Nejlepší substrár pro inkubaci vajec plazů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.6.2005 17:54

Jaké používáte substráty a jaké s němi máte zkušenosti?

30.4.2005 13:23

doli napsal(a):

ahoj, projdi si nemoderovanou diskuzi, tam se tohle téma probíralo několikrát... vita

30.4.2005 15:24

vita napsal(a):
ahoj, projdi si nemoderovanou diskuzi, tam se tohle téma probíralo několikrát... vita

Právě jsem začal inkubovat vejce od elaphe guttata a eublepharis macularius. Použil jsem agroperlit hrubší zrnistosti. Byl mi doporučen od chovatele chameleonů, že s nm nemá nejmenší problémy. Máte s jím nějaké zkušenosti Vy? Přikládám fotečku inkubátoru:-) ( na vyslvětlenou vejce vlevo jsou pravděpodobně neopozené vejce ze snůšky užovky červené, uúprostřed jsou vejce gekončíků a vpravo jsou snad olozené vejce guttáty) Redsnake

30.4.2005 16:10

redsnake napsal(a):
Právě jsem začal inkubovat vejce od elaphe guttata a eublepharis macularius. Použil jsem agroperlit hrubší zrnistosti. Byl mi doporučen od chovatele chameleonů, že s nm nemá nejmenší problémy. Máte s jím nějaké zkušenosti Vy? Přikládám fotečku inkubátoru:-) ( na vyslvětlenou vejce vlevo jsou pravděpodobně neopozené vejce ze snůšky užovky červené, uúprostřed jsou vejce gekončíků a vpravo jsou snad olozené vejce guttáty) Redsnake

Co ti je a kde se to da sehnat? Jak tam zajistujes dostatecnou vlhkost?

20.6.2005 13:34

doli napsal(a):

Mají to třeba v Hornbachu. Stojí to pár kozun. Používá se to na odlehčení půdy.

20.6.2005 13:35

doli napsal(a):

Vlhkost se zajistuje vyparovanim vody ! Buď akva topítku ve vodě, které zároveň i vytápí a nebo m,iska s vodou. Koukni na reptarium.cz. Je tam clanek o stavbe inkubatoru.

26.6.2005 17:54

doli napsal(a):

podle mně je to jednoznačně Agroperlit

Přidejte reakci

Přidat smajlík