Tak jsem byl ted v Tunisku,tak pár foto,jak jsem slíbil.Tak to jsem já v plné kráse
strastav
napsal(a):
Tak jsem byl ted v Tunisku,tak pár foto,jak jsem slíbil.Tak to jsem já v plné kráse
Tak trnorepy jsem chtěl vidět,ale bohužel....Tak aspon takhle z domova
strastav
napsal(a):
Tak trnorepy jsem chtěl vidět,ale bohužel....Tak aspon takhle z domova
Ještě jedna
strastav
napsal(a):
Detail
Na trhu.3 jsem koupil,ale nedovezl.Celník byl proti
strastav
napsal(a):
Na trhu.3 jsem koupil,ale nedovezl.Celník byl proti
Stonožka,latinsky nevím
strastav
napsal(a):
Pro zasmání obchod s obuví na bazzaru
Pláž s lasturama
strastav
napsal(a):
Jediný štíři,co jsem viděl,byli v rámečku
A ještě ootéky kudlanek.A ted už by měl pokračovat Thomasi,co tam byl se mnou
strastav
napsal(a):
No skutečný krasavec, co to je za druh toho knírače?Jinak jestli jsi tam byl teď, tak se ani nedivím tomu, že jsi toho moc neviděl. Deště, zima a vítr - nejčastější Tuniské počasí v lednu a únoru...na druhou stranu koukám že šusťákový "komplít" přišel vhod...ne? Nevím z kterou mých fotografií bych Ti sem přidal, tak rozmnožím alespoň tu sbírku nevkusných preparátů a něco z masny
mordor
napsal(a):
No skutečný krasavec, co to je za druh toho knírače?Jinak jestli jsi tam byl teď, tak se ani nedivím tomu, že jsi toho moc neviděl. Deště, zima a vítr - nejčastější Tuniské počasí v lednu a únoru...na druhou stranu koukám že šusťákový "komplít" přišel vhod...ne? Nevím z kterou mých fotografií bych Ti sem přidal, tak rozmnožím alespoň tu sbírku nevkusných preparátů a něco z masny
....no coment
jojka
napsal(a):
a co ti celník řekl. Neměls z toho nějaký problém? A ty želvy jim tam zustali?
Problém se želvama nebyl,celník je strčil do krabice pod stůl a mě normálně pustil.Jinak počasí zas nebylo tak hrozný,15=20stupnů , občas přehánka.Ideální počasí na cestování.Přes léto by se člověk akorát válel na pláži.Strastav