bbanikovec
napsal(a):
Dobry den mam problem s chameleonem jemenskym.Slzí mu oci a ma jedno oko zavnene a druhe ma trochu otervene myslim si ze asi nevidi nebo nevi kde vubec jde.Prosim o radu nechci aby umrel.Je to samec a je mu 3,5let
no, nechci nějak sýčkovat, ale v tomhle věku už se to dá předpokládat...žere - třeba když mu podáš cvrčka pinzetou?
lacerta7
napsal(a):
no, nechci nějak sýčkovat, ale v tomhle věku už se to dá předpokládat...žere - třeba když mu podáš cvrčka pinzetou?
V jakym věku??? Vždyť jemeňáci, zvlášť samci se můžou dožít kolem osmi let!
Být tebou, zašla bych k doktorovi. Oči chameleona jsou zvlášť citlivé a pokud jde o nějakou infekci, tak on pomůže nejlíp.
felzumik
napsal(a):
V jakym věku??? Vždyť jemeňáci, zvlášť samci se můžou dožít kolem osmi let!
Být tebou, zašla bych k doktorovi. Oči chameleona jsou zvlášť citlivé a pokud jde o nějakou infekci, tak on pomůže nejlíp.
no,to je sice pravda,ale když jsem se s podobným problémem obrátila na veterináře se specializací na plazy, tak mi řekl, že už je starej a abych to neřešila...(i když je fakt, že chámík žil ještě 3 roky potom...)
lacerta7
napsal(a):
no,to je sice pravda,ale když jsem se s podobným problémem obrátila na veterináře se specializací na plazy, tak mi řekl, že už je starej a abych to neřešila...(i když je fakt, že chámík žil ještě 3 roky potom...)
tak to musel bejt tak trochu trotlík ne? ale jestli to byla samička, tak ty se dožívaj míň, asi tak 5 let
felzumik
napsal(a):
tak to musel bejt tak trochu trotlík ne? ale jestli to byla samička, tak ty se dožívaj míň, asi tak 5 let
no...nevím...bylo to na burze...ale jak říkám...chámík byl ok ještě dlouho a pak zahynul na infekci...pokud žere a jeví se "normálně" tak to není vysokej věk, ale stejně už to není jako za mlada......v tomhle případě je mi to líto...zjistilo se proč se to stalo??