Elaphe taeniura friesei

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2008 12:02

bobry den chcel by som vediet vsetko o tychto elaphe ako sa rozmnozuju kedy kedy ich treba zazimovat proste vsetko potrebne pre chov a aky substrat vsetko dakujem

22.2.2008 13:23

irwin napsal(a):
bobry den chcel by som vediet vsetko o tychto elaphe ako sa rozmnozuju kedy kedy ich treba zazimovat proste vsetko potrebne pre chov a aky substrat vsetko dakujem

Sorry, ale mám za to že tady nikdo nedude psát článek, přes půl stránky. Přítel Google ti najde stovky odkazů.

22.2.2008 16:57

jelen napsal(a):
Sorry, ale mám za to že tady nikdo nedude psát článek, přes půl stránky. Přítel Google ti najde stovky odkazů.

ok tak mi prosim ta daj stranky kde to zistim prosim ta lebo som to hladal ale ani n o nej jedine do kolko dorasta

22.2.2008 17:00

irwin napsal(a):
ok tak mi prosim ta daj stranky kde to zistim prosim ta lebo som to hladal ale ani n o nej jedine do kolko dorasta

Můžeš si vybrat

http://www.google.cz/ search?hl=cs&q=Elaphe+taeniura+ friesei&btnG= Vyhledat+Googlem&lr= lang_cs

22.2.2008 17:10

irwin napsal(a):

Můžeš zkusit hledat i pod aktuálním názvem užovky: Orthriophis taeniurus.
Třeba tady na Ifauně je článek.

23.2.2008 18:00

© acanthos napsal(a):
Můžeš zkusit hledat i pod aktuálním názvem užovky: Orthriophis taeniurus.
Třeba tady na Ifauně je článek.

dakujem skusim

Přidejte reakci

Přidat smajlík