Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.2.2006 13:32

zdravim,
chtel sem se zeptat,jestli by sem nekdo nemoh dat fotku s pohl.znaky gekonu,podle kterych lze bezpecne urcit pohlavi.proste obrazek 0,1 a 1,0 v prislusnych partiich.Chovam 2 jedince gekonu zednich a nevim co to je za pohlavi...nikdy jsem to nijak podrobne nezkoumal-Jsou to jedini obratlovci v mem chovu,jinak chovam same bezobratle a proto s timto nemam zkusenost.predem diky za odpovedi.

25.1.2006 10:08

mack napsal(a):
zdravim,
chtel sem se zeptat,jestli by sem nekdo nemoh dat fotku s pohl.znaky gekonu,podle kterych lze bezpecne urcit pohlavi.proste obrazek 0,1 a 1,0 v prislusnych partiich.Chovam 2 jedince gekonu zednich a nevim co to je za pohlavi...nikdy jsem to nijak podrobne nezkoumal-Jsou to jedini obratlovci v mem chovu,jinak chovam same bezobratle a proto s timto nemam zkusenost.predem diky za odpovedi.

Ahoj,
udelej fotky spíse ty a dej je sem, já ti reknu co más za pohlaví. Potrebuju k urcení detailní fotku korene ocasu ze spodní strany obou jedincu.

25.1.2006 15:48

© acanthos napsal(a):
Ahoj,
udelej fotky spíse ty a dej je sem, já ti reknu co más za pohlaví. Potrebuju k urcení detailní fotku korene ocasu ze spodní strany obou jedincu.

Ja si myslim,že kdyby ty fotky tady byli a k nim nějaký ten komentář tak by to bylo pro chovatele začátečníky docela poučný. Nemusí se to týkat jen gekonů..

26.1.2006 19:48

psojka napsal(a):
Ja si myslim,že kdyby ty fotky tady byli a k nim nějaký ten komentář tak by to bylo pro chovatele začátečníky docela poučný. Nemusí se to týkat jen gekonů..

taky sem toho nazoru,viz prispevek vyse....ale pokusim se obstarat fotky.musim si pucit fotak.svuj porad nemam....

26.1.2006 20:49

psojka napsal(a):

Naprosto ouhlasím...proto přikládám alespoň fotku gekončíků nočních..

26.1.2006 20:55

psojka napsal(a):

A i když to nejsou zrovna gekoni,přikládám i agamy vousatý...

26.1.2006 20:55

vitticeps napsal(a):

pokud by snad někdo měl zájem o tyto fotky ve větším formátu může mi napsat na mail...

1.2.2006 13:32

vitticeps napsal(a):

Ahoj,
chtela bych se zeptat od jakeho veku se da u pogony poznat pohlavi?
Diky, Mona

20.3.2006 11:45

nimra napsal(a):
Ahoj,
chtela bych se zeptat od jakeho veku se da u pogony poznat pohlavi?
Diky, Mona

Můžete mi prosím určit pohlaví u mojí pogony? Děkuji.

20.3.2006 12:07

vikicolek napsal(a):
Můžete mi prosím určit pohlaví u mojí pogony? Děkuji.

Čau Viki, foto nic moc, nebylo by lepší? Hrubým odhadem, možná je to samec.

20.3.2006 12:28

© acanthos napsal(a):

Ahoj, snad bude tato fotka lepší.

20.3.2006 12:53

vitticeps napsal(a):
pokud by snad někdo měl zájem o tyto fotky ve větším formátu může mi napsat na mail...

Ahoj Davide, nebo se vcelku rozumná velikost je v tvém článku zde:

http://www.terarista.com/index.php?lang=cz&action=9&regist=15&adminedit=&article=12

20.3.2006 12:54

© acanthos napsal(a):

A mě to přijde spíše jako samice. Úzký kořen ocasu a nevidím zantelné kapsy na hemipenisy. Teda když to porovnávám s fotkama od Davida.

20.3.2006 12:55

vitticeps napsal(a):
Naprosto ouhlasím...proto přikládám alespoň fotku gekončíků nočních..

Jinak větší fotky eublíků jsou zas pro zmenu tady:

http://www.terarista.com/index.php?lang=cz&action=9&regist=15&article=6

20.3.2006 19:11

kratas napsal(a):
Ahoj Davide, nebo se vcelku rozumná velikost je v tvém článku zde:

http://www.terarista.com/index.php?lang=cz&action=9&regist=15&adminedit=&article=12

Teda,moc pěkně zpracovaný.

20.3.2006 19:13

vikicolek napsal(a):
Ahoj, snad bude tato fotka lepší.

Souhlasim s Pavlem,poměrně úzký ocas,nejsou zde znatelné hemipenisy ani femorální pory.Takže nejspíš samice,ale je fakt,že ty fotky nejsou nijak kvalitní..

Přidejte reakci

Přidat smajlík