pindo
napsal(a):
No to je dobre ked si si najprv kupil zvieratá a až teraz zistuješ aké podmienky k chovu tie ,,potvory" potrebuju
tak ty si asi jeden z tych blbov z ifauny a teraristiky, ktory ani nepochopia, co napisem- pytal som sa, tych co ich maju, lebo asi nebudem sam po terajsom importe zoopetu a potom, o nich tolko info neni, cize kazda rada bude dobra
ariooo
napsal(a):
tak ty si asi jeden z tych blbov z ifauny a teraristiky, ktory ani nepochopia, co napisem- pytal som sa, tych co ich maju, lebo asi nebudem sam po terajsom importe zoopetu a potom, o nich tolko info neni, cize kazda rada bude dobra
No blbeček inteligentny si ty , prečo si myslíš že nie su v chovoch tak rozšírené ? Asi preto že tie importy všetkym vykapaly Ty anty terarista ,vid Chamaeleo rudis,že ?
pindo
napsal(a):
No blbeček inteligentny si ty , prečo si myslíš že nie su v chovoch tak rozšírené ? Asi preto že tie importy všetkym vykapaly Ty anty terarista ,vid Chamaeleo rudis,že ?
Neviem preco ho nenechate na pokoji, myslim ze nemal v plane pokracovat v teme z teraristiky. Co je na tom ked sa spyta na skusenosti inych chovatelov? A ked sme uz pri tom Vam by nezaskodilo otvorit pravopisny slovnik!
ariooo
napsal(a):
Minuly tyzden som si kupil pár týchto potvor, samicka je gravidna, zatial su v pohode, zeru, samec je strasne aktivny, ake su vase skusenosti?
Mám je asi 4 roky, každý rok mají vajíčka / 3-4/, ale většinou jsou oplodněné jen dvě. Jinak jsou nenároční jen mláďata potřebují dostatek vápníku a AD3.