Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2008 21:47

dobrý den múj hroznýš se nemúže svléknout z kůže, namáčel jsem ho do vody,ale svlékl se jen částečně s mojí pomocí ale hlava a oči nejdou takže neloví,a musím ho krmit násilím.děkuji za rady.

29.2.2008 16:22

terarista98 napsal(a):
dobrý den múj hroznýš se nemúže svléknout z kůže, namáčel jsem ho do vody,ale svlékl se jen částečně s mojí pomocí ale hlava a oči nejdou takže neloví,a musím ho krmit násilím.děkuji za rady.

Doufal jsem, ze ti nekdo odpovi, protoze je mi tveho hroznyse uprimne lito.. Chvili mi trvalo nez jsem vychladnul a jsem schopen ti poradit (Jen proto, ze je mi uprimne lito tveho hada)..Ale pro zacatek par dotazu....JAk jsi hada svlekal?A v jakych podminkach ho mas a jak je stary/ velky?
Taky by mne zajimalo jak dlouho uz je po svleku,ze to resis az ted a mezitim jsi ho uz musel nasilim krmit?
Mno nic, hada nejlepe dosvlekas tak, kdyz ho namocis do vlazne vody, idealne vana nebo jina vetsi nadoba a potom jemnou masazi sundavas zbytky stare kuze....Musi to jit, jen to nekdy trva dele...Pokud by se ti to v okoli oci nepovedlo, nema cenu rvat to na silu, zajdi k vetovi, ktery na to ma nastroje...Doufam, ze se da tvuj hodna do poradku....ON za nic nemuze

29.2.2008 18:08

terarista98 napsal(a):

pokud by jsi ho nechal namočeného delší dobu ve vlažné vodě tak se svlekem nemůže bejt probléma pokud budeš terárium dostatečně vlhčit nemůže se ti tato věc téměř stát.

Přidejte reakci

Přidat smajlík