Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.12.2007 11:40

Cau lidi, asi je to dost blbej dotaz,ale kde se tak daji sehnat ty kolejnicky? Byl jsem v obi a tam sem nepochodil. Jo a jak se to vlastne spravne jmenuje? Diky za odpovedi

16.12.2007 11:45

tymoty napsal(a):
Cau lidi, asi je to dost blbej dotaz,ale kde se tak daji sehnat ty kolejnicky? Byl jsem v obi a tam sem nepochodil. Jo a jak se to vlastne spravne jmenuje? Diky za odpovedi

vodící lišta na sklo ale v obi nebo tehle bauhazech je neseženeš pouze se dají objednat a nebo v domácích potřebách například prodejny prodoma nebo pod.

16.12.2007 12:51

zmijak80 napsal(a):
vodící lišta na sklo ale v obi nebo tehle bauhazech je neseženeš pouze se dají objednat a nebo v domácích potřebách například prodejny prodoma nebo pod.

neznate nejakej takovej obchod v praze?
brouzdam po netu,ale nejak nemuzu nic najit :-(

16.12.2007 12:57

tymoty napsal(a):

v lepšim sklenářství.. nebo taky truhlářství, kde dělaj nábytek

pavels

16.12.2007 14:27
pavels

silveria napsal(a):
v lepšim sklenářství.. nebo taky truhlářství, kde dělaj nábytek

Koupil jsem je v obi u metra Roztyly, ale to bylo někdy v létě.

16.12.2007 14:32

tymoty napsal(a):
neznate nejakej takovej obchod v praze?
brouzdam po netu,ale nejak nemuzu nic najit :-(

Hornbach na čerňáku, májí černé ,bílé a hnědé.

16.12.2007 14:33

pavels napsal(a):
Koupil jsem je v obi u metra Roztyly, ale to bylo někdy v létě.

Tam tam jsem dneska prave nepochodil
Nevite kde to tady v praze sehnat? Myslim konkretni obchod.
A aby se tam dalo normalne dostat. Na tom netu je nejak prd. Diiky moc

16.12.2007 14:36

utu napsal(a):
Hornbach na čerňáku, májí černé ,bílé a hnědé.

A byl jsi tam ted nekdy? At se tam netahnu zbytecne. A diiky za tip

16.12.2007 17:29

tymoty napsal(a):
Tam tam jsem dneska prave nepochodil
Nevite kde to tady v praze sehnat? Myslim konkretni obchod.
A aby se tam dalo normalne dostat. Na tom netu je nejak prd. Diiky moc

Já jsem je kupoval v Praze Řepy v Hornbachu. Bylo to tedy někdy v létě. Měly tam černý a bílí a byly na sklo o síle 5 mm. v délce 2 metry. P.

16.12.2007 17:44

python napsal(a):
Já jsem je kupoval v Praze Řepy v Hornbachu. Bylo to tedy někdy v létě. Měly tam černý a bílí a byly na sklo o síle 5 mm. v délce 2 metry. P.

Uz to mam v Hornbachu Černý Most, meli i metrovy takze nemusim moc zkracovat. Diky vsem za rady

16.12.2007 20:42

tymoty napsal(a):
Uz to mam v Hornbachu Černý Most, meli i metrovy takze nemusim moc zkracovat. Diky vsem za rady

Taky v Liberci nekde u Babylonu je prodavaj, dostal sem i kovovy, ale este sem je nikde neobjevil...

4.1.2008 21:11

breitensteini napsal(a):
Taky v Liberci nekde u Babylonu je prodavaj, dostal sem i kovovy, ale este sem je nikde neobjevil...

Kolik stojí takové kolejničky?

4.1.2008 21:15

jojka napsal(a):
Kolik stojí takové kolejničky?

ja je kupoval na tom Cernym moste v Praze a kupoval jsem metrovy a dohromady staly tusim 90 Kc, mozna kilo.

martas112

29.1.2017 18:07
martas112

XXX.XXX.65.140

Mrkněte sem. Všechno pro stavbu terárka.http://www.sklorex-akvarium.cz/k465-komponenty.html.

29.1.2017 21:43
vesely.ondra@seznam.cz

XXX.XXX.104.69

Reagujete na hodně staré vlákno, a pokud jde o ty věci na stavbu terária tak na aukru jdou sehnat o dost levnějc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík