Dobré zkušenosti s prodejnami zvířat

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.1.2008 17:00

Už tu byla diskuse na téma nevzdělanost prodavačů v prodejnách, tak bychom je na druhou mohli pochválit a dát rady na dobré prodejny se zvířaty.

3.1.2008 17:18

testudo napsal(a):
Už tu byla diskuse na téma nevzdělanost prodavačů v prodejnách, tak bychom je na druhou mohli pochválit a dát rady na dobré prodejny se zvířaty.

A někdo snad má dobré zkušenosti s nějakou jinou prodejnou, než s Robi-Mausem, prodejnou MojeAkvarium, případně před likvidací s obchodem na Lukách? Dobré zkušenosti jsou s lidmi na burzách (ne se všemi), kteří ale většinou vlastní "kamenné" obchody nemívají...
Petr

3.1.2008 17:47

petr zelvar napsal(a):
A někdo snad má dobré zkušenosti s nějakou jinou prodejnou, než s Robi-Mausem, prodejnou MojeAkvarium, případně před likvidací s obchodem na Lukách? Dobré zkušenosti jsou s lidmi na burzách (ne se všemi), kteří ale většinou vlastní "kamenné" obchody nemívají...
Petr

no popravdě z prodejny na Lukách pracují všechny holky v prodejně v butovicích(petcentrum)ale i tam se musejí brzdit protože pokud by vám například řekla že to je chcípák a že dlouho nevidrží a někdo ji slišel okamžitě dostávají nemalé částky sankce z platu.......například nesmíte říct lidem že fretka raději masovou směs než něaké granule zato je 500kč dolu a nebo nejsou premie a u terarijních zvířat jeto stejné!!!vím o čem mluvím pracoval jsem s holkama 3 měsíce a za tu směšnou sumu které se říká plat by jste to nikdo nedělal 12000 hrubého za 12h směnya jinak dobré obchody já osobně neznám vždy jde jen o peníze

3.1.2008 20:46

zmijak80 napsal(a):
no popravdě z prodejny na Lukách pracují všechny holky v prodejně v butovicích(petcentrum)ale i tam se musejí brzdit protože pokud by vám například řekla že to je chcípák a že dlouho nevidrží a někdo ji slišel okamžitě dostávají nemalé částky sankce z platu.......například nesmíte říct lidem že fretka raději masovou směs než něaké granule zato je 500kč dolu a nebo nejsou premie a u terarijních zvířat jeto stejné!!!vím o čem mluvím pracoval jsem s holkama 3 měsíce a za tu směšnou sumu které se říká plat by jste to nikdo nedělal 12000 hrubého za 12h směnya jinak dobré obchody já osobně neznám vždy jde jen o peníze

Podle mého dobrá prodejna v Hradci Králové je ZOOexpo.Já jsem sní teda spokojen.

3.1.2008 20:51

bothriechis napsal(a):
Podle mého dobrá prodejna v Hradci Králové je ZOOexpo.Já jsem sní teda spokojen.

jsem úplný terra začátečník (1 guttka a 1 proužkovaná) a v této prodejně mi poradili dokonce se stavbou terária. Ale jak píšu, jsem začátečník,takže pokud někdy plácli nějakou blbost, tak o tom nevím. Líbí se mi přístup k chovancům.

4.1.2008 00:03

testudo napsal(a):

Dobra prodejna byla v Turnove, teda nejvic zalezi na personalu. Prodavala starsi pani, skoro vsemu rozumela : ) , no a pak prodejnu koupil jinej majitel, prestehoval, do novy dal blby, protivny prodavacky.

4.1.2008 22:18

petr zelvar napsal(a):
Petr

Zdravím, docela vydařená prodejná s dobře školeným personálem je v opavském obchodním centru Silesia - prodejna se myslím jmenuje Happy Pet Shop. Co se týče ochotnosti a znalosti prodávajících nemohu nic vytknout, i terária a akvária jsou uspokojivá. Veškerý sortiment zboží - nikdy se mi ještě nestalo, že by neměli holátka či cvrčky, tak jako v jiných prodejnách. Možná jen ceny jsou lehce nad hranicí, ale za to, nestalo se, že by s nějakým zvířetem byl problém. A ještě jedno velké PLUS, prodávající jsou tři mladé a hezké slečny ( možná paní), které vždy ochotně poradí a jsou to chovatelky, takže i ze svých vlastních zkušeností Všem doporučuji

5.1.2008 14:34

breitensteini napsal(a):
Dobra prodejna byla v Turnove, teda nejvic zalezi na personalu. Prodavala starsi pani, skoro vsemu rozumela : ) , no a pak prodejnu koupil jinej majitel, prestehoval, do novy dal blby, protivny prodavacky.

