Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.3.2005 13:50

Ahojda. Muzete mi někdo prosim dat kontakt na nejakyho sklenare v Praze anebo na prazskou sklenarskou firmu, ne moc drahou a rychlou, která mi vyrobi terarko a doveze mi ho? Potrebuju terarko o zakladne cca 60x60cm a vysce tak cca 100cm. Klasicky s vetranim nahore a s otvorem pro kabely na vyhrivaci lampy a topny kameny a nejakyma uchytama na zaveseni vetvi atd... Nebo jesti nevite o nekom, kdo toto nebo podobny terarium prodava…Dekuju moc Muj mail je : petra.prudkova@dhl.com

10.3.2005 12:42

femme fatale napsal(a):
Ahojda. Muzete mi někdo prosim dat kontakt na nejakyho sklenare v Praze anebo na prazskou sklenarskou firmu, ne moc drahou a rychlou, která mi vyrobi terarko a doveze mi ho? Potrebuju terarko o zakladne cca 60x60cm a vysce tak cca 100cm. Klasicky s vetranim nahore a s otvorem pro kabely na vyhrivaci lampy a topny kameny a nejakyma uchytama na zaveseni vetvi atd... Nebo jesti nevite o nekom, kdo toto nebo podobny terarium prodava…Dekuju moc Muj mail je : petra.prudkova@dhl.com

Už jsem ti to napsala na e-mail, ale možná to bude zajímat i ostatní :-)
Dobrý je p. Matuška, má www stránky na adrese http://www.volny.cz/akvaria
Nechala jsem si u něj dělat terárium o velikosti 80x60x30 cm, z 6 mm skla a stálo mě rovných 1000 Kč, odvoz po Praze v ceně. Dokonce se obtěžoval až ke mě do bytu a to prosím bydlíme v 4 patře a není tam výtah :-)

10.3.2005 15:46

femme fatale napsal(a):

Prosim, podobne "inzertni" prispevky by bylo vhodne davat bud do klasicke diskuse nebo inzerce..

10.3.2005 21:18

utahraptor napsal(a):
Už jsem ti to napsala na e-mail, ale možná to bude zajímat i ostatní :-)
Dobrý je p. Matuška, má www stránky na adrese http://www.volny.cz/akvaria
Nechala jsem si u něj dělat terárium o velikosti 80x60x30 cm, z 6 mm skla a stálo mě rovných 1000 Kč, odvoz po Praze v ceně. Dokonce se obtěžoval až ke mě do bytu a to prosím bydlíme v 4 patře a není tam výtah :-)

S touhle firmou nemam dobre zkusenosti! Kdysi jsem po nich neco chtel a v dohodnuty cas neprijeli a ani mi nezvedali telefon. Je to uz rok zptaky. tak se to mozna zlepsilo. Ale jen chci demonstrovat me zkusenosti! Drakor

11.3.2005 09:28

hellsnake napsal(a):
Prosim, podobne "inzertni" prispevky by bylo vhodne davat bud do klasicke diskuse nebo inzerce..

Diky vsem, který jste mi poradili a pridali i Vasi zkusenost. Zaroven se omlouvam Hellsnakeovi za tenhle dotaz, ale myslela jsem, ze pokud tema souvisi s teraristikou není problem ho uvest na tomto diskusnim foru….ale nevadi, terarko uz mam objednany, navic ještě se slevou, celkem za krasnych 2000,-!!!!!!..ale i tak ještě jednou diky a sorry Hellsnakeu…Femme

11.3.2005 09:38

hellsnake napsal(a):

Mě osobně tohle nepřipadá jako inzertní příspěvek. Když jsem dříve chtěl koupit terária, než jsem si je začal stavět sám, tak jsem se taky ptal po diskuzích na doporučení. Do inzerce to podle mě vůbec nepatří, protože je to dotaz na doporučení. A to se hodí, protože až to bude někdo zase hledat, budou tady doporučení na více firem. A do klasické diskuze nechápu důvod. Pokud má někdo pocit, že moderovovaná diskuze bude lepší, že tady budou lepší odpovědi, tak proč by to sem nemohl dát.

11.3.2005 11:20

hellsnake napsal(a):

No myslim ze tohle neni inzertni prispevek, tak proc ne ?! Pokud jsi to myslel jinak.............to by pak musela byt diskuze jeste rozdelena nejakym spusobem na diskuzi takajici se primo zvirat a diskuze tykajici se technickych veci a terarii, nebo tak nejak........Jinak v tom nevidim problem.

11.3.2005 14:00

skeleton napsal(a):
No myslim ze tohle neni inzertni prispevek, tak proc ne ?! Pokud jsi to myslel jinak.............to by pak musela byt diskuze jeste rozdelena nejakym spusobem na diskuzi takajici se primo zvirat a diskuze tykajici se technickych veci a terarii, nebo tak nejak........Jinak v tom nevidim problem.

Ja jsem s panem Matuškou velmi spokojena a jak píše Utahraptor, terarium mi taky vynesl do 4 patra, vyrobil ho presne podle meho nakresu - a ze to nebylo nic klasickeho.
Myslim, ze je dobre mezi kolegy teraristy si sdelit sve zkusenosti nejen s chovem ale i s lidmi se kterymi pracujeme. Stejne jako s veterináři a odběrateli myši, mládat apod. Ted si u néj nechavam delat terarko i pro chamiky.
Teraristice zdar.

