes

XXX.XXX.94.11

lazi napsal(a):

pro srovnání dvě mláďata orange ghost a normální.

24.1.2010 22:33
albinosnakes

XXX.XXX.94.11

lazi napsal(a):

lemon pastel roček

26.1.2010 21:33
mmagic j

XXX.XXX.220.75

albinosnakes napsal(a):
lemon pastel roček

jsou nádherný

12.4.2011 10:00
atypus

XXX.XXX.32.213

Zdravím Vás,

taky si zde dovoluji přihodit nějaké fotky mé Julči:-)

12.4.2011 13:14
atypus

XXX.XXX.32.213

Samozřejmě, to že jsem napsal, že to je mazel, jsem myslel jen OBRAZNĚ!!! Kdyby se toho náhodou chtěl někdo chytit, jak tady občas bývá zvykem...:-) Mějte se:-)

Lucka7

9.3.2012 12:37
Lucka7

XXX.XXX.34.130

devil666 napsal(a):
1,0 Albino

nevíte náhodou o někom, kdo má albíny krajty??(královské). a cenu?? děkuji.,. pokud možno moravskoslezský kraj

devil666

9.3.2012 13:00
devil666

XXX.XXX.224.13

Zkuste to tady pokud ještě něco mají na prodej.

albinosnakes.cz
mendl.ji.cz

9.3.2012 21:25

9.3.2012 21:30

Přidejte reakci

Přidat smajlík