Zajimacosti z Indonesie vymena

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.1.2008 07:15

Dlsi dobu pobivam v Indonesii a tak mi to nedalo a podival jsem se k indoneskemu chovateli .Docela mne prekvapilo ze zdejsi chovatele maji velmi dobry pristup ke zviratkum

neodolal jsem a poridil jsem si ady tuto krajticku vynenil jsem ji za padesaticentimetrovou gutatu

pokud bue nekoho zajimat vice rad odpovim

4.1.2008 07:21

tuti napsal(a):
Dlsi dobu pobivam v Indonesii a tak mi to nedalo a podival jsem se k indoneskemu chovateli .Docela mne prekvapilo ze zdejsi chovatele maji velmi dobry pristup ke zviratkum

neodolal jsem a poridil jsem si ady tuto krajticku vynenil jsem ji za padesaticentimetrovou gutatu

jeste jedna krjtika maximalne hodna

4.1.2008 07:24

tuti napsal(a):

tahle krajticka je velmi hodna dospele take

4.1.2008 07:28

tuti napsal(a):
tahle krajticka je velmi hodna dospele take

mladatko til.

4.1.2008 16:26

tuti napsal(a):

Nazdar, je na teba nejaky kontakt? Zaujimam sa o plazy z tvojej oblasti a rad by som nejake info. Ak mozes napis mi na mail bothrops77@zoznam.sk Diky

4.1.2008 16:49

bothrops77 napsal(a):
Nazdar, je na teba nejaky kontakt? Zaujimam sa o plazy z tvojej oblasti a rad by som nejake info. Ak mozes napis mi na mail bothrops77@zoznam.sk Diky

mel by byt uveden v profilu

4.1.2008 16:54

tuti napsal(a):
mladatko til.

docel me prekvapilo ze gutky mezy zdejsimi chovetely maji velkou cenu u nas
je to v podstate nedoceneny hadek

jeste k te krajticce mel by to bit ARU vadilo by krizeni mezi ARU a BIAK

5.1.2008 09:59

tuti napsal(a):

Ahoj, chtěl bych napsat jen maličkost. Morelia viridis na fotografii, není v žádném případě forma Aru u kterých chybí hřbetní pruh , ale právě podle hřbetní čáry , tvaru hlavy , čenichu a břišních štítků, také podle nepravidelnosti bílých šupinek rozesetých po celém hřbetě hada, by se s největší pravděpodobností mělo jednat o zvíře z ostrovů Biak , nebo Yapen. Škoda že nemáš lepší fotografii hřbetní kresby a není vidět ocas. Každopádně na sto procent se tyto krajty jen podle vzhledu nedají s určitostí zařadit do lokalit. S pozdravem L.

5.1.2008 12:44

corallus napsal(a):
Ahoj, chtěl bych napsat jen maličkost. Morelia viridis na fotografii, není v žádném případě forma Aru u kterých chybí hřbetní pruh , ale právě podle hřbetní čáry , tvaru hlavy , čenichu a břišních štítků, také podle nepravidelnosti bílých šupinek rozesetých po celém hřbetě hada, by se s největší pravděpodobností mělo jednat o zvíře z ostrovů Biak , nebo Yapen. Škoda že nemáš lepší fotografii hřbetní kresby a není vidět ocas. Každopádně na sto procent se tyto krajty jen podle vzhledu nedají s určitostí zařadit do lokalit. S pozdravem L.

diky moc ja formy techto krajt neznam zitra jsem dam jeste nejake fotky
chci si tady jen sparovat par kusu neni to odchytove zvire je z odchovu
ma jeste mladata ale tvrdi mi ze to jsou krizenci aru a biak ta samicka na obrazku ne ta by mela byt cista zitra pridam foto

5.1.2008 17:26

tuti napsal(a):
diky moc ja formy techto krajt neznam zitra jsem dam jeste nejake fotky
chci si tady jen sparovat par kusu neni to odchytove zvire je z odchovu
ma jeste mladata ale tvrdi mi ze to jsou krizenci aru a biak ta samicka na obrazku ne ta by mela byt cista zitra pridam foto

Dobrý den, určitě se moc rád podívám na další foto. Samozřejmě že pokud se jedná o nějaké křížence, potom se už hadi vzhledově asi nikam zařadit nedají, někdy ale poberou více genů jednoho z rodičů a i když jsou to kříženci, vypadají více po jednom z nich a někdo by je mohl brát jako čisté. To se asi těžko prokazuje. I já mám ve svém chovu jednu samičku křížence Biak x Sorong, posílám fotografii, jak také kříženec může vypadat. Ten už nemá s rodiči vůbec nic společného :o). L.

5.1.2008 17:44

tuti napsal(a):
mladatko til.