11.3.2005 15:09

natalija napsal(a):
Ja jsem s panem Matuškou velmi spokojena a jak píše Utahraptor, terarium mi taky vynesl do 4 patra, vyrobil ho presne podle meho nakresu - a ze to nebylo nic klasickeho.
Myslim, ze je dobre mezi kolegy teraristy si sdelit sve zkusenosti nejen s chovem ale i s lidmi se kterymi pracujeme. Stejne jako s veterináři a odběrateli myši, mládat apod. Ted si u néj nechavam delat terarko i pro chamiky.
Teraristice zdar.

Ahoj Natalijo. Prosimte jak velky si to terarko u nej nechavas delat a za kolik? Zajima me to, jen pro srovnani diky....Cau Femme

11.3.2005 17:43

femme fatale napsal(a):
Ahoj Natalijo. Prosimte jak velky si to terarko u nej nechavas delat a za kolik? Zajima me to, jen pro srovnani diky....Cau Femme

Zdravim, to co je na fotce je 75x75x35 (196 litru) a bylo to - jak rikam i s dopravou a donaskou - rovnych 1980.
To pro chamíky bude 120x40x40 (192 litry) ale nebude to cele ze 6 mm skla jako to na fotce, cili pocitam nejakych 1700. Nevim to presne, jeste sme se nedomluvili, ale rada dam vedet.

16.3.2005 21:37

natalija napsal(a):
Zdravim, to co je na fotce je 75x75x35 (196 litru) a bylo to - jak rikam i s dopravou a donaskou - rovnych 1980.
To pro chamíky bude 120x40x40 (192 litry) ale nebude to cele ze 6 mm skla jako to na fotce, cili pocitam nejakych 1700. Nevim to presne, jeste sme se nedomluvili, ale rada dam vedet.

Jak jsem slibila, píšu ještě ohledně toho teraria.
S panem Matuškou sme se dohodli pro trio chamíku na 150x50x40 (300 litru!) s dovažkou i donesením do patrového bytu za užasné 3000.
Jelikož jsme u nej měli už několik zakázek, dostali sme slevu 20%.
neřikám to z žádné reklamy, ale jako kolega terarista, jelikož nam vsem jde o co nejlepsi teraristiku, stejne jako jsem vídala kontarky na chovatele hmyzu a holat, chci jen řict, že s panem Matuškou se skutečně výborně spolupracuje, práce má vždy hotové do týdne. Takže pokud stale přemýšlíš, jakého (pražského) sklenáře, ja i utahraptor vřele pana doporučujeme.
Jak s tímto doporučením naložíte je už věc každého, jen osobní zkušenosti se vždy hodi.
Dovolím si tedy ještě kontakt akvaria@volny.cz třeba jen kvuli konzultaci a porovnaní cen.

23.3.2005 13:00

femme fatale napsal(a):

http://www.sklenar.kvalitne.cz/
155 x 55 x 35 + dovoz a umístění v bytě necelé 2000,-
kh

27.3.2005 20:54

kh napsal(a):
http://www.sklenar.kvalitne.cz/
155 x 55 x 35 + dovoz a umístění v bytě necelé 2000,-
kh

Drábek je naprd! Když jsem od něho chtěl terárium tak je pořád někde v tahu a na domluvený termín se mi 3x vymloval, že to nestíhá a když už ho konečně dodělal tak to nebylo přesně to co jsem chtěl!...Takže Drábka radši nevolit!(podle mých zkušeností)

29.3.2005 13:50

wita napsal(a):
Drábek je naprd! Když jsem od něho chtěl terárium tak je pořád někde v tahu a na domluvený termín se mi 3x vymloval, že to nestíhá a když už ho konečně dodělal tak to nebylo přesně to co jsem chtěl!...Takže Drábka radši nevolit!(podle mých zkušeností)

No já s ním opravdu problémy neměla. Po telefonické domluvě jsem mu zanechala v jednom zverimexu nákres, domluvili jsme podrobnosti, terárko bylo přesně podle nákresu (větraní...) a bylo hotové asi během 3 dnů. protože jsem neměla odvoz, dovezl mi ho do bytu ze strašnic až na kraj prahy, donesl do 11. patra a umístil do prostoru, který je větší než terárko jen o 5 cm a ze tří stran bez možnosti přístupu. neřekl si ani 2000,- a nic nechtěl za to stěhování a odvoz, ale dostal je po zaokrouhlení za ochotu. Navíc proti všem zmiňovaným, i jako levným, je ještě levnější (150x55 necelých 2000,-). možná proto někdy nestíhá, že má moc práce, ale stačí zavolat a domluvit se. Navíc mně příjemně překvapil, protože já mu řekla, že na to nespěchám, že je mi fuk, kdy to bude (tj. v rozmezí 14 dní až měsíc), ale oproti tomu to bylo hotové asi za 3 dny :-)

21.2.2008 14:56

kh napsal(a):
No já s ním opravdu problémy neměla. Po telefonické domluvě jsem mu zanechala v jednom zverimexu nákres, domluvili jsme podrobnosti, terárko bylo přesně podle nákresu (větraní...) a bylo hotové asi během 3 dnů. protože jsem neměla odvoz, dovezl mi ho do bytu ze strašnic až na kraj prahy, donesl do 11. patra a umístil do prostoru, který je větší než terárko jen o 5 cm a ze tří stran bez možnosti přístupu. neřekl si ani 2000,- a nic nechtěl za to stěhování a odvoz, ale dostal je po zaokrouhlení za ochotu. Navíc proti všem zmiňovaným, i jako levným, je ještě levnější (150x55 necelých 2000,-). možná proto někdy nestíhá, že má moc práce, ale stačí zavolat a domluvit se. Navíc mně příjemně překvapil, protože já mu řekla, že na to nespěchám, že je mi fuk, kdy to bude (tj. v rozmezí 14 dní až měsíc), ale oproti tomu to bylo hotové asi za 3 dny :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík