Tak jsem dávejte fotky bazilišků, agam kočičinských i jiných anolisů apod.
bazilisek
napsal(a):
bazilisek
napsal(a):
agama vodní
turando
napsal(a):
agama vodní
joo..kdyby měl někdo odchov agam kočičinských, vodních nebo bazilišků zelených a jiných zvířat žijící v blískosti vody tak bych měl zájem, akorát bych si to vzal až v červenci nebo srpnu- jedu do zahraničí tak zvířata budu dokupovat až v těchto měsících..nabídky nebo abych si mohl zvířata rezervovat tak mi napište na e-mail : glogarpetr@seznam.cz díkes..!
bazilisek
napsal(a):
Tady je taky foto
bazilisek
napsal(a):
lucifer
napsal(a):
Taky mam akgamy neje bazilišky a další pomalu ale jiste je sem dám.Tak čau teraristi
kmoch
napsal(a):
Taky mam akgamy neje bazilišky a další pomalu ale jiste je sem dám.Tak čau teraristi
python
napsal(a):
Bazilišek zelený - samec a samice
celá skupina bazilišků zelených
python
napsal(a):
celá skupina bazilišků zelených
Anolis rudokrký samice
anabella
napsal(a):
chtěla bych se zeptat chovatelů agam, s jakýma vitamínama a žárovkama máte nejlepší zkušenosti?Díky moc
Ahoj podle toho jakých agam Pogon nebo kočičin?.u pogon mám jednu bodovku a a jednu Repti GLO 10.0 Compact Lamp 13Watt červená ), a když sem měl kočičiny tak také jednu bodovku a jednu Repti GLO 5.0 Compact Lamp 13Watt (zelená )
odkaz- http://obchod.acheta.cz/index.php?cPath=38_71
A lidi koukejte sem něco dávat
bazilisek
napsal(a):
Ahoj podle toho jakých agam Pogon nebo kočičin?.u pogon mám jednu bodovku a a jednu Repti GLO 10.0 Compact Lamp 13Watt červená ), a když sem měl kočičiny tak také jednu bodovku a jednu Repti GLO 5.0 Compact Lamp 13Watt (zelená )
njn
bazilisek
napsal(a):
jo a ty vitamíny- dávám roboran H nebo Nutrimix Rep B a skořápky
bazilisek
napsal(a):
jo a ty vitamíny- dávám roboran H nebo Nutrimix Rep B a skořápky
anabella
napsal(a):
Děkuju moc za odpoved já mám kočičinskou agamu..Přeju hezký večer
Ok..ještě u kočičiny sem dával každý den po vyčištění vody nebo při napájení do vody jednu kapku kapek TURTLE VIT
- ty jsem zakoupil u veterináře
bazilisek
napsal(a):
Ok..ještě u kočičiny sem dával každý den po vyčištění vody nebo při napájení do vody jednu kapku kapek TURTLE VIT
- ty jsem zakoupil u veterináře
anabella
napsal(a):
Prosimtě, ještě bych se ráda zeptala, jak si mi poslal ten odkaz, objednávám si nějaké ty věci, chci mé agamě kočičinské zajistit vlhkost v terárku, máš zkušenost s tím vodopádkem anebo mlhovačem?díky moc
ahoj..s tím zkušenosti nemám, mě stačilo když se voda vypařovala z bazénku do kterého mi tekl vodopád, to jsem měl i u bazilišků, a pak sem ráno rosil a večer..a vlhkost byla akorát, jak máš starou agamy?..dáš sem foto?..P.:-)
PS: na fotce samice baziliška páskovaného ( basiliscus vittatus ) v karanténě
bazilisek
napsal(a):
ahoj..s tím zkušenosti nemám, mě stačilo když se voda vypařovala z bazénku do kterého mi tekl vodopád, to jsem měl i u bazilišků, a pak sem ráno rosil a večer..a vlhkost byla akorát, jak máš starou agamy?..dáš sem foto?..P.:-)
PS: na fotce samice baziliška páskovaného ( basiliscus vittatus ) v karanténě
Děkuji moc za odpověd a rady..Já fota teprve dodám, čekám na nový mobil, tenhle jaksi už stávkuje
anabella
napsal(a):
Děkuji moc za odpověd a rady..Já fota teprve dodám, čekám na nový mobil, tenhle jaksi už stávkuje
Ok..
lucka88
napsal(a):
Leamanctus serratus
Pěknej, a ještě moje lepidogasterky
bazilisek
napsal(a):
Také jsem něco přidám
chimorin
napsal(a):
.
Tak se varcím po dlouhé době koukejte to tady rozject
bazilisek
napsal(a):
Tak se varcím po dlouhé době koukejte to tady rozject