Ahaetulla prasina žere

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2008 17:42

milos kubena napsal(a):
Ahaetulla se naučila žrát sama

No to je pro mně dost velké překvapení.Ale super máš velké štěstí.

7.2.2008 19:02

aaabbbccc napsal(a):
No to je pro mně dost velké překvapení.Ale super máš velké štěstí.

Gratulujem,to je skvelé,krásna motivácia do budúcna.....Sú to pre mňa jedny z najzaujímavejších hadov.Choval som ich zatiaľ neúspešne,ale plánujem si ich zohnať opať.Smiem vedieť odkiaľ ju máte?Ďakujem Peter.

7.2.2008 19:07

milos kubena napsal(a):
Ahaetulla se naučila žrát sama

. . . ty moje mrchy né a né holata, tak kupuju gekony,a leze to dost do peněz

7.2.2008 19:13

k abel napsal(a):
. . . ty moje mrchy né a né holata, tak kupuju gekony,a leze to dost do peněz

Jinak jsem opomněl,a zdravím p.Kuběnu ... mám dotaz "parfumujete" či jinak podbízíte ( nevím jak to jinak napsat) něčím? ká

22.2.2008 15:32

k abel napsal(a):
Jinak jsem opomněl,a zdravím p.Kuběnu ... mám dotaz "parfumujete" či jinak podbízíte ( nevím jak to jinak napsat) něčím? ká

...

15.3.2008 18:08

k abel napsal(a):
...

Ahaetulla mycterizans.Najnovší prírastok.

15.3.2008 21:28

pd napsal(a):
Ahaetulla mycterizans.Najnovší prírastok.

Ničím jsem holata neparfémoval, prostě koukla a chňapla.A ta druhá koukne a nechňapne, mrcha.

Ten přírůstek je jako že se vylíhl či byl zakoupen či chycen?

Jak odlišujete A. mycterizans od prasiny? Na burze mají všechny tzv. mycterizans rozdělený anální štítek, což je typické pro prasinu. Že je prasina v dospělosti větší se nedá použít. Na Borneu žije jen prasina. Na ostatích ostrovech Indonézie nevím.

24.3.2008 21:16

milos kubena napsal(a):
Ničím jsem holata neparfémoval, prostě koukla a chňapla.A ta druhá koukne a nechňapne, mrcha.

Ten přírůstek je jako že se vylíhl či byl zakoupen či chycen?

Jak odlišujete A. mycterizans od prasiny? Na burze mají všechny tzv. mycterizans rozdělený anální štítek, což je typické pro prasinu. Že je prasina v dospělosti větší se nedá použít. Na Borneu žije jen prasina. Na ostatích ostrovech Indonézie nevím.

Zdravím Vás,
Isteže nie som si istý druhom,análny štítok má rozdelený,ale podla článku pána MVDr Jana Hnízda o A.mycterizans,majú aj ony análny štitok delený,tak na základe toho sa to asi určiť nedá.Myslím,že u tak podobných druhoch sa to dá určiť podla počtu ventrálií,ten je u prasín vačší.

7.9.2008 17:38
pd

XXX.XXX.108.155

pd napsal(a):
Zdravím Vás,
Isteže nie som si istý druhom,análny štítok má rozdelený,ale podla článku pána MVDr Jana Hnízda o A.mycterizans,majú aj ony análny štitok delený,tak na základe toho sa to asi určiť nedá.Myslím,že u tak podobných druhoch sa to dá určiť podla počtu ventrálií,ten je u prasín vačší.

Tak sláva.Zachutili nám mastomyšky.

7.9.2008 18:42
rasila

XXX.XXX.222.32

pd napsal(a):
Tak sláva.Zachutili nám mastomyšky.

bez parfumérie

Přidejte reakci

Přidat smajlík