Kde v Indonesii působíš ?Na obrázku je Tiliqua připomínající mládě T.gigas , ale to by jsi musel být na Nové Guinei . Jaký je výskyt scinků v přírodě ? Je jejich aktivita limitována počasím ?

6.1.2008 17:06

corallus napsal(a):
Dobrý den, určitě se moc rád podívám na další foto. Samozřejmě že pokud se jedná o nějaké křížence, potom se už hadi vzhledově asi nikam zařadit nedají, někdy ale poberou více genů jednoho z rodičů a i když jsou to kříženci, vypadají více po jednom z nich a někdo by je mohl brát jako čisté. To se asi těžko prokazuje. I já mám ve svém chovu jednu samičku křížence Biak x Sorong, posílám fotografii, jak také kříženec může vypadat. Ten už nemá s rodiči vůbec nic společného :o). L.

Tak jsem dnes opet navstivil Chovatele Krizenci to nejsou jenom je maji
jinac zarazene mladata jsou cervena a zluta
zlutym rikaji aru protoze jsou vice zelene v dospelosti viz foto
a cervenym biak protoze jsou vice zluta

ptal jsem se na zlute v dospelosti ale nejsou zde moc oblibeni koncem tydne me priveze ukazat modre tak jsem zvedav

6.1.2008 17:12

tuti napsal(a):

ptal jsem se na zlute v dospelosti ale nejsou zde moc oblibeni koncem tydne me priveze ukazat modre tak jsem zvedav

ocasek lepe fotit neumim jeste ta holka

6.1.2008 17:15

corallus napsal(a):

Me se libi je hezky

6.1.2008 17:20

tuti napsal(a):

Ten Vas krizenec se mi libi

ted ten kluk

6.1.2008 17:25

tuti napsal(a):

ted ten kluk

ocasek o proti te holce ma jeste zlute skvrny

6.1.2008 17:29

tuti napsal(a):
Me se libi je hezky

jo jeto pěkný líběj se mě víc thle zelený nežli žlutý nebo do modra a chtěl sem se zeptat dají se sehnat někde v čr takhle zelený krjaty???

6.1.2008 17:34

tuti napsal(a):

ted ten kluk

Takhle ma po sobe mosre skvrny ta holka taky ale na fotce nejsou moc videt

6.1.2008 17:45

pako napsal(a):
Kde v Indonesii působíš ?Na obrázku je Tiliqua připomínající mládě T.gigas , ale to by jsi musel být na Nové Guinei . Jaký je výskyt scinků v přírodě ? Je jejich aktivita limitována počasím ?

Ta tiliqua je odchov ma tyhle a jeste takove zlute a ja jsem na Jave Jogyakarta

6.1.2008 17:57

zmijak80 napsal(a):
jo jeto pěkný líběj se mě víc thle zelený nežli žlutý nebo do modra a chtěl sem se zeptat dají se sehnat někde v čr takhle zelený krjaty???

To nevim ta zelena je stejna neni to skreslene

jeste posilam dalsiho jedince na obrazku

6.1.2008 18:02

tuti napsal(a):
To nevim ta zelena je stejna neni to skreslene

jeste posilam dalsiho jedince na obrazku

A jeste jeden ty by meli byt jini tak nevim jestli se ti to podari urcit

prominte za ty hacky a carky tady mi nejde cestina

6.1.2008 21:23

tuti napsal(a):
Takhle ma po sobe mosre skvrny ta holka taky ale na fotce nejsou moc videt

Ty modré skvrny jsou jizvy po spáleninách a hadi které nám tady předvádíte nejsou z odchovu ale z přírody.Je to taková docela nehezká Jayapura.Hezká morelia viridis v kondici vypadá asi takhle.Forma Aru.

6.1.2008 21:25

manytoba napsal(a):
Ty modré skvrny jsou jizvy po spáleninách a hadi které nám tady předvádíte nejsou z odchovu ale z přírody.Je to taková docela nehezká Jayapura.Hezká morelia viridis v kondici vypadá asi takhle.Forma Aru.

Komu se nelíbí modré Aru,tak přidávám zelené Aru.

6.1.2008 21:28

manytoba napsal(a):
Komu se nelíbí modré Aru,tak přidávám zelené Aru.

Další je Merauke.Pokud bude zájem zase něco přidám.

7.1.2008 04:16

manytoba napsal(a):

Ty vase jsou opravdu hezke

Tyhle hadci jsou z odchovu tady v jogyakarte a ty skvrny opravdu nejsou spaleniny
pokusim se to jeste vyfotit

A jestli je to forma jakou uvadite tak dekuji

7.1.2008 11:49

tuti napsal(a):

tohle neni odchyt par obrazku z jeho chovu

7.1.2008 11:51

tuti napsal(a):

taky albin