Já se přiznám,že jsem ještě dobrou prodejnu s vyškoleným personálem nenašel.A to kam přijedu, všude sháním zverák,abych se alespoň podíval,když ne koupil

6.1.2008 11:23

jindřich napsal(a):
Já se přiznám,že jsem ještě dobrou prodejnu s vyškoleným personálem nenašel.A to kam přijedu, všude sháním zverák,abych se alespoň podíval,když ne koupil

Ahoj lidickyje znam bezva zveraj je v Pisku...poradi vam tam uplne se vsim...sou tam super lidi a zajimaj se o chov terarijnich zvirat(myslim tim ze je mej i doma) takze toho hodne vi a dobre poradi

10.1.2008 13:53

zmijak80 napsal(a):

Pepo, Pepo,

a řekni mi prosím kolikrát jsi za dobu působení pod mým vedením měl stržené oso nebo jinou formou sankci na platu? Ani jednou. Rovněž si nemyslím, že by tam probíhal takový teror jaký popisuješ. Naopak, vždy jsem se snažil poslouchat názory jiných. Co pak tímhle smyšleným příspěvkem sleduješ? Sebezviditelnění? Nechápu...

10.1.2008 14:07

arutha napsal(a):
Pepo, Pepo,

a řekni mi prosím kolikrát jsi za dobu působení pod mým vedením měl stržené oso nebo jinou formou sankci na platu? Ani jednou. Rovněž si nemyslím, že by tam probíhal takový teror jaký popisuješ. Naopak, vždy jsem se snažil poslouchat názory jiných. Co pak tímhle smyšleným příspěvkem sleduješ? Sebezviditelnění? Nechápu...

Honzo u tebe ani jednou já také o butovicích mluvím vždy s kloboukem doluale co jsem zažil za buzerace jinde to už nikdo nevidí nebo se zeptej holek víš sám co tím myslíma jedna prodejna ještě byla naprosto v pohodě a to prodejna kde je největší fofr ty víš o které mluvím tam to bylo ok vše v pohoděno ale například v ruzyni to bylo hnus a nebo v tom tesku to samé prostě prachy sou prachy no a stím nic nenaděláš

10.1.2008 14:13

zmijak80 napsal(a):
Honzo u tebe ani jednou já také o butovicích mluvím vždy s kloboukem doluale co jsem zažil za buzerace jinde to už nikdo nevidí nebo se zeptej holek víš sám co tím myslíma jedna prodejna ještě byla naprosto v pohodě a to prodejna kde je největší fofr ty víš o které mluvím tam to bylo ok vše v pohoděno ale například v ruzyni to bylo hnus a nebo v tom tesku to samé prostě prachy sou prachy no a stím nic nenaděláš

ještě ktěm holkám honzo ono vše není tak ružové a když sme se bavili třeba o tobě tak vždy všichni v pohodě ale jak přišel na řeč jinej dotyčnej a nebo dotyčná tak všichni koukali aby nikdo nic neslišel protože zrovna ta dotyčná ač byla v pohodě tak taky ráda řikala co neměla a i klára radši byla před ní stichajinak tebe sem si oblíbyl a víš sám že já nelžu že prostě řeknu to co mám na jazyku at jeto vlezprdelický a nebo naopak

10.1.2008 14:22

zmijak80 napsal(a):

ještě omluva hořejší příspěvek se nevstahuje přímo na prodejnu pet centrum v nové butovice ale až na vyjímky na všechny ostatní a s prací vedoucího Jana Markela jsem byl jako jeho zaměstnanec spokojenýOvšem to samé se nedá říct o prodejnách kde jsem byl jako záskok a nebo na poslední kam jsem byl přeřazen
sorry Honzo jestli jsem se zrovna tebe něak dotknul ale i ty víš dobře že ne všichni vedoucí jsou jako ty a možná víš i otom že mě zato že jsem podal výpověd bylo strženo onech 500kč z výplaty ale nato já už kašlu jeto pryč

Přidejte reakci

Přidat smajlík