Chci začít s chovem čistokrevných slepic, ale zatím se mi nepodařilo nikde najít informace o formální stránce chovu. Mají slepice taky rodokmen? Dá se někde sehnat plemenný standard - abych nemusela kupovat celý vzorník plemen? (Zajímají mě rýnské slepice). Za všechny informace budu vděčná, předem díky!
slepice
napsal(a):
Chci začít s chovem čistokrevných slepic, ale zatím se mi nepodařilo nikde najít informace o formální stránce chovu. Mají slepice taky rodokmen? Dá se někde sehnat plemenný standard - abych nemusela kupovat celý vzorník plemen? (Zajímají mě rýnské slepice). Za všechny informace budu vděčná, předem díky!
...
slepice
napsal(a):
Tady ti těžko někdo poradí s chovem slepic protože tady jde o terarijní zvířata né nějaké b... slepice
robertt
napsal(a):
Možná to pomůže Vzorníky zakrslých plemen slepic (Číslo aukce 286900525)-www.aukro.cz
ještě jedno http://klubvlasek.webzdarma.cz/
shymoon
napsal(a):
Až tady všichni teraristiku zabalí, to budete koukat, kolik vás najednou začne chovat slepice!
napadá mě ta poučka ohledně neskládání všech vajec do jednoho košíku;o)
. . . hele chlapy,kde se daj sehnat ňáký slepice? , že bych založil chov
tam snad zákaz nehrozí,nebo ... jo já zapoměl,a co SARS. Tak jsme asi v pr ...
tymoty
napsal(a):
to se stane, mozna si chtel napsat oznaceni ptaci chripky - H5N1
Ale jen některé virové kmeny H5N1 mohou napadat i savce...většina je pro nás neškodná.A pokud nebudeš chovat společně kachny nebo slepice a prasata,tak ti nákaza nehrozí,protože čuníčci jsou jakousi továrnou na přetvoření viru do podoby,kdy může napadnout i lidský organismus.A navíc,vaření masa na 70 stupňů celsia tento virus ničí.Hm,hm a kapénkově se překvapivě nepřenáší,přestože je to chřipkový vir...Holt každý zvíře má něco.Želvy zas můžou mít salmonelu.Slepičí vajíčka ostatně taky.A sakra.
draco nobilis
napsal(a):
Ale jen některé virové kmeny H5N1 mohou napadat i savce...většina je pro nás neškodná.A pokud nebudeš chovat společně kachny nebo slepice a prasata,tak ti nákaza nehrozí,protože čuníčci jsou jakousi továrnou na přetvoření viru do podoby,kdy může napadnout i lidský organismus.A navíc,vaření masa na 70 stupňů celsia tento virus ničí.Hm,hm a kapénkově se překvapivě nepřenáší,přestože je to chřipkový vir...Holt každý zvíře má něco.Želvy zas můžou mít salmonelu.Slepičí vajíčka ostatně taky.A sakra.
tak nevím máme kachny,slepice i ty prasata a furt nic ale taky to možná nosim v sobě na každou burzu kde to vykašlu