zdravim,
chtel sem se zeptat,jestli by sem nekdo nemoh dat fotku s pohl.znaky gekonu,podle kterych lze bezpecne urcit pohlavi.proste obrazek 0,1 a 1,0 v prislusnych partiich.Chovam 2 jedince gekonu zednich a nevim co to je za pohlavi...nikdy jsem to nijak podrobne nezkoumal-Jsou to jedini obratlovci v mem chovu,jinak chovam same bezobratle a proto s timto nemam zkusenost.predem diky za odpovedi.
mack
napsal(a):
zdravim,
chtel sem se zeptat,jestli by sem nekdo nemoh dat fotku s pohl.znaky gekonu,podle kterych lze bezpecne urcit pohlavi.proste obrazek 0,1 a 1,0 v prislusnych partiich.Chovam 2 jedince gekonu zednich a nevim co to je za pohlavi...nikdy jsem to nijak podrobne nezkoumal-Jsou to jedini obratlovci v mem chovu,jinak chovam same bezobratle a proto s timto nemam zkusenost.predem diky za odpovedi.
Ahoj,
udelej fotky spíse ty a dej je sem, já ti reknu co más za pohlaví. Potrebuju k urcení detailní fotku korene ocasu ze spodní strany obou jedincu.
© acanthos
napsal(a):
Ahoj,
udelej fotky spíse ty a dej je sem, já ti reknu co más za pohlaví. Potrebuju k urcení detailní fotku korene ocasu ze spodní strany obou jedincu.
Ja si myslim,že kdyby ty fotky tady byli a k nim nějaký ten komentář tak by to bylo pro chovatele začátečníky docela poučný. Nemusí se to týkat jen gekonů..
psojka
napsal(a):
Ja si myslim,že kdyby ty fotky tady byli a k nim nějaký ten komentář tak by to bylo pro chovatele začátečníky docela poučný. Nemusí se to týkat jen gekonů..
Naprosto ouhlasím...proto přikládám alespoň fotku gekončíků nočních..
psojka
napsal(a):
A i když to nejsou zrovna gekoni,přikládám i agamy vousatý...
nimra
napsal(a):
Ahoj,
chtela bych se zeptat od jakeho veku se da u pogony poznat pohlavi?
Diky, Mona
Můžete mi prosím určit pohlaví u mojí pogony? Děkuji.
© acanthos
napsal(a):
Čau Viki, foto nic moc, nebylo by lepší? Hrubým odhadem, možná je to samec.
Ahoj, snad bude tato fotka lepší.
vitticeps
napsal(a):
pokud by snad někdo měl zájem o tyto fotky ve větším formátu může mi napsat na mail...
Ahoj Davide, nebo se vcelku rozumná velikost je v tvém článku zde:
http://www.terarista.com/index.php?lang=cz&action=9®ist=15&adminedit=&article=12
vitticeps
napsal(a):
Naprosto ouhlasím...proto přikládám alespoň fotku gekončíků nočních..
Jinak větší fotky eublíků jsou zas pro zmenu tady:
http://www.terarista.com/index.php?lang=cz&action=9®ist=15&article